" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ... ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ EUROGRUP TA ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ ΤΗΝ ΛΕΕΙ ΣΤΟ ΑΥΤΙ ΤΟΥ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΕΙ ΑΜΗΧΑΝΑ...!!!



 


Η ΕΛΠΙΔΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕ ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ... ΣΚΑΜΠΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΥΡΕΣ ΣΤΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ, ΕΤΟΙΜΑΣΤΕ!


Το προσωπικό του υπουργείου Οικονομικών πίσω μου είπε: «"Ωχ, Θεέ μου". Ένας από εκείνους είπε: "Αναρωτιέμαι αν ήρθε η ώρα να ετοιμάσω τα πράγματά μου”, έγραψε η ανταποκρίτρια του Guardian, Ελένα Σμιθ...

 «Ο Ολλανδός τον κοίταξε θυμωμένος και έσκυψε προς το μέρος του Βαρουφάκη» Σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters το σημείο-κλειδί της συνάντησης Βαρουφάκη - Ντάισελμπλουμ είναι πως σύμφωνα με τον επικεφαλής του Eurogroup οι μονομερείς ενέργειες δεν αποτελούν το σωστό δρόμο προόδου. 
Την ίδια ώρα, όπως επισημαίνει το πρακτορείο, ο Ολλανδός υπουργός Οικονομικών τόνισε πως εξαρτάται από την ελληνική κυβέρνηση να ορίσει τη θέση της και μόνο τότε μπορεί να ακολουθηθεί ένα κοινό μονοπάτι συνεργασίας.

 Παράλληλα, επισημαίνεται πως το Eurogroup αναλαμβάνει τη δέσμευση να βοηθήσει την Ελλάδα μέχρι να αποκτήσει ξανά πρόσβαση στις αγορές και ότι θα αποφασιστεί πριν τη λήξη του προγράμματος τον Φεβρουάριο τι θα συμβεί στη συνέχεια.

 Όσο για τον υπουργό Οικονομικών, Γιάννη Βαρουφάκη, το Reuters επισημαίνει τις δηλώσεις του σχετικά με τη μη συνεργασία με την Τρόικα. Την ίδια στιγμή, η ανταποκρίτρια του Guardian, Ελένα Σμιθ, αναφέρει πως η συζήτηση ανάμεσα στους δύο άνδρες έγινε σε τεταμένο κλίμα. «Ο Ολλανδός τον κοίταξε θυμωμένος και έσκυψε προς το μέρος του Βαρουφάκη για να του ψιθυρίσει κάτι στο αυτί, αλλά ο υπουργός Οικονομικών της Ελλάδας δεν απάντησε. Το προσωπικό του υπουργείου Οικονομικών πίσω μου είπε: «"Ωχ, Θεέ μου". Ένας από εκείνους είπε: "Αναρωτιέμαι αν ήρθε η ώρα να ετοιμάσω τα πράγματά μου”, έγραψε η Σμιθ και πρόσθεσε πως καθ’ όλη τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, ένιωθε κανείς την ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα. 

Στόχος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου