" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Παρασκευή 8 Μαΐου 2015

ΤΟ 1951 Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΡΑΤΣΙΣΤΩΝ ΕΞΟΝΤΩΣΕ ΜΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ «ΚΑΤΩΤΕΡΟΥΣ» ΕΒΡΑΙΟΥΣ

Στις 14 Αυγούστου 2008, στις 9 μ.μ., το τηλεοπτικό Κανάλι 10 του Ισραήλ έδειξε ένα ντοκυμαντέρ που αποκαλύπτει το πιο άσχημο μυστικό των ιδρυτών του Ισραηλινού  Εργατικού κόμματος  (το  ΠΑΣΟΚ  του  Ισραήλ): την εσκεμμένη μαζική δηλητηρίαση με ακτινοβολία όλων σχεδόν των νεαρών Σεφαρδιτών Εβραίων μιας ολόκληρης γενιάς.


Το ντοκυμαντέρ «Τα Παιδιά με την Τριχοφυτία» (= δερματική ασθένεια του τριχωτού  της κεφαλής, που οφείλεται σε μύκητα) – μεταφρασμένο στα Εβραϊκά ως «100.000 Ακτίνες» – με σκηνοθέτες τους David Belhassen και Asher Hemias, ΚΕΡΔΙΣΕ  ΠΡΟΣΦΑΤΑ  ΤΟ  ΒΡΑΒΕΙΟ  για το «καλύτερο ντοκυμαντέρ» στο Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών της Χάιφα, και πέρυσι είχε κάνει το γύρο του κόσμου συμμετέχοντας σε Εβραϊκά και Ισραηλινά Φεστιβάλ Ταινιών. Αλλά δεν είχε ακόμη εμφανιστεί στις Ισραηλινές τηλεοπτικές οθόνες. Το θέμα του είναι η μαζική ακτινοβόληση εκατοντάδων χιλιάδων νεαρών Ισραηλινών μεταναστών από τις χώρες της Μέσης Ανατολής – των Σεφαρδιτών, όπως ονομάζονται σήμερα. Η ιστορία έχει ως εξής:
Το 1951, ο γενικός διευθυντής του Ισραηλινού Υπουργείου Υγείας, ο Δρ Chaim Sheba, πέταξε στην Αμερική και επέστρεψε με εφτά μηχανήματα ακτίνων-Χ, που του τα προμήθευσε ο Αμερικανικός στρατός.


Επρόκειτο να χρησιμοποιηθούν σε ένα μαζικό πείραμα με μια ολόκληρη γενιά νεαρών Σεφαρδιτών Εβραίων οι οποίοι ΘΑ  ΧΡΗΣΙΜΕΥΑΝ  ΩΣ  ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ. Σε κάθε παιδί-Σεφαρδίτη θα χορηγούνταν στο κεφάλι του ακτινοβολία κατά 35.000 ΦΟΡΕΣ  ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ  από την μέγιστη επιτρεπόμενη δόση για τις ακτίνες-Χ. Για να το πετύχει αυτό, η Αμερικανική κυβέρνηση πλήρωσε την Ισραηλινή κυβέρνηση 300 εκατομμύρια Ισραηλινές λίρες το χρόνο. Ολόκληρος ο προϋπολογισμός για την Υγεία στο Ισραήλ ήταν 60 εκατομμύρια λίρες. Τα χρήματα που πλήρωναν οι Αμερικάνοι ισοδυναμούν με δισεκατομμύρια δολάρια σήμερα.


Για να εξαπατηθούν οι γονείς των θυμάτων, τα παιδιά τα έπαιρναν σε «σχολικές εκδρομές» και αργότερα έλεγαν στους γονείς ότι οι ακτίνες-Χ ήταν μια θεραπεία για τις πληγές από την τριχοφυτία στο δέρμα της κεφαλής.


6.000 ΑΠΟ  ΤΑ  ΠΑΙΔΙΑ  ΠΕΘΑΝΑΝ  λίγο καιρό αφότου τους χορηγήθηκαν οι δόσεις της ακτινοβολίας, ενώ πολλά από τα υπόλοιπα ανέπτυξαν καρκίνους που ΣΚΟΤΩΣΑΝ  ΧΙΛΙΑΔΕΣ  με τον καιρό και ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ  ΑΚΟΜΗ  ΚΑΙ  ΤΩΡΑ.  Ενώ  όσο  ζούσαν, τα θύματα υπέφεραν από διαταραχές όπως επιληψία, αμνησία, νόσο του Αλτσχάιμερ, χρόνιους πονοκεφάλους και ψύχωση.

Διαβᾶστε ὅλόκληρο τό θέμα Ἐδῶ  

Zionist Israel's Extermination of 100,000 Sephardim Children

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου