" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015

Αυτό είναι το πρώτο δείγμα γραφής της σταλινικής κυβέρνησης Τσίπρα: Πολιτικός όρκος αντί για θρησκευτικό


Δεν πέρασαν παρά μόνο δύο εβδομάδες από τότε που ο Αλέξης Τσίπρας συμμετείχε υποκριτικά στην εορτή των Θεοφανείων στον Πειραιά και απελευθέρωσε και ένα περιστέρι, σύμβολο της φώτισης και του Αγίου Πνεύματος. Τότε είχε κάνει λόγο για μεγάλη εορτή του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας. Η υποκρισία και ο εμπαιγμός ξεχείλισε από τον άθεο πρόεδρο του Σύριζα που τότε είχε κάνει ένα σόου για τις κάμερες και τα ψηφαλάκια των "νοικοκυραίων".



Η επιβεβαίωση δεν άργησε να έρθει, καθώς σήμερα ενημέρωσε πως δεν θα δώσει θρησκευτικό όρκο ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας, αλλά πολιτικό. Έτσι, η παρουσία του Αρχιεπισκόπου κρίνεται περιττή! Το ίδιο θα γίνει και με την ορκωμοσία της νέας σταλινικής κυβέρνησης Τσίπρα - Καμμένου και με τον αγιασμό της Βουλής, όπου ο νέος πρωθυπουργός της ελληνικού κράτους δνε θα ορκιστεί!

Απέναντι σε αυτήν την κομμουνιστική λαίλαπα των νέων ηθών και εθίμων της θολοκολτούρας σθεναρό εμπόδιο θα σταθεί η μοναδική και πραγματική εθνική αντιπολίτευση, ο Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου