" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Παρασκευή 29 Μαΐου 2015

«Λιτός Βίος» ἀλά ΠΑΣΟΚ: Ἕξι χιλιάρικα ἠ ἀνακαίνιση τοῦ γραφείου τοῦ Σκουρλέτη

«Λιτός Βίος» αλά ΠΑΣΟΚ: Έξι χιλιάρικα η ανακαίνιση του γραφείου του Σκουρλέτη

Αναβιώνει η χρυσή εποχή της σκληρής πασοκοκρατίας με τις προκλητικές σπατάλες και τους υπουργούς που πόζαραν ως Ύπατοι του Ρωμαίου Αυτοκράτορα. Αυτό, βεβαίως, δεν προκαλεί καμία έκπληξη, αφού το μεγαλύτερο μέρος του παλιού κραταιού ΠΑΣΟΚ έχει μετακομίσει στον Σύριζα. Λογικό, συνεπώς, να μεταφερθούν και οι λογικές του ΠΑΣΟΚ στην νέα συγκυβέρνηση.

Διαβάζουμε, λοιπόν, ότι εγκρίθηκε κονδύλι, ύψους 6088,50 ευρώ, προκειμένου να ανακαινιστεί το γραφείο του Σκουρλέτη. Αυτά τα χρήματα, βεβαίως, δεν προήλθαν από την τσέπη του Σκουρλέτη ή έστω από κάποιον άλλο βαθύπλουτο συριζαίο. Προήλθαν από τα κρατικά ταμεία, την ίδια ώρα που οι συριζαίοι απορροφούν ακόμα και το τελευταίο ευρώ των κρατικών ταμείων, για να πληρώσουν τους διεθνείς τοκογλύφους.

Αυτό ως απλό «κερασάκι στην τούρτα» της διακυβέρνησης Σανέλ, που προκλητικά και ανερυθρίαστα διορίζει με κομματικά κριτήρια, νομοθετεί βάσει ιδεοληψιών και γενικώς κοροϊδεύει τον κοσμάκη, εξυπηρετώντας την κομματική της πελατεία. Αυτό ως απλό «κερασάκι στην τούρτα» της διακυβέρνησης Σανέλ, που τόσο προσπαθεί να θυμίσει «Παπανδρέου», ακροβατώντας μεταξύ του «Τσοβόλα, δώστα όλα» και του «Λεφτά Υπάρχουν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου