" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015

Το Σαρλί και οι σαρλατάνοι

Το Σαρλί και οι σαρλατάνοι

Άρθρο της διευθύντριας της εφημερίδας "Εμπρός", Ειρήνης Δημοπούλου - Παππά στην στήλη "Εγέρθητι"

Πριν από κοντά τριάντα χρόνια, είχα διαβάσει το μυθιστόρημα ενός γάλλου Εθνικιστή συγγραφέα, του Φιλίπ Ραντά, με τίτλο «Το Πουατιέ Αύριο». Στο βιβλίο περιέγραφε μια φυλετική αναταραχή το έτος 2032, εποχή που τότε, στα 1987, φάνταζε αρκετά μακρινή. Κοντά τριάντα χρόνια αργότερα, το Παρίσι ζει το δικό του Πουατιέ. Οι επαναστάτες των «καλών» προαστίων, και οι αμπελοφιλόσοφοι των πανεπιστημιακών λόμπυ, μπορεί να ξορκίζουν την έννοια του Έθνους, μπορεί να πολεμούν την Χριστιανική πίστη, μπορεί να κάνουν τα πάντα για να γκρεμίσουν την Φύση, όμως η πραγματικότητα που ζουν οι «απλοί» πολίτες είναι άλλη. Οι νεαροί μουσουλμάνοι της Γαλλίας ορκίζονται να πάρουν εκδίκηση για το Πουατιέ. Σε εκείνη την μάχη του 732 μ.Χ. οι δυνάμεις Φράγκων και Βουργουνδών υπό την αρχηγία του Κάρολου Μαρτέλου κατατρόπωσαν τους Άραβες του Αμπντουλ Ραχμάν, κυβερνήτη της Ανδαλουσίας, κρίνοντας την τύχη της Χριστιανοσύνης αλλά και την φυλετική επιβίωση των Ευρωπαϊκών Λαών.

Παρακολουθώντας τις εξελίξεις στα γεγονότα του Παρισιού, σκέπτομαι πόσο λογικό και αναμενόμενο είναι, τελικά, να δικαιωθούν οι Εθνικιστές. Η πολεμική εναντίον του Εθνικισμού εξανεμίζεται όταν οι πολίτες ανοίξουν τα μάτια τους και διαπιστώσουν την αλήθεια αυτών που οι Εθνικιστές εδώ και χρόνια υποστηρίζουν. Ότι δηλαδή κάθε λαός ανθεί και προκόβει εκεί όπου γεννήθηκε και αναπτύχθηκε. Ότι οι συγγενείς λαοί μπορούν να συμβιώσουν αρμονικά με αμοιβαίες αποδοχές, αλλά λάδι και νερό δεν αναμειγνύονται. Η δολοφονική επίθεση στο Παρίσι, αυθόρμητη, από ισλαμιστές ή καθοδηγούμενη από κέντρα τα οποία επιθυμούν την αναταραχή στην Ευρώπη, έφερε στο προσκήνιο μιαν αδιαμφισβήτητη αλήθεια. Η Ιστορία διδάσκει και δεν παραγράφεται. Οι αλήθειες της και οι Νόμοι της Φύσης δεν μπορούν να καταστρατηγηθούν επειδή έτσι αποφάσισαν οι ενορχηστρωτές του Οικουμενισμού και του Πολυπολιτισμού.

Αυτό όμως που βρίσκω σκανδαλώδες, είναι πως η δολοφονική επίθεση εναντίον «διαφωνούντων» έκανε τον αποχωρούντα πρωθυπουργό να δηλώσει ότι είναι κι αυτός «Σαρλί», από το όνομα του «Σαρλί Εμπντό» του οποίου τους δημοσιογράφους και σκιτσογράφους αποδεκάτισαν οι ένοπλοι στο όνομα του Ισλάμ. Είναι άκρως υποτιμητικό για την νοημοσύνη μας, είναι υποκριτικό και κάλπικο ο Σαρλό της κυβέρνησης των μνημονίων, που άνοιξε τα σύνορα στους κατσαπλιάδες με τα καλάσνικωφ της γείτονος, αυτός που εδίωξε και φυλάκισε τους Έλληνες Εθνικιστές να γίνεται «Σαρλί» για να είναι μέσα στην μόδα της στιγμής.

Δεκάδες Έλληνες έχουν σφαγιαστεί από λαθρομετανάστες κι ούτε ένας από τους «δεξιούς» και «αριστερούς» του «συνταγματικού τόξου» δεν νοιάστηκε. Αντιθέτως επιχάρησαν όταν δυο νέοι Χρυσαυγίτες δολοφονήθηκαν άνανδρα τον Νοέμβριο του 2013 μετά από μια ενορχηστρωμένη επίθεση ΜΜΕ και κυβέρνησης εναντίον των Ελλήνων Εθνικιστών. Η Χρυσή Αυγή, υπεράνω Αριστεράς και Δεξιάς, καλεί όλους τους Έλληνες στον Αγώνα για μια ελεύθερη και δυνατή Ελλάδα, για Εθνική Αξιοπρέπεια και Κοινωνική Δικαιοσύνη.

Όσοι σήμερα κόπτονται για την ελευθερία του λόγου είναι οι ίδιοι που επί ενάμισι χρόνο σιωπούν εάν δεν ψηφίζουν ή και εκφράζονται υπέρ της παράνομης και παράλογης προφυλάκισης του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής και των βουλευτών της. Είναι επικίνδυνοι, αλλά είναι και γελοίοι, και κάθε μέρα που περνάει γίνονται ακόμη περισσότερο.

Ήρθε η ώρα ο Λαός να τους βάλει στο ράφι της Ιστορίας. Η Ελλάδα δεν ανέχεται άλλους σαρλατάνους της πολιτικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου