" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Πέμπτη 7 Μαΐου 2015

ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ «ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΕΣ» ΚΑΙ «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ» ΤΟΥ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥ ΠΑΙΔΟΚΤΟΝΟΥ!


paidoktonos

Γράφει ο Αντίοχος

Σκληρή κριτική στον υπουργό της συγκυβέρνησής τους Πανούση, κάνουν κύκλοι του βαθέως ΣΥΡΙΖΑ, υπέρμαχοι των… ανθρωπίνων δικαιωμάτων δολοφόνων, κακούργων, ληστών, «προοδευτικών» αρχινονών της νύχτας, ανωμάλων, βιαστών, παιδεραστών και τρομοκρατών. Εσχάτως δε και ειδεχθών παιδοκτόνων!

Έτσι, σε άρθρο υπό τον τίτλο «Αρκετά κ. Πανούση!», επιχειρείται η δημιουργία αμφιβολιών (!!!) για την ενοχή του ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΟΥ ΤΕΡΑΤΟΣ και γίνεται έκκληση στην… ευαισθησία της «πρώτης φοράς αριστεράς» συγκυβέρνησης, για την… προστασία του:

«Ένας εκ των αρμόδιων υπουργών, ως ο τελευταίος σχολιαστής του καφενείου, λέει εμμέσως πλην σαφώς ότι είναι αναπόφευκτο ο φερόμενος ως δράστης να οδηγηθεί στον θάνατο γιατί «έτσι είναι οι κώδικες της φυλακής». Το λέει μάλιστα, ενώ με την ερώτησή του ο δημοσιογράφος του αφήνει περιθώριο να τονίσει την ανάγκη της προστασίας που πρέπει να παρέχει το κράτος σε τέτοιες περιπτώσεις, ειδικά όταν στην κυβέρνηση είναι μια πολιτική δύναμη της Αριστεράς, που θεωρεί την ανθρώπινη ζωή ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ αυταξία. Και ειδικά για μια περίπτωση που ο κατηγορούμενος είναι ακόμα κατηγορούμενος και όχι θύτης. Η τοποθέτησή του είναι βγαλμένη μέσα από τα πιο συντηρητικά αντανακλαστικά της κοινωνίας.

Δεν αρμόζει σε κανέναν υπουργό, πόσο μάλιστα αριστερής κυβέρνησης, να χρίζεται υπερασπιστής της αυτοδικίας και της πιθανής θανατικής ποινής. Η κυβέρνηση πρέπει να αντιδράσει και να ζητήσει την άμεση παραίτησή του. Ειδικά αυτή η κυβέρνηση που απέδειξε πρόσφατα ότι, χωρίς να μετράει πολιτικό κόστος, έθεσε ως προτεραιότητά της τον εξανθρωπισμό του σωφρονιστικού συστήματος και των συνθηκών στις ελληνικές φυλακές… Αρκετά!».

Με το παραπάνω άρθρο, συμφωνεί βεβαίως και ο –κατά δήλωσίν του- «αναρχικός» βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Διαμαντόπουλος, ο οποίος το ανέβασε στη σελίδα του, με το ακόλουθο… επαναστατικό σχόλιο:

«Όταν ένας υπουργός “ταΐζει” -μέσω της ευκολίας με την οποία αποδέχεται την ύπαρξη αυτοδικίας-το πιο συντηρητικό & εκδικητικό κομμάτι της κοινωνίας, αναγκάζοντας συντρόφους να αρθρογραφούν με τέτοιο περιεχόμενο σε φίλια μέσα τότε δεν ψιχαλίζει…». 

(ΥΓ): Λέτε να δούμε και καμιά συγκέντρωση της νεολέρας του ΣΥΡΙΖΑ και της Επιτροπής Δικαιωμάτων για την προστασία του ανθρωπόμορφου κτήνους, όπως είχε γίνει και με τον Πακιστανό της Πάρου; Με αυτούς που έχουμε μπλέξει, δεν είναι διόλου απίθανο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου