" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014

ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ;


KARATZAFERHS_DEIXNEI
Γράφει ο Αντίοχος

 Μέχρι τώρα, ο μπάρμπα Γιώργης ο Καρατζαφέρης ήτανε σα βρεμένη γάτα. Αλλά τις τελευταίες ώρες κάπου αναθάρρησε και πέρασε στην… αντεπίθεση. Είπε βέβαια, ότι όλη αυτή η ιστορία με τις off shore και τις μίζες είναι αθλιότητες και αστειότητες, κανείς δεν τον πίστεψε, αλλά δεν είναι εκεί το θέμα.

Το θέμα είναι ότι άρχισε πάλι να μιλάει με… υπονοούμενα, όπως τον παλιό καλό καιρό. Πάρτε μια γεύση:
«Ο Σαμαράς είναι σε πανικό. Γνωριζόμαστε και γνωριζόμαστε καλά. Έμπλεξαν μαζί μου. Ξέρουμε πάρα πολύ καλά τους κανόνες πολιτικής ευπρέπειας, αλλά και τους κανόνες πολιτικής αγυρτείας. Είναι θέμα τιμής. Έχουν μπλέξει ετερόκλητα πράγματα. Θα απαντήσουμε την ημέρα και την ώρα και με την προτεραιότητα που πρέπει…».

Τι εννοεί ο… ποιητής; Μήπως ότι ξέρει κι άλλους του συναφιού του… συνταγματικού τόξου, που είναι σαν τα μούτρα του κι ακόμα χειρότεροι; Μήπως απειλεί ότι θα τους πάρει μαζί του, να του κάνουνε παρέα στον Κορυδαλλό;

Εκτίμηση: όσα ξέρει ο Καρατζαφέρης, δεν τα ξέρει ο κόσμος όλος! Κι αν δε φοβηθεί για τη ζωή του, αν ανοίξει το στόμα του κι αρχίσει να… τραγουδάει, όχι μόνο τη συγκυβέρνηση, αλλά και το σύστημα ολάκερο ρίχνει. Θα το τολμήσει; Θα κάνει επιτέλους κι ένα καλό γι’ αυτό τον τόπο; Ίδωμεν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου