" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Κυριακή 3 Μαΐου 2015

Στο κοινωνικό περιθώριο οι κρατικοδίαιτοι συνδικαλιστές ΑΔΕΔΥ και ΓΣΕΕ - ΒΙΝΤΕΟ

Στο κοινωνικό περιθώριο οι κρατικοδίαιτοι συνδικαλιστές ΑΔΕΔΥ και ΓΣΕΕ - ΒΙΝΤΕΟ
Ούτε μεταξύ συγγενών και φίλων δεν έγινε η προγραμματισμένη επ' αφορμή της Πρωτομαγιάς συγκέντρωση των κρατικοδίαιτων κομματόσκυλων της ΑΔΕΔΥ και της ΓΣΕΕ.

Οι εικόνες από την εν λόγω συγκέντρωση μαρτυρούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την παντελή απαξίωση των συγκεκριμένων συνδικαλιστικών φορέων τόσο από την ελληνική κοινωνία όσο και από τους ίδιους τους συναδέλφους τους, οι οποίοι και τους γυρνούν με αποστροφή την πλάτη. Προκύπτει συνεπώς το ερώτημα: ποιόν εκπροσωπούν οι κρατικοδίαιτοι αυτοί συνδικαλιστές και τίνος τα συμφέροντα υπηρετούν;

Αντί απαντήσεως, αρκεί να υπενθυμίσουμε στον Ελληνικό Λαό πως οι ηγεσίες της ΑΔΕΔΥ και της ΓΣΕΕ ουδέποτε κατήγγειλαν την κατασπατάληση δημοσίου χρήματος από τις κυβερνήσεις και τα κόμματα των Μνημονίων, ούτε σαφώς τους εμπλεκόμενους σε υποθέσεις διαφθοράς που ζημίωσαν κατά εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ τα κρατικά ταμεία. Πολλώ δε μάλλον, ούτε για το θεαθήναι δεν μπήκαν στο κόπο να εκδώσουν μια ανακοίνωση για το σκάνδαλο της λίστας Λαγκάρντ και τα πολιτικά πρόσωπα που ενεπλάκησαν σ' αυτό.

Είχαν όμως το θράσος, οι βολεμένοι συνδικαλιστές -ΟΛΩΝ των μνημονιακών κυβερνήσεων- να καλέσουν σε συμμετοχή σε αντιφασιστικές συγκεντρώσεις στις φυλακές Κορυδαλλού, απαιτώντας μάλιστα την καταδίκη της Χρυσής Αυγής!

Εντούτοις, η κωμικοτραγική συγκέντρωση ΑΔΕΔΥ και ΓΣΕΕ για την Πρωτομαγιά (όλοι μαζί δεν γέμιζαν ταξί), λύνει και μια απορία, η οποία προκλήθηκε σε πολλούς συμπατριώτες μας την 20η Απριλίου 2015, ημέρα έναρξης της δίκης της Χρυσής Αυγής: δείτε ποιοι βρίσκονται πίσω από το πανό της ΑΔΕΔΥ και θα αντιληφθείτε το μέγεθος της απάτης των κρατικοδίαιτων, βολεμένων «αντιφασιστών» συνδικαλιστών!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου