" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Παρασκευή 8 Μαΐου 2015

Ρατσισμός εἰς βάρος τῶν Ἑλλήνων! Τασία Χριστοδουλοπούλου: Ἱερά πρόσωπα οἱ λαθρομετανάστες


Ρατσισμός εις βάρος των Ελλήνων! Τασία Χριστοδουλοπούλου: Ιερά πρόσωπα οι λαθρομετανάστες
Ξεκάθαρη απόδειξη του ρατσισμού εις βάρος των Ελλήνων από το αντεθνικό Κράτος, συνιστά η δήλωση της αναπληρώτριας υπουργού για τη μετανάστευση Τ. Χριστοδουλοπούλου, η οποία χαρακτήρισε τους λαθρομετανάστες (αδιακρίτως «πρόσφυγες» για την ίδια) «ιερά πρόσωπα»!
Από βήματος εκδηλώσεως που διοργάνωσαν οι Οικολόγοι-Πράσινοι, η υπουργός της συγκυβέρνησης Σύριζα-ΑΝΕΛ επισήμανε ότι είναι έτοιμο το νομοσχέδιο για την απόδοση της ελληνικής ιθαγένειας σε εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες. Αξίζει να αναφερθούν οι συμμετέχοντες στην εκδήλωση, προκειμένου να αντιληφθεί ο καθένας ποιοι είναι εκείνοι που ετοιμάζονται να μοιράσουν την ελληνική ιθαγένεια σαν να μοιράζουν καραμέλες: Μιχάλης Τρεμόπουλος, πρώην Ευρωβουλευτής των Οικολόγων Πράσινων, η Στέλλα Νιώτη, Kοινωνιολόγος Μsc, Κοινωνική Επιθεωρήτρια ΣΕΥΥΠ, ο Λάμπρος Μπαλτσιώτης, Δρ Ιστορίας, ειδικός επιστήμονας στον Συνήγορο του Πολίτη και η Έφη Λατσούδη, Κινηματογραφίστρια - Πρόγραμμα Υποστήριξης Προσφύγων στο Αιγαίο -«Χωριό του 'Όλοι Μαζί» στη Λέσβο. Επιπλέον στην εκδήλωση μίλησαν εκπρόσωποι της Διεθνούς Αμνηστίας, η «Lgbt κοινότητα», το forum μεταναστών, το σωματείο «Ουκρανοί της Ελλάδας», πρόσφυγες από την Αφρική και τη Μ. Ανατολή, «ακτιβιστές» από τα νησιά του Αιγαίου.


Ενώπιον αυτών λοιπόν, η Τασία Χριστοδουλοπούλου «στηλίτευσε την καλλιέργεια του εθνικισμού και του ρατσισμού κατά τις τελευταίες δεκαετίες, καθώς και την άνοδο της Χρυσής Αυγής ως απότοκο αυτής της διαδικασίας». Με απλά λόγια δηλαδή, η υπουργός του Σύριζα κατηγόρησε τη Χρυσή Αυγή διότι υπερασπίζεται τους Έλληνες και τις Ελληνίδες και απαιτεί να εφαρμοσθούν δίχως συμπλεγματικές, διεθνιστικές εκπτώσεις το γράμμα του Νόμου και το Σύνταγμα της χώρας.

Αφού, ως εκ τούτου, η Τασία Χριστοδουλοπούλου και συνεπώς η κυβέρνηση Σύριζα-ΑΝΕΛ θεωρεί τους «πρόσφυγες» ιερά πρόσωπα, η Χρυσή Αυγή έχει κάθε δικαίωμα να θεωρεί ιερή την εθνική ταυτότητα των Ελλήνων και κατά συνέπεια να πράττει ότι επιτάσσει το εθνικό καθήκον -στα πλαίσια πάντοτε των Νόμων και του Συντάγματος-για την υπεράσπισή της.

Αντισταθείτε στον κρατικό ρατσισμό εις βάρος των Ελλήνων- Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες!

1 σχόλιο:

  1. Τασία Χριστοδουλοπούλου είσαι μία βρωμερή και άθλια παλιοπουτάνα στην ψυχή. Εύχομαι χίλιους καρκίνους πατσαβούρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή