" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

Καλύπτουν τους δολοφόνους του Γιώργου και του Μάνου

Καλύπτουν τους δολοφόνους του Γιώργου και του Μάνου

Όσα έχει από την πρώτη στιγμή της τρομοκρατικής επίθεσης στην Τοπική της Χρυσής Αυγής στο Ν. Ηράκλειο, καταγγείλει η Χρυσή Αυγή, επιβεβαιώνονται πλήρως από το διαβιβαστικό της αστυνομίας αναφορικά με το κύκλωμα εκβιαστών στο οποίο φέρεται να συμμετέχουν μεταξύ άλλων πολιτικά πρόσωπα, δικηγόροι και βαρυποινίτες.

Σύμφωνα με το διαβιβαστικό της αστυνομίας, συγγενικό πρόσωπο του βαρυποινίτη Παναγιώτη Βλαστού τον επισκέφθηκε στον Κορυδαλλό την επομένη της διπλής δολοφονίας, όπου και τον ρώτησε αν είχε κάποια εμπλοκή στις ανθρωποκτονίες των δυο μελών της Χρυσής Αυγής, Γιώργου Φουντούλη και Μάνου Καπελώνη. Το συγγενικό πρόσωπο του Π. Βλαστού συμπεριλαμβάνεται στη δικογραφία που έχει σχηματιστεί για το κύκλωμα των εκβιαστών και έχει καταθέσει ότι ο βαρυποινίτης απάντησε πως δεν έχει καμία σχέση με το περιστατικό, αλλά γνωρίζει ποιος σκότωσε τους Φουντούλη και Καπελώνη. Ισχυρίζεται μάλιστα, πως ο Βλαστός του είπε ότι τα λευκά κράνη που φορούσαν οι δράστες την ώρα της επίθεσης ήταν δικά του.

Καθίσταται κατόπιν αυτών των αποκαλύψεων ξεκάθαρο το γεγονός πως η αστυνομία γνωρίζει τόσο τους εγκεφάλους της επίθεσης στο Ν. Ηράκλειο όσο και εκείνους που την εκτέλεσαν. Η κωλυσιεργία των διωκτικών αρχών συνδέεται καταφανώς και αναμφισβήτητα με πολιτικές εντολές, οι οποίες εκπορεύονται από τα υπόγεια της Συγγρού.

Η σκοπιμότητα της κρατικής αδιαφορίας, είναι εξίσου πασιφανής: η σύλληψη των ενόχων θα καταδείξει το γενικότερο σχέδιο πολιτικής και φυσικής εξόντωσης Χρυσαυγιτών, στα πλαίσια της πολιτικής τρομοκρατίας εις βάρος της Χρυσής Αυγής, όπως αυτή εξαπολύθηκε από το Κράτος της μασονοδεξιάς και το παρακράτος της αριστεράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου