" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2015

Συντόμως και στην Ελλάδα με «εντολή Σαμαρά»: Λουτρό αίματος στη Γαλλία για ένα σκίτσο του Μωάμεθ! ΒΙΝΤΕΟ

Τουλάχιστον 12 είναι οι νεκροί από τρομοκρατική επίθεση που πραγματοποιήθηκε από φανατικούς ισλαμιστές στα γραφεία γαλλικού περιοδικού.


Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες από τον τόπο του μακελειού, δύο ή τρεις κουκουλοφόροι με καλάσνικοφ εισήλθαν στο κτήριο και σκόρπισαν το θάνατο. Η επίθεση ήρθε σε συνέχεια σατυρικού σκίτσου που είχε εκδοθεί εναντίον των τζιχαντιστών. Το 2011 το εν λόγω περιοδικό είχε δεχτεί επίθεση με μολότωφ και είχε εκδοθεί φετφάς από την Αλ Κάιντα, για ένα άλλο ανάλογο σκίτσο.


Στο ελλαδιστάν που κυβερνά - για λίγες μέρες ακόμα ο Σαμαράς - τέτοιες εικόνες μπορεί να φαντάζουν μακρινές, αλλά δεν είναι καθόλου. Ύστερα από το «αντιρατσιστικό νομοσχέδιο» που νομιμοποιεί άπαντες τους λαθρομετανάστες που φτάνουν στην Ελλάδα, είναι βέβαιο ότι θύλακες ισλαμικής τρομοκρατίας έχουν ήδη σχηματιστεί ή θα σχηματιστούν αναπόφευκτα στο μέλλον, πάντα με «εντολή Σαμαρά».


Ο Σαμαράς, λοιπόν, και η Νέα Δημοκρατία ακόμα και τώρα που φεύγουν οριστικά και αμετάκλητα, αφήνουν παρακαταθήκη για την Ελλάδα ένα φρικώδες νομοθέτημα, τις συνέπειες του οποίου θα βιώσουν στο πετσί τους οι Έλληνες στο μέλλον. Ιδιαιτέρως αν γίνει πραγματικότητα η δέσμευση της ΝΔ για κατασκευή τζαμιού στην Αθήνα, είναι βέβαιο ότι οι διαδικασίες θα επιταχυνθούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου