" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015

ΒΡΕ ΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ; ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ; ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ


Η Χριστοδουλοπούλου είναι η γυναίκα του συριζέου Δρίτσα που ανέλαβε αναπληρωτής υπουργός Ναυτιλίας. Και η σύζυγός του ( αυτά για εκείνους που κατηγορούσαν τον Μιχαλολιάκο ότι έκανε βουλευτή την γυναίκα του, την κ. Ζαρούλια...) η Τασία Χριστοδουλοπούλου επίσης υπουργοποιήθηκε αναλαμβάνοντας ως αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής!

Το χειρότερο όμως όλων είναι η επίσημη θέση του συριζα, δια στόματος και πλέον δια χειρός Χριστοδουλοπούλου, επί του θέματος των λαθρομεταναστών :



Βέβαια δεν μου κάνει καθόλου εντύπωση,αφού τα δείγματα μας τα έχει δώσει ο συριζα,χρόνια τώρα, αγκαλιάζοντας κάθε είδους λαθρομετανάστη φθάνοντας έως και την "απεργία" πείνας ! 

Γι'αυτό φοβάμαι πως αυτό που είπε η Λεπέν : "Εάν οι Έλληνες θέλουν να επιλέξουν την πολιτική της Ακροαριστεράς, με το ολοκληρωτικό άνοιγμα στους μετανάστες , αυτό είναι δικό τους πρόβλημα."  είναι μια πραγματικότητα που θα έχει άσχημες προεκτάσεις για την χώρα μας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου