" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015

Εισβολή με δύο νεκρούς σε εβραϊκό σουπερμάρκετ στο Παρίσι - Κρατάνε ομήρους γυναίκες και παιδιά (εικόνες, video)

ΚΙ ΑΛΛΟΣ ΕΝΟΠΛΟΣ ΣΤΟ ΤΡΟΚΑΝΤΕΡΟ


 Συναγερμός σήμανε ξανά στη γαλλική πρωτεύουσα, μετά τις πληροφορίες ότι ένοπλος άνδρας εθεάθη στην πλατεία του Τροκαντερό στην καρδιά του Παρισιού. 
Δυνάμεις της αστυνομίας έσπευσαν στο σημείο και η πλατεία εκκενώθηκε, όπως αναφέρουν τα μέσα ενημέρωσης.


Όπως μετέδωσαν γαλλικά ΜΜΕ και επιβεβαίωσε αργότερα η γαλλική αστυνομία, οι δράστες σκότωσαν τουλάχιστον δύο από τους ομήρους, ανάμεσα στους οποίους βρίσκεται μια γυναίκα και ένα παιδί!
Οι πρώτες πληροφορίες για τη νέα, συγκλονιστική αυτή υπόθεση αναφέρουν ότι δράστες είναι ένας άντρας και μια γυναίκα και πως έχουν στην κατοχή τους δύο καλάσνικοφ. 



Μάλιστα, σύμφωνα με τις αρχές είναι πολύ πιθανό οι δράστες να είναι τα άτομα που κρύβονται πίσω από την χθεσινή επίθεση στο προάστιο του Παρισιού, Μονρούζ και τη δολοφονία της αστυνομικού.
Για αυτό και η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τις παρακάτω δύο φωτογραφίες, τονίζοντας πως πρόκειται πιθανότατα για τους ένοπλους που σκότωσαν χθες την άτυχη γυναίκα και μάλλον είναι υπεύθυνοι για τη σημερινή ομηρία στο εβραϊκό παντοπωλείο.

 

Προφανώς πρόκειται για οργανωμένο σχέδιο αποσταθεροποίησης της Γαλλίας από ισλαμιστές. Aντιμέτωποι με ένα πραγματικό θρίλερ είναι τις τελευταίες ώρες οι Γάλλοι καθώς ενώ είναι σε εξέλιξη η υπόθεση ομηρίας σε πόλη της βόρειας Γαλλίας από τους δολοφόνους του Charlie Hebdo, ένας ένοπλος άντρας εισέβαλε σε εβραϊκό παντοπωλείο στο Παρίσι και σύμφωνα με πληροφορίες κρατά ομήρους.
 
 
Μάλιστα, υπάρχουν πληροφορίες για ανταλλαγή πυροβολισμών.
Οι αστυνομικοί προσπαθούν να αδειάσουν την περιοχή ενώ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δράστης είναι ο ίδιος με τη χθεσινή επίθεση επί της δημοτικού αστυνομικού στο Μονρούζ.
To σημείο της επίθεσης στην περιοχή Βιλιέ, περίχωρο του Παρισιού:

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου