" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015

Η «ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ» ΣΤΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΣΠΟΤ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

syriza

«Θέλω να ζήσω με αξιοπρέπεια». Αυτό είναι το κυρίαρχο σύνθημα στο τηλεοπτικό σποτ του ΣΥΡΙΖΑ, που αναφέρεται στις βουλευτικές εκλογές. Νέοι άνθρωποι, νέα παιδιά που ψηφίζουν για πρώτη φορά, με στόμφο και αποφασιστικότητα δηλώνουν ότι έχουν δικαίωμα στην αξιοπρέπεια, στη μόρφωση, στην εργασία, στη ζωή. Και μέχρι στιγμής όλα καλά και όλα ωραία. Είναι αναμφισβήτητο δικαίωμα του καθενός και ειδικότερα των νέων να απαιτούν τα δικαιώματα και τις ευκαιρίες τους, να επιλέγουν μέσω της εκλογικής τους ετυμηγορίας τους ανθρώπους που επιθυμούν να τους εκπροσωπήσουν και να υλοποιήσουν τα όνειρά τους.

Το λάθος στην όλη υπόθεση είναι η επιλογή εκπροσώπων.
 Διότι όλα αυτά τα νεαρά πρόσωπα που επιθυμούν να ζήσουν με αξιοπρέπεια είναι τουλάχιστον αφελείς ή αιθεροβάμονες, αν πιστεύουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα εκπληρώσει τις επιθυμίες τους.
Διότι το μόνο που μπορούν να βιώσουν με τον ΣΥΡΙΖΑ να κρατάει τα ηνία της Χώρας, είναι μια γενικευμένη κοινωνική και πολιτισμική παρακμή, ένα καθημερινό φόβο και ανασφάλεια, μια ατέρμονη απειλή.
Σε οικονομικό μαρασμό δεν αναφερόμαστε, γιατί τον βιώνουν ήδη.

Εδώ ως αντιπολίτευση και μάλιστα αξιωματική επέδειξαν μια άκρατη επιπολαιότητα, φαυλότητα, ανωριμότητα, καθώς και προκλητικό μισελληνισμό ισοπεδώνοντας και ευτελίζοντας κάθε μορφής δεοντολογία.

Έρμαια της ιδεολογίας τους, δεν δίστασαν να στηρίξουν στα δικαστήρια της Ερμούπολης τον Πακιστανό βιαστή και δολοφόνο που άφησε ανάπηρη μια νεαρή Συμπατριώτισσά μας, δεν δίστασαν να σταθούν ως υποστηρικτές και συνήγοροι υπεράσπισης, δίπλα σε εγκληματίες που αφαίρεσαν ανθρώπινες ζωές, που λήστεψαν και τοποθέτησαν εκρηκτικούς μηχανισμούς και να τους χαρακτηρίσουν αναίσχυντα, ως κοινωνικούς επαναστάτες.

Δεν δίστασαν να φυγαδεύσουν και να κρύψουν μέσα σε Πανεπιστημιακά ιδρύματα, λαθρέμπορους και λαθρομετανάστες, που δυναμιτίζουν με την παρουσία και τις δραστηριότητές τους την επιβίωση του Έλληνα μικροκαταστηματάρχη, δεν δίστασαν να λυντσάρουν και να ληστέψουν ένα νεαρό στρατιώτη, επειδή λόγω του μήκους της κόμης του τον θεώρησαν Χρυσαυγίτη. Τέλος δεν δίστασαν και δεν ντράπηκαν να προαναγγείλουν εκδηλώσεις με σκοπό την προβολή χρήσης ναρκωτικών ουσιών.

Οι βουλευτές τους μέσα στο κοινοβούλιο καθημερινά δηλώνουν ότι μόλις αναλάβουν την εξουσία θα μετατρέψουν την Ελλάδα στη χειρότερη τριτοκοσμική χώρα επιτρέποντας την αθρόα είσοδο λαθρομεταναστών και νομιμοποιώντας τους ήδη υπάρχοντες. Άλλοι υπεραμύνονται υπέρ της ιδρύσεως όχι μόνο ενός, αλλά όσο το δυνατόν περισσοτέρων μουσουλμανικών τεμενών, σε μια εποχή που στην Ευρώπη η απειλή του ακραίου Ισλαμισμού και του τζιχαντισμού ορθώνεται αιματοβαμμένη.

Αυτοί λοιπόν είναι οι άνθρωποι που θα εξασφαλίσουν την αξιοπρέπεια και την κοινωνική ευημερία στον Ελληνικό Λαό, στη νεολαία;
Αυτοί θα υπερασπιστούν την πολιτισμική μας ταυτότητα και θα εμποδίσουν την ισοπέδωση της Ελληνικής κοινωνίας;
 Με ποιο τρόπο;
 
Με την προστασία βιαστών και φονιάδων, με την νομιμοποίηση χρήσης της Ινδικής κάνναβης, με την απελευθέρωση του παραεμπορίου, με τους βανδαλισμούς και τους εμπρησμούς σε κάθε συλλαλητήριο, με την ανάδειξη των ακροαριστερών τρομοκρατών  σε ταξικούς ήρωες, με την αδιαφορία και την ολιγωρία εμπρός στην ολοένα αυξανόμενη ισλαμιστική απειλή, με την αναγνώριση του δικαιώματος στους Έλληνες μουσουλμάνους να αυτοπροσδιορίζονται ως Τούρκοι, με το δικαίωμα στους Σκοπιανούς να αυτοχαρακτηρίζονται ως Μακεδόνες, με το δικαίωμα στους Αλβανούς να ομιλούν και να προπαγανδίζουν για το ζήτημα της Τσαμουριάς;

Έτσι θα ζήσουμε με αξιοπρέπεια.

Ας το καταλάβουν επιτέλους όλοι, ότι όσο δεν υπάρχει Εθνική υπερηφάνεια, όσο δεν υπάρχει Ιστορική συνείδηση, όσο δεν υπάρχει λατρεία για την Πατρίδα και τη Φυλή, δεν μπορεί να υπάρξει σε καμία περίπτωση όχι μόνο αξιοπρέπεια, αλλά ούτε καν ευημερία ή πολιτισμική και κοινωνική ακμή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου