" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τρίτη 19 Μαΐου 2015

ΠΟΝΤΙΑΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ – ΒΙΝΤΕΟ


banner genoktonia x.a

Γράφει ο Σπυρίδων Καραχάλιος

Το Γένος μας έχει γνωρίσει ανείπωτες στιγμές τραγωδίας και εκτεταμένα ολοκαυτώματα στο διάβα τής ιστορικής του διαδρομής. Δυστυχίες και εξανδραποδισμούς που έγιναν με την συνέργεια βαρβάρων και ψευτοσυμμάχων, με την σκόπιμη εγκατάλειψη των πληθυσμών μας από δωσίλογους πολιτικάντηδες και ψευτοεθνάρχες. Εκκενώσεις εθνικών εδαφών με την αισχρή δολοφονία αθώων ψυχών.

Κορυφαία πένθιμη σελίδα στην ελληνική ιστορία αποτελεί η Ποντιακή Γενοκτονία, ο διωγμός των Ποντίων αδερφών μας από την αρχέγονη κοιτίδα τους και η δολοφονία 353000 αθώων ψυχών. Επρόκειτο για ένα προμελετημένο έγκλημα με σκοπό την απομάκρυνση τής Ελλάδος από το γεωπολιτικό πλεονέκτημα τής Μαύρης Θάλασσας και την ματαίωση τής Μεγάλης Ιδέας που αποσκοπούσε στην εθνική μας αποκατάσταση στα φυσικά μας σύνορα, τα σύνορα τής Ελληνικής Αυτοκρατορίας τής Αγίας Ρωμανίας.

Οι απάνθρωπες εκκαθαρίσεις σε βάρος των Ποντίων ανήκουν στην ίδια χωρία με τις εξίσου απάνθρωπες εκκαθαρίσεις σε βάρος των Ανατολικοθρακιωτών και των Μικρασιατών αδερφών μας. Πληθυσμοί που αποτέλεσαν τούς ακλόνητους Ακρίτες τής Μεγάλης μας Πατρίδος Ελλάδος. Οι δε Αλύτρωτες Πατρίδες μας ήταν και είναι οι Πύλες που οδηγούν στην καθ’ ημάς Ανατολή, την Ελληνίδα Ανατολή που αποτελεί μαζί με την παλαιά λεγομένη Ελλάδα τα δύο πόδια που χρειάζεται προκειμένου να σταθεί δυνατό και με ασφάλεια στα πόδια του το Έθνος μας.

Η τραγωδία τής Ποντιακής Γενοκτονίας διαδραματίστηκε σε  διαδοχικές φάσεις από το 1914, μέχρις ότου φτάσουμε στην έσχατη πράξη που συντελέστηκε από τα αιμοσταγή στίφη τού Τουρκοεβραίου Μουσταφά Κεμάλ. Με εκτοπισμούς, με τα θανατηφόρα τάγματα εργασίας, με τις μαζικές δολοφονίες.

Το ίδιο το Κίνημα των Νεότουρκων υπήρξε αποκλειστικά υπόθεση τού Σιωνισμού, με όλους τούς κορυφαίους κινηματίες να ανήκουν στο ψευτοπεριούσιο γένος, όπως ο ίδιος ο Κεμάλ, ο Ταλαάτ Πασάς και άλλοι. Οι δε Δυνάμεις που ανέχτηκαν και βοήθησαν γύρω τριγύρω τα βδελύγματα τής μογγολικής στέπας είχαν ομοούσιους ταγούς, όπως η Σοβιετική Ένωση τού Εβραίου Λένιν που έστελνε πολεμοφόδια στους Τούρκους κατά την διάρκεια τής Μικρασιατικής Καταστροφής, οι ψευτοσύμμαχοι εξ Εσπερίας, αλλά και ο ψευτορωμιός πολιτικός συρφετός.

Οι Ηρωικοί Τραντέλληνες τού Πόντου Μας δεν έσκυψαν ούτε για μια στιγμή το κεφάλι και δεν προσκύνησαν ποτέ. Με το μαχαίρι ζωσμένοι στην μέση. Με το τουφέκι στον ώμο. Με την πολεμική όψη και αποφασιστικότητα να μακελέψουν τον εχθρό και να μην πέσει ελληνική ψυχή στα χέρια τους. Με τα βουνά τού Πόντου να παίρνουν την θέση τού σπιτιού και να αντηχούν από την αντάρα ιερού και λυτρωτικού πολέμου.

Αλλά το Ελληνικό Κράτος, αλίμονο, μένει μακριά και κλεισμένο μέσα στον μικρόκοσμο τού πολιτικού ορθολογισμού, τής νεκρικής ηρεμίας και των «συμμαχικών» εντολών. Μην σας νοιάζει το αίμα των Ελλήνων, λέγουν στους νενέκους οι Μεγάλες Δυνάμεις. Πάνω από όλα ψυχραιμία για το συμφέρον τού Σταυρωτή των Εθνών. Για την φιλία τού αίσχους από τότε με την Τουρκία.

Πολιτικός ορθολογισμός ονομάζεται τεχνηέντως η εσχάτη προδοσία σε βάρος τού Έθνους των Ελλήνων. Ηρεμία βαφτίζονται οι προστατευόμενοι θώκοι των αισχρών ταγών. Και οι εντολές αφορούσαν στην απόκτηση τού γεωπολιτικού ελέγχου από Νεοταξίτες όλων των καιρών και Τούρκους. Οι Τούρκοι τού Κεμάλ προελαύνουν καίγοντας χωριά, κρεμώντας και σφάζοντας γέρους, νέους και παιδιά. Δεν έχουν ηθικές αναστολές και ανθρώπινα ένστικτα. Μονάχα εντολές και κτηνώδη πάθη έχουν. Αυτά τούς οδηγούν.

Τα αδέρφια μας δίνουν τον υπέρ πάντων αγώνα. Αίμα και δάκρυα γίνονται μια θάλασσα οδύνης. Δεν υπάρχει παράδοση. Ή νικάς ή πεθαίνεις. Αιώνες ιστορίας ελληνικής κάνουν άγριο πολεμικό χορό πάνω από την Ιερή Γη τού Ποντιακού Αετού. Είναι όμως μια κατάσταση άνιση. Ο Τούρκος έχει σχέδιο, έχει ανεφοδιασμό, έχει πλάτες. Τα μαυροφορεμένα αδέρφια μας είναι μόνα τους.

Οι Εθνομάρτυρες τού Πόντου μας ζουν τον δικό τους Γολγοθά. Το ελληνικό στοιχείο απειλείται να σβήσει. Όμως οι «σύμμαχοι» δεν επεμβαίνουν. Το κράτος των Αθηνών σέρνεται σαν σκουλήκι πίσω από τις εξελίξεις. Οι «δυνατοί» έχουν μάτια μονάχα για τα ολοκαυτώματα που υπηρετούν τα σχέδιά τους. Το όνειρο τής λευτεριάς και τής Μεγάλης Ιδέας σβήνει πρόσκαιρα πάνω από τις στάχτες τής Γης των Ηρώων.

Τα χρόνια όμως δεν σβήνουν τις Μνήμες των Αληθινών Ελλήνων. Η νέα γενιά των Ποντίων έκανε το δάκρυ δύναμη και τραγούδι τής εθνικής της μνημοσύνης. Η Τουρκία έχει λίγο καιρό ζωής. Η Μεγάλη Ιδέα είναι πάντα ζωντανή. Το Δίκαιο τής Ελληνικής Φυλής θα επικρατήσει με την δύναμη τής ψυχής και με το Ατσάλι. Η Ρωμανία κι αν επέρασε, άνθει και φέρει κι άλλο. Θα ξαναγυρίσουμε και η γη θα τρέμει από χαρά. Δόξα και Τιμή στους Τραντέλληνες τού Πόντου Μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου