" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015

ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΟΙ ΤΡΥΠΕΣ ΣΤΗΝ ΑΤΡΑΚΤΟ ΤΟΥ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΑΠΟ ΦΥΚΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΣΦΑΙΡΕΣ. ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ !!!


IMIA (1)

Ο Νίκος Κωστάκης “ελικοπτεράς” του ΠΝ με χιλιάδες ώρες πτήσης στο ενεργητικό του, βρέθηκε στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές.

Ήταν ο πρωταγωνιστής της διερεύνησης για τα αίτια της πτώσης του ελικοπτέρου στα Ίμια. Απρόσιτος μεν αλλά γνωστός στους παλαιούς δημοσιογράφους του αμυντικού ρεπορτάζ. Το πόρισμά του παραμένει μέχρι σήμερα άκρως απόρρητο στο ΓΕΝ.

Γι΄ αυτό ίσως κι όταν κάποιος τον ρωτάει οτιδήποτε για την τραγωδία των Ιμίων εκείνος τον παραπέμπει …στο πόρισμα και σε όσα ανακοινώθηκαν στην “μικρη αίθουσα ΚΥΣΕΑ” του ΥΠΕΘΑ, ένα κρύο πρωϊνό λίγες εβδομάδες μετά από την τραγωδία. 
 
Γνωρίζουμε ότι ξέρει πολλά περισσότερα απ΄ όσα είπε και ελπίζουμε κάποια στιγμή να αποφασίσει αν όχι να τα πει, πάντως να τα γράψει, για να δικαιώσει τον χαμό των τριών Ηρώων.
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου