" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Σάββατο 16 Μαΐου 2015

Ψοφοδεξιά πρόκληση: Να μην μιλάει η νουδούλα των λαθρομεταναστών - ΒΙΝΤΕΟ

Ψοφοδεξιά πρόκληση: Να μην μιλάει η νουδούλα των λαθρομεταναστών - ΒΙΝΤΕΟ

Κατατέθηκε χθες σε ανοιχτή διαβούλευση, όπως ήδη είπαμε, το νομοσχέδιο της συγκυβέρνησης Σύριζα – Ανέλ, που δίνει ακριτώς και αφειδώς την ελληνική ιθαγένεια στους αλλοδαπούς. Το εν λόγω αισχρό νομοθέτημα, που επιπροσθέτως είναι βαθύτατα αντισυνταγματικό, αφού αντιτίθεται στις προσταγές του ΣτΕ, δίνει την ελληνική ιθαγένεια σε όλους τους αλλοδαπούς, που θα το ζητήσουν, χωρίς να θέτει ουσιαστικά κανένα κριτήριο.

Η κατάθεση του εν λόγω νομοσχεδίου προκάλεσε την δίκαιη οργή ολόκληρου του Ελληνικού Λαού, ο οποίος είδε άλλη μία φορά την αναλγησία της συγκυβερνήσεως Σύριζα – Ανέλ. Αυτή την οργή του κόσμου προσπάθησε να εκμεταλλευτεί η νου... δούλα των λαθρομεταναστών, η συντάκτρια του «αντιρατσιστικού νομοσχεδίου» για να ψηφοθηρήσει. Συγκεκριμένα ο εκπρόσωπος τύπου του ψοφοδεξιού αποκόμματος τόλμησε να κάνει σχετικές δηλώσεις, λίγες μέρες αφότου το απόκομμά του υπερψήφισε την ανέγερση τεμένους στον Βοτανικό.

Για να μιλάμε ξεκάθαρα: Η Νέα Δημοκρατία δεν δικαιούται διά να ομιλεί στο θέμα της λαθρομετανάστευσης. Είναι η συντάκτρια του «αντιρατσιστικού» νομοσχεδίου, το οποίο δίνει άδεια παραμονής σε οποιονδήποτε αλλοδαπό ισχυριστεί ψευδώς ότι υβρίστηκε από Έλληνα.

  Είναι, λοιπόν, η πρώτη πολιτική δύναμη που άνοιξε την Κερκόπορτα για τον εποικισμό της Πατρίδας μας από λαθρομετανάστες, για να μην σκεφτούμε ποιος ήταν ο Υπουργός Εξωτερικών όταν η Πατρίδα μας κατακλύστηκε από τους κρατούμενους των φυλακών της Αλβανίας. Ας μην μιλάνε, οπότε, γιατί ακούγονται τόσο γελοίοι όσο αν έβγαζε το ΠΑΣΟΚ ανακοίνωση κατά των κλεφτών και των απατεώνων...

Ευελπιστούν οι νεοδημοκράτες σκευωροί στο να έχει κοντή μνήμη ο Ελληνικός Λαός. Όμως οι Έλληνες δεν είναι χαχόλοι και γνωρίζουν ότι το πιο αισχρό κόμμα που υπήρξε ποτέ στην Ελλάδα δεν μπορεί να μιλάει περί λαθρομετανάστευσης. Ας ψηφίσει την ανέγερση μερικών τζαμιών ακόμα και ας αφήσει τους Έλληνες που αντιστέκονται ήσυχους.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου