" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Σάββατο, 17 Ιανουαρίου 2015

ΠΕΣ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΣΟΥ ΣΕ ΕΝΑΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟ ΤΟΥ $ΥΡΙΖΑ

lae syriza ekatommyria


Στρατούλης Δημήτρης: 19 ακίνητα. Ανακοίνωσε ότι για συμβολικούς και πολιτικούς λόγους όλα τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχουν πληρώσει το χαράτσι. Με 19 (!) ακίνητα.. μ@λ@κας είναι να τα πληρώσει ;


Κουρουπλής Παναγιώτης ανεπάγγελτος: «18 ακίνητα, 9 αποθήκες, 4 γκαράζ και 3 αυτοκίνητα ο αθεόφοβος… κι είναι και τυφλός.


Βούτσης Νικόλαος, ανεπάγγελτος: 12 ακίνητα (7 διαμερίσματα στην Κηφισιά) . Περγαμηνές στο  αντιδικτατορικό φοιτητικό κίνημα ως μέλος των φοιτητικών επιτροπών αγώνα (ΦΕΑ) του ΕΜΠ. Αντιπρόεδρος του πρώτου μεταδικτατορικού Κεντρικού Συμβουλίου της ΕΦΕΕ, που προέκυψε από το Εθνικό Συμβούλιο το 1975.Γραμματέας του ΚΣ της ΕΚΟΝ Ρήγας Φεραίος (’80-’85). Μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ Εσωτερικού και της εννεαμελούς Γραμματείας μέχρι το’86. Συμμετείχε στο ΚΚΕ Εσωτερικού Ανανεωτική Αριστερά από το’87-’91 και στον ΣΥΝ μετά τις εκλογές του ’93. Ο γιος του λήστευε (απαλλοτρίωνε ) τράπεζες..


Βαλαβάνη Όλγα – Νάντια: 15 ακίνητα… 800 χιλιάρικα καταθέσεις… μετοχές. Τρία αυτοκίνητα. Φτώχεια καταραμένη..


Δούρου Ρένα:  9 ακίνητα με ‘κανα δυο χρόνια εργασία στο Δημόσιο… Πότε πρόλαβε;


Κουράκης: 6 ακίνητα, 100 χιλ. στην Τράπεζα


Κοντονής Χαράλαμπος – Σταύρος: 7 ακίνητα, 100 χιλ. καταθέσεις


Κριτσωτάκης Μιχαήλ: 10 ακίνητα 100% δικά του, συνδικαιούχος σε καμιά 25ριά άλλα.


Παπαδημούλης Δημήτρης: 11 ακίνητα, 500 χιλ. καταθέσεις μετρητά, πάνω από 800 χιλ. σε μετοχές και ομόλογα…


Μητρόπουλος Αλέξης: 12 ακίνητα …  Αυτός που ξέχασε να δηλώσει το 1.000.000 δολάρια αμοιβή του… και καθόλου μετρητά Αλήθεια τα μετρητά του που τα έχει κρυμμένα και δεν δηλώνει τίποτα;


Φωτίου Θεανώ πανεπιστημιακός: 11 ακίνητα , εκ των οποίων 1 διαμέρισμα στο Λονδίνο, 100 χιλ. λίρες στην NATWEST. Πρωτεργάτρια του πανεπιστημιακού κινήματος, από την εποχή της απεργίας των 100 ημερών του ΕΔΠ μέχρι τους πρόσφατους αγώνες ενάντια στην κατάργηση του άρθρου 16 και την εφαρμογή του νόμου Διαμαντοπούλου για τα πανεπιστήμια. Πληρώνουν καλά οι αγώνες..


Αλεξόπουλος Απόστολος: καθηγητής Πανεπιστημίου με έντονη συνδικαλιστική δραστηριότητα στον χώρο του Πανεπιστημίου και των Γεωτεχνικών. Μέλος της Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, και πολλών επιστημονικών συλλόγων και εταιρειών… 11 ακίνητα, 100 χιλ. στην τράπεζα.


Καφαντάρη Χαρούλα: συνταξιούχος της Εθνικής: 5 ακίνητα δικά της και συνδικαιούχος σε άλλα 7, καμιά 100ριά χιλιάρικα στην τράπεζα σε Ευρώ και δολάρια…


Βασιλική Κατριβάνου: ψυχοθεραπεύτρια, εκπαιδεύτρια και διαμεσολαβήτρια στην επίλυση συγκρούσεων. Εκπαιδεύτρια και συντονίστρια ομάδων εστιάζεται στην ενδυνάμωση μειονοτικών ομάδων και πληθυσμών που βρίσκονται σε αντιξοότητα, όπως με ΜΚΟ στην Chiapas του Μεξικού και με γυναίκες στην Παλαιστίνη…Γερή μάσα στις ΜΚΟ! 4 ακίνητα 100% δικά της, συνδικαιούχος σε άλλα 7 .


Γεροβασίλη Ολγα γιατρός: 8 ακίνητα… Γιατρός τουλάχιστον!


Καραγιαννίδης Χρήστος: ιδιωτικός υπάλληλος – ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ! 8 ακίνητα …


Χατζηλάμπρου Βασίλης τεχνικός νοσοκομείου- συνδικαλιστής.. 11 ακίνητα … Ένας απλός νοσοκομειακός υπάλληλος με 11 ακίνητα!!! …Η λέξη κλειδί είναι ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ!


Γάκης Δημήτριος: 5 ακίνητα δικά του… συνδικαιούχος σε άλλα 18 ακίνητα κατά 37,5%, υπάλληλος ΟΤΕ… πρώην μέλος του ΚΚΕ… Δημόσιος υπάλληλος με 23 ακίνητα;… ΘΑΥΜΑ.ΘΑΥΜΑ!


Αποστόλου Ευάγγελος: 8 ακίνητα… 350.000 καταθέσεις. Υπάλληλος Αγροτικής. Κομματόσκυλο


Γεωργοπούλου – Σαλτάρη Έφη: 5 ακίνητα, Καθηγήτρια Μέσης εκπαίδευσης. Μια απλή καθηγήτρια έφτιαξε 5 ακίνητα!!! …Τα θαύματα συνεχίζονται στην ΑΡΙΣΤΕΡΑ.


Διακάκη Μαρία: Φαρμακοποιός 5 ακίνητα…. Αυτή που κατηγορήθηκε ότι φέσωσε με 180.000 ευρώ ακάλυπτες επιταγές το μισό Ηράκλειο αλλά η συμμορία της Βουλής δεν της έκανε άρση ασυλίας για να δικαστεί!!!


Αμανατίδης Ιωάννης: δάσκαλος 2 ακίνητα… 400.000 σε μετοχές… 50.000 μετρητά. ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΘΑΥΜΑ ΑΝΩΤΕΡΟ ΕΚΕΙΝΩΝ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΙΗΣΟΥΣ … Δάσκαλος με 450.000 ζεστά ευρώπουλα!!!


Χαραλαμπίδου Δέσποινα: 11 ακίνητα… Έμπορος -Συνδικαλίστρια – πρώην μέλος ΚΝΕ – ΚΚΕ


Γαϊτάνη Ιωάννα: 5 ακίνητα, συνδικαιούχος σε άλλα 4 ακίνητα… Μέλος της τροτσκιστικής οργάνωσης ΟΣΕ, στέλεχος της ΔΕΑ, από τα ιδρυτικά μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, μέλος της Πρωτοβουλίας Γυναικών Ενάντια στο Χρέος και τα Μέτρα Λιτότητας.


Τριανταφύλλου Μαρία: 5 ακίνητα… Εργάζεται στην ιδιωτική εκπαίδευση. Συνδικαλίστρια, πρώην μέλος της ΚΝΕ.


Κοδέλας Δημήτρης:  5 ακίνητα δικά του, συνδικαιούχος σε άλλα 8. Γεωπόνος.. Δραστηριοποιήθηκε στο φοιτητικό κίνημα, όπως και στο αντιπολεμικό και αντιπαγκοσμιοποιητικό κίνημα.


Μαντάς Χρήστος: 12 ακίνητα … Γιατρός – Ψυχίατρος – Συνδικαλιστής


Μιχαλάκης Νίκος:  17 ακίνητα .. Αγροτικός γιατρός -Συνδικαλιστής… Άλλο ΘΑΥΜΑ… Αγροτικός γιατρός με 17 ακίνητα, αλλά κι εδώ η λέξη κλειδί ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ!


Σαμοϊλης Στέφανος: 16 ακίνητα… Αρχιτέκτων – μηχανικός – δημοτικός σύμβουλος.


Θεοπεφτάτου Αφροδίτη: Συνδικαιούχος σε 9 ακίνητα… Σπούδασε στη Σχολή Πολιτικών Μηχανικών του πανεπιστημίου Πάτρας, όπου και ανέπτυξε συνδικαλιστική δράση μέσα από τις γραμμές του Ρήγα Φεραίου.


Συρμαλένιος Νίκος: Συνδικαιούχος σε 17 ακίνητα..  Υπάλληλος του υπουργείου Οικονομικών… Συνδικαιούχος σημαίνει ότι έχει γράψει το υπόλοιπο ποσοστό στα παιδιά του… Κι άλλος δημόσιος υπάλληλος λοιπόν με 17 ακίνητα!!!


Σταθάκης Γεώργιος: 11 ακίνητα… 500.000 καταθέσεις… 380.000 ξένα αμοιβαία. Είχε αμετάκλητο βούλευμα του συμβουλίου εφετών να δικαστεί για κακούργημα για κομπίνες εκατομμυρίων στο πανεπιστήμιο… ΟΥΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΟΜΩΣ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΕΚΑΝΕ ΑΡΣΗ ΑΣΥΛΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΕΙ!!!!


Δερμιτζάκης Κωστής: 18 ακίνητα … Φαρμακοποιός – συνδικαλιστής..


Δραγασάκης Γιάννης: 6 ακίνητα, 150.000 καταθέσεις… Για συριζαίικα δεδομένα. φτωχός…


Πετράκος Θανάσης: 8 ακίνητα… Μαθηματικός… «αντιδικτατορικό» φοιτητικό κίνημα… Μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας του ΣΥΝ και της Πανελλαδικής Συντονιστικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ.


Αιχάν Καρά Γιουσούφ: 7 ακίνητα… Οδοντίατρος – συνδικαλιστής μειονότητας..


Σταμπουλή Αφροδίτη:.  13 ακίνητα… Γυναικολόγος.. συμμετείχε στο κίνημα των καταλήψεων κατά του Ν. 815 ενταγμένη στη Β’ Πανελλαδική και στις Συσπειρώσεις. Είναι μέλος της ΑΚΟΑ, του Δικτύου για τα Πολιτικά και Κοινωνικά Δικαιώματα, του Δικτύου Γυναικών ΣΥΡΙΖΑ και της δημοτικής Κίνησης «Διάβαση Πεζών».


  Σημ. Ἑλλάς Αἰώνιον : Βέβαια μπορεί ο Δ. Τσουκαλάς (πρώην πασόκος) να μην δηλώνει τα δεκάδε;ακίνητα των υπολοίπων συριζαίων,αλλά και μόνο το ένα εκατομμύριο ευρώ που δηλώνει ως έσοδο, αντιστοιχεί σε αρκετά ακίνητα... Και το σπουδαιότερο είναι ότι αυτό το ποσό το έλαβε από την τράπεζα που εργαζόταν ως αποζημείωση όταν έφυγε ! Τώρα τί δουλειά έκανε ο Τσουκαλάς που δήλωνε "συνδικαλιστής" αυτό είναι άλλη ...αμαρτωλή ιστορία ( του πασοκ και πάλι...) ! 

διαβάστε κι' αυτό:

ΣΤΟ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ... ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥ ΠΑΜΠΛΟΥΤΟΥ ΤΣΟΥΚΑΛΑ, ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΗΤΑΝ ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ!!!

1 σχόλιο:

  1. Όποιος θέλει να διαμορφώσει κοινωνία ισότητας, ας σκεφτεί άν μέχρι τώρα προσπάθησε να την φτιάξει πράξη στην ζωή του

    ΑπάντησηΔιαγραφή