" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2014

Εθνικός ύμνος... τέλος για τη ΝΕΡΙΤ με εντολή Σαμαρά

Εθνικός ύμνος... τέλος για τη ΝΕΡΙΤ με εντολή Σαμαρά

Η ΝΕΡΙΤ είναι ένα συνονθύλευμα μαρξιστών και νεοφιλελεύθερων που λειτουργούν κάτω από τις εντολές Σαμαρά. Αυτό έχει γίνει γνωστό σε όλους τους Έλληνες που πληρώνουν τη ΝΕΡΙΤ για να ακούνε κυβερνητική και αντιχρυσαυγίτικη προπαγάνδα δευτέρας διαλογής. Έτσι και αλλιώς το σκοπούμενο πίσω από την κινηματογραφική μετάλλαξη της ΕΡΤ σε ΝΕΡΙΤ ήταν η επίδειξη δύναμης του Σαμαρά προς όποιον θεωρούσε εαυτό σίγουρο και άρα ασφαλή για να ασκεί κριτική.

Πιστή στο αντεθνικό της καθήκον, λοιπόν, οι επιτελείς της ΝΕΡΙΤ επέλεξαν να προτρέξουν του Σαμαρά. Είδαν ότι ο αφέντης τους, με συνοπτικές διαδικασίες πρόδωσε σε λίγες μόνο μέρες την Κύπρο και την Μακεδονία μας, έσπευσαν λοιπόν και αυτοί να κάνουν άλλο ένα βήμα, σταματώντας την προβολή του Εθνικού μας Ύμνου, ο οποίος είθισται να ανοίγει τυπικώς το πρόγραμμα της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης.

Στην άμεση και δικαιολογημένη οργή των τηλεθεατών που «έσπασαν» το τηλεφωνικό κέντρο της ΝΕΡΙΤ, δεν δόθηκε πειστική απάντηση, πέραν της απορίας των ίδιων απλών υπαλλήλων για την ύβρι που διέπραξαν οι επιτελείς τους. Ο διορισμένος από τον Σαμαρά, διευθυντής προγράμματος της ΝΕΡΙΤ, απαντώντας σε σχετική ερώτηση καθημερινής εφημερίδας, έδειξε την αναλγησία, την αναισχυντία και την παραζάλη της εξουσίας των χουντικών του Σαμαρά, λέγοντας το αμίμητο: «Ο εθνικός ύμνος δεν μεταδίδεται, αλλά η θεία λειτουργία και η παρέλαση μεταδόθηκαν, τι άλλο θέλετε;»

Οι τσάτσοι του Σαμαρά, κόκκινοι, ροζ ή γαλάζιοι προσπαθούν να εξαφανίσουν οτιδήποτε το εθνικό, για να κατευνάσουν τα συμπλέγματά τους. Εμπόδιο στα σχέδιά τους μονάχα η Χρυσή Αυγή!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου