" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015

Πολιτικό ανέκδοτο: Άρθρο στο «Έθνος» του Μπόμπολα περί εξυγίανσης, υπό χειρός… Γιάννου!


 Πολιτικό ανέκδοτο: Άρθρο στο «Έθνος» του Μπόμπολα περί εξυγίανσης, υπό χειρός… Γιάννου!

Σε λίγο θα βάλουν και άρθρο του Βενιζέλου με θέμα την διαφάνεια στους εξοπλισμούς

Πραγματικός τραγέλαφος στην κυριακάτικη μπομπολική φυλλάδα, όπου φιλοξενήθηκε ολοσέλιδο άρθρο του γνωστού και μη εξαιρετέου Γιάννου Παπαντωνίου περί των οικονομικών της χώρας. Εκεί ο Γιάννος αφότου κάνει λόγο για «αναγκαίες διαρθρωτικές αλλαγές» που «δεν μπορούν να ακυρωθούν», κάνει έκκληση για κινδύνους που «θα προκύψουν από ενδεχόμενη ρήξη της χώρας μας με την Ευρωζώνη» και λέει ότι «δεν είναι ώρα για “μπλόφες” και θεατρινισμούς».

Ο άνθρωπος που το 2001 έγραφε ότι το ΠΑΣΟΚ «εξάλειψε τα ελλείμματα», «μείωσε τον πληθωρισμό» και έφερε την ανάπτυξη, συνεχίζει να μας δουλεύει. Ο άνθρωπος που κατηγορείται για πολλαπλά οικονομικά αδικήματα, προσπαθεί να μας πείσει για την ανάγκη μέτρων εναντίον του Ελληνικού Λαού. Όμως αυτό δεν είναι το χειρότερο. Έτσι και αλλιώς ο Γιάννος είναι πολιτικά «τελειωμένος».

Η φυλλάδα που στήριζε και στηρίζει το αμαρτωλό καθεστώς της κλεπτοκρατίας, που ουδέποτε έχει δημοσιεύει, ως όφειλε, άρθρο ή έστω ρεπορτάζ της Χρυσής Αυγής, δημοσιεύει ένα άρθρο περί οικονομικών του Γιάννου. Σε λίγο θα βγάλουνε και άρθρο του Βενιζέλου για τα εξοπλιστικά ή άρθρο του Σαμαρά για την ανάγκη μη παρεμβάσεως στην Δικαιοσύνη.

Αυτή είναι εν Ελλάδι «δημοσιογραφία», αυτοί είναι οι εχθροί της Χρυσής Αυγής! Χωρίς κανένα άλλο σχόλιο!
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου