" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Πέμπτη 7 Μαΐου 2015

Η συγκυβέρνηση Σύριζα - Ανέλ προχωρά ολοταχώς την κατασκευή του τεμένους στον Βοτανικό

Η συγκυβέρνηση Σύριζα - Ανέλ προχωρά ολοταχώς την κατασκευή του τεμένους στον Βοτανικό

Νύκτωρ, σαν τους κλέφτες οι συριζαίοι φέρνουν τροπολογία για την κατασκευή του τεμένους στον Βοτανικό. Συγκεκριμένα με την μορφή αντισυνταγματικής, της τελευταίας στιγμής, τροπολογία ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Παναγιώτης Λαφαζάνης και ο αναπληρωτής υπουργός Γιάννης Τσιρώνης επανέφεραν το θέμα της κατασκευής τεμένους μέσα στην Αθήνα.

Φυσιολογικά, οι συριζαίοι θα ήθελαν να καταθέσουν την εν λόγω τροπολογία με τυμπανοκρουσίες επίδειξης ισχύος έναντι των Ελλήνων και ιδιαιτέρως των κορόιδων που τους ψήφισαν, όμως επέλεξαν την σιωπηρή οδό για να μην εκθέσουν τους ψεκασμένους συγκυβερνήτες τους.

Οι ΑΝΕΛ από την πλευρά τους, επιλέγοντας την θρασυδειλία θα πουν ότι καταψηφίζουν την τροπολογία, όντας ασφαλείς ότι αυτή θα υπερψηφιστεί από το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ. Αν όντως δεν ήθελαν να γίνει αυτή η κατασκευή, που θα αποτελεί ωρολογιακή βόμβα στο κέντρο των Αθηνών, θα μπορούσαν να πιέσουν ακόμα και με πτώση της κυβέρνησης.

Όμως, επειδή ο Καμμένος προσπαθεί πολλά χρόνια να βρεθεί στο υπουργείο εξοπλισμών, τώρα που το κατάφερε δεν φεύγει ούτε με γερανό. Θυμίζουμε ότι σύμφωνα με το non paper που είχε στείλει στον Παπούλια, ήταν έτοιμος να στηρίξει ΝΔ – ΠΑΣΟΚ, αρκεί να έπαιρνε αυτό το υπουργείο. Έτσι δεν συζητά καν να προβάλλει ουσιαστικές αντιρρήσεις στην ανέγερση του τεμένους, το οποίο ιδιαιτέρως υπό το πρίσμα της πρόσφατης έντονης δραστηριότητας των τζιχαντιστών στην Ευρώπη θα έπρεπε να είναι τελείως εκτός συζήτησης.

Τι "ψυχή" έχει άλλωστε η ασφάλεια των Ελλήνων και η Ελληνική Κοινωνία εμπρός στους εξοπλισμούς και τις βόλτες με τα ελικόπτερα του προεδροπάνου;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου