" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Σάββατο 23 Μαΐου 2015

ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΑΫΛΑΝΔΗΣ ΠΡΟΣ «ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΕΣ» ΚΑΙ «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΥΣ»: ΘΕΛΕΤΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ; ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΤΕ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ!




Πρόβλημα με τους λαθρομετανάστες δεν έχει μόνο η Ελλάδα και η Ευρώπη. Έχει ακόμα και η Ταϋλάνδη. Κι εκεί, όπως κι εδώ, υπάρχουν «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι». Αλλά, η διαφορά είναι πως εκεί δεν κυβερνάνε τη χώρα, όπως εδώ.
TAYLANDH


Έτσι, ο πρωθυπουργός της Ταϋλάνδης Πραγιούτ Τσαν-Ο-Τσα, απευθυνόμενος από του βήματος της βουλής της χώρας στους «αντιρατσιστές», «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυους» της χώρας του, τους προέτρεψε να πάρουν στα σπίτια τους, τους λαθρομετανάστες ή να πληρώσουν από την τσέπη τους, τα έξοδα της παραμονής τους στη χώρα. Κι αν δε δεχτούν ούτε το ένα ούτε το άλλο, να φύγουν αυτοί από τη χώρα, για να πάρουν τη θέση τους οι λαθρομετανάστες. Ιδού:


«Αν συμμερίζεστε αυτήν την ιδέα, σας παρακαλώ να συμβάλετε με το ποσό του ενός μπαχτ ημερησίως ή να τους φιλοξενήσετε στο σπίτι σας. Ή να φύγετε εσείς στη θάλασσα και να τους επιτρέψετε να ζήσουν αυτοί εδώ στη θέση σας».


Ωραίος ο Ταϋλανδός!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου