" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Σάββατο 2 Μαΐου 2015

ΜΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ… ΠΑΛΙ ΘΑ ΦΑΝΕ ΚΑΛΑ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΟΙ!


lathro_amygdaleza

Χωρίς δημόσιο διαγωνισμό, αλλά με απευθείας ανάθεση (σε «ημετέρους», βεβαίως), θα πραγματοποιηθούν τα έργα που αφορούν στην αντιμετώπιση του μεταναστευτικού προβλήματος, μέχρι το τέλος του έτους! 
Σ’ αυτή την απόφαση κατέληξε η συγκυβέρνηση των Τσιπροκαμμένων, με πρόσχημα την άμεση ανάγκη κατασκευής υποδομών για τους λαθρομετανάστες, λόγω του αυξημένου αριθμού που εισέρχεται στην Ελλάδα! Πράγμα που θα κάνει τους «ημετέρους» μεγαλοεργολάβους» να τρίβουν τα χέρια τους από χαρά, μιας και στην Ελλάδα της «ανθρωπιστικής κρίσης», γι’ αυτούς τους ατσίδες «λεφτά υπάρχουν» πάντα!

Έτσι, στο σχέδιο νόμου «Εκδημοκρατισμός της διοίκησης- Καταπολέμηση Γραφειοκρατίας και Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση- Αποκατάσταση Αδικιών και άλλες διατάξεις» που συζητείται στη βουλή κατατέθηκε τροπολογία που αναφέρει «για θέματα στέγασης, σίτισης, υγιεινής, και επιστροφών υπηκόων τρίτων χωρών που εισέρχονται παράνομα στη χώρα …είναι δυνατή στις σχετικές δημόσιες συμβάσεις έργων, εκπόνησης μελετών, προμηθειών και υπηρεσιών, κατά παρέκκλιση από τις ισχύουσες διατάξεις, η εφαρμογή άπαξ της διαδικασίας της διαπραγμάτευσης χωρίς δημοσίευση προκήρυξης διαγωνισμού. Η προαναφερόμενη διαδικασία ισχύει για τα θέματα συμβάσεων που αφορούν κάθε κατηγορία υποδομών υπηρεσιών και κάθε τόπο εγκατάστασης τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου