" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

Η πλειοδοσία του πολιτικαντισμού: Υποσχέσεις, ψέματα και γελοιότητες από Σαμαρά


Η πλειοδοσία του πολιτικαντισμού: Υποσχέσεις, ψέματα και γελοιότητες από Σαμαρά

Δεν έχει προηγούμενο η ψευδολογία του απερχόμενου πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος βλέποντας το πολιτικό του τέλος τάζει «λαγούς με πετραχήλια» στους Έλληνες, για να τους πείσει να τον ψηφίσουν. Είναι πραγματικά άνω ποταμών η παροχολογία και η ψευδολογία του, τις οποίες θα προσπαθήσουμε να ταξινομήσουμε σε βασικούς τομείς, στο παρόν άρθρο.

«Κομμουνιστική απειλή»: Δεν θα εντρυφήσουμε στο παρελθόν, ενθυμούμενοι ότι η ΝΔ νομιμοποίησε το ΚΚΕ, έκανε μνημόσυνο στον Άρη Βελουχιώτη και διέταξε να κυματίζουν οι Σημαίες μεσίστιες για τον θάνατο του Φλωράκη. Ερχόμενοι καθαρά και μόνο στο σήμερα είναι τουλάχιστον φαιδρό να μιλούν για κομμουνιστική απειλή η Βούλτεψη, η Σπυράκη, ο Χρύσανθος Λαζαρίδης και άλλοι μπολσεβίκοι που βρίσκονται στη Νέα Δημοκρατία.

«Μείωση φόρων»: Καταρχάς συνεχίζοντας από το προηγούμενο είναι τουλάχιστον γελοίο να λένε οι νεοδημοκράτες ότι «οι κομμουνιστές θα μας πάρουν τα σπίτια», την στιγμή που αυτοί έκαναν τους Έλληνες ενοικιαστές στα σπίτια τους με τον ΕΝΦΙΑ. Βγαίνει, επιπλέον, τώρα ο Σαμαράς, ο νομοθέτης του ΕΝΦΙΑ και των υπόλοιπων μνημονιακών φόρων και λέει ότι θα μειώσει τη φορολογία. Αλήθεια, όμως, γιατί το λέει αυτό προεκλογικά και δεν το έκανε λίγες μέρες πριν που ήταν πρωθυπουργός; Η απάντηση προφανής: Λέει ψέματα και άμα καταφέρει να εκλεγεί θα υπογράψει το νέο μνημόνιο με την επωνυμία Ενισχυμένη Προληπτική Γραμμή Στήριξης.

«Λαθρομετανάστες»: Πάγια προπαγανιστική γραμμή των κομματαρχών του Σαμαρά, αλλά και του ίδιου του δικτατορίσκου είναι ότι αυτός θα αντιμετωπίσει τους λαθρομετανάστες. Ζούμε μία επανάληψη των Ζαππείων όπου ο Σαμαράς έλεγε ότι «θα ανακαταλάβουμε τις πόλεις και τα χωριά». 

Όμως ήταν ο Σαμαράς, ο οποίος υπογράφοντας το «αντιρατσιστικό» νομοσχέδιο έδωσε στους λαθρομετανάστες, αυτούς που είναι εδώ, αλλά και αυτούς που θα έρθουν, άδεια παραμονής. Θυμίζουμε ότι με βάση τις διατάξεις του εν λόγω νομικίστικου εκτρώματος ο κάθε λαθρομετανάστης κερδίζει άδεια παραμονής αρκεί να καταγγείλει Έλληνα ότι δήθεν τον έβρισε.

Στο ερώτημα, λοιπόν, πως θα σώσουμε την Πατρίδα μας από τον κομμουνισμό, η απάντηση είναι μία και σαφής: Μόνο η Χρυσή Αυγή μπορεί να αντιμετωπίσει τους μπολσεβίκους σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου