" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Παρασκευή 15 Μαΐου 2015

ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΟΥ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ ΣΤΗΝΟΥΝ ΣΚΗΝΙΚΟ ΛΑΪΚΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ


dikh

Γράφει ο Αντίοχος

Σε μια ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗ και ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΘΕΙΣΑ κίνηση προχώρησαν σήμερα τα λυσσασμένα σκυλιά του κόκκινου παρακράτους. Εισέβαλαν ανενόχλητα στην αίθουσα που γίνεται η «δίκαιη» δίκη, που έχουν στήσει το σάπιο σύστημα και οι διεθνείς του προστάτες, για να τρομοκρατήσουν δικαστές, κατηγορουμένους και συνηγόρους και να στήσουν σκηνικό λαϊκών δικαστηρίων του βουνού. Κι όπως ήταν φυσικό κι επόμενο, την επίθεση των λυσσασμένων σκυλιών –μονίμων τροφίμων των μυστικών κονδυλίων του αθλίου μνημονιακού ψευδοκράτους, βρέξει-χιονίσει, εκμεταλλεύτηκαν και οι «άοπλοι» σύντροφοι που ήταν ήδη μέσα στην αίθουσα, για να επιτεθούν φραστικά στους διωκόμενους από το ψευδοκράτος τους, χρυσαυγίτες. Αλλά και η μάνα του Φύσσα, η οποία ξαφνικά… αγανάκτησε και… ξεσπάθωσε.

Πρόκειται σίγουρα για μια στημένη κατάσταση από το μνημονιακό ψευδοκράτος της «πρώτης φοράς αριστερά» και των ελαφροδεξιών ψεκασμένων-αμερικανόπληκτων (η απουσία ισχυρής αστυνομικής δύναμης, ενώ σε διπλανή αίθουσα διεξαγόταν η «δίκη» των κόκκινων ληστοτρομοκρατών, το αποδεικνύει…), με τρεις στόχους:

1ον) Τη δημιουργία κλίματος τρομοκρατίας κατά των εθνικιστών, που είναι οι μόνοι που αντιστέκονται στη μνημονιακή λαίλαπα.

2ον) Την κατατρομοκράτηση των δικαστών, για ευνόητους λόγους και

3ον) Τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης από την επαίσχυντη μνημονιακή συμφωνία που ετοιμάζει η κατοχική ψευτοκυβέρνηση των Αθηνών, με τους διεθνείς τοκογλύφους.

(ΥΓ): «Τρομοκρατήσατε τους τρομοκράτες» (όπως είχε πει ο Γεώργιος Παπανδρέου, εν έτει 1962)…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου