" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015

Ο σοσιαλιστής του ποδόγυρου Ολάντ θερίζει τα πεπραγμένα του στην Μέση Ανατολη

Ο σοσιαλιστής του ποδόγυρου Ολάντ θερίζει τα πεπραγμένα του στην Μέση Ανατολη

Η δολοφονική επίθεση των ισλαμιστών τρομοκρατών κατά των δημοσιογράφων του σατυρικού εντύπου «Charlie Hebdo» είχε ως αποτέλεσμα δεκάδες νεκρούς και τραυματίες. Η τρομοκρατική επίθεση στην καρδιά του Παρισιού αποδεικνύει ότι οι ευρωπαίοι πολίτες ζουν καθημερινά υπό τον φόβο και τον κίνδυνο να βρεθούν δολοφονημένοι με τον πιο άγριο τρόπο από ισλαμοσυμμορίτες που οι ίδιες οι κυβερνήσεις τους εξέθρεψαν. Από ισλαμοσυμμορίτες που έχουν τις βάσεις τους στα μουσουλμανικά γκέτο και τεμένη στις ευρωπαϊκές γειτονιές των μεγαλουπόλεων.

Η βαχαμπιστική τρομοκρατία που κτύπησε το Παρίσι έχει ως εφευρέτη τις μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ και εκπορεύεται από την Σαουδική Αραβία. Η Γαλλία, η Γερμανία και η Βρετανία είναι οι κύριοι εταίροι και υποστηρικτές αυτής της ισλαμικής τρομοκρατίας και η αιχμή του νατοϊκού δόρατος που κατέστρεψε, χρησιμοποιώντας αυτή την τρομοκρατία, την Λιβύη και προσπαθεί ως σήμερα να επιτύχει την αλλαγή καθεστώτος στην Συρία και να απομακρύνει τον Άσσαντ από την εξουσία.

Οι βαχαμπιστές τρομοκράτες που δολοφόνησαν τους αστυνομικούς και δημοσιογράφους στο Παρίσι, χρηματοδοτήθηκαν και εκπαιδεύτηκαν από τους Γάλλους φορολογούμενους με εντολή του σοσιαλιστή Ολάντ. Είναι οι ίδιοι ισλαμιστές τρομοκράτες που αιματοκύλισαν την Λιβύη, της Συρία και το Ιράκ, είναι οι ίδιοι κανίβαλοι και βιαστές που έστειλαν στον τάφο 130.000 άμαχους πολίτες της Συρίας τα τελευταία 4 χρόνια. Αυτοί που κλαψουρίζουν σήμερα στην Γαλλία έχουν ήδη βάψει τα χέρια τους με αίμα αθώων παιδιών της Συρίας, του Ιράκ, της Λιβύης, των Παλαιστινίων και των Κούρδων.

Η τρομοκρατική ενέργεια στο Παρίσι έχει χορηγούς. Χορηγοί είναι η Σαουδική Αραβία, το Κατάρ, οι ΗΠΑ, το Ισραήλ και βέβαια ο ίδιος ο γαλλικός λαός που ψήφισε τον Ολάντ και ο οποίος πρόσφερε την υποστήριξη του σε αυτούς τους τρομοκράτες για να διεκπεραιώσουν το έργο των Αμερικανοσιωνιστών στην Μέση Ανατολή και Βόρεια Αφρική. Ο σοσιαλιστής του ποδόγυρου Ολάντ έχει ήδη βάψει τα χέρια του με αίμα αθώων πολιτών αυτών των περιοχών. Τώρα τα έβαψε και με το αίμα των συμπατριωτών του. Ο Γάλλος πρόεδρος  δεν διαμαρτυρήθηκε όταν οι τρομοκράτες που υποστήριζε και υποστηρίζει έκοβαν με τα γιαταγάνια τους τα κεφάλια των αντιπάλων τους στην Μέση Ανατολή. Τώρα που οι ίδιοι αυτοί τρομοκράτες δολοφονούν Γάλλους πολίτες ας πάψει τον υποκριτικό θρήνο και τις διαμαρτυρίες. Η ισλαμική τρομοκρατία και με την δική του ευθύνη έχει διαβεί το κατώφλι της Ευρώπης και αυτοί που έσπειραν τρομοκρατικούς ανέμους θα θερίσουν ειδεχθείς και βάρβαρες τρομοκρατικές θύελλες.

Ελπίζουμε και ευχόμαστε τα εγχώρια τσιράκια των Αμερικανοσιωνιστών που συναίνεσαν και υποστήριξαν την πολιτική της Ουάσιγκτον στην Μέση Ανατολή και Βόρεια Αφρική να μην βάψουν τα χέρια τους με αίμα δικών μας συμπατριωτών. Είναι βέβαιο όμως ότι οι εκατοντάδες χιλιάδες μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες που ζουν παράνομα στις γειτονιές της Αθήνας δεν συμφωνούν μαζί μας.  
Γ. Λ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου