" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015

Η… ΕΛΠΙΔΑ ΧΕΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΒΡΩΜΙΣΕ Ο ΤΟΠΟΣ!

lathro_elpida

Στα ακριτικά μας νησιά κι ολούθε ανά την επικράτεια. Μπόχα, μεγάλη μπόχα! Η ελπίδα ήρθε τελικά χεσμένη και διαλύθηκαν οι συνιστώσες κι ο ΣΥΡΙΖΑ.  Άλλος για Χίο τράβηξε κι άλλος για Μυτιλήνη; Μπα, όχι! Οι Συριζαίοι, οι ΑΝΕΛ, οι ΝΔ, οι Πασόκοι , οι ΚΚΕδες και οι Ποταμίσιοι προτιμούν την Εκάλη, την Κηφισιά, Φιλοθέη άντε και καμιά Μύκονο. Την Μυτιλήνη, την Χίο, την Κάλυμνο, την Λέρο, την Σάμο, την Κω, τη Ρόδο, το Φαρμακονήσι, τα έχουν σε  προτίμηση οι λαθρομετανάστες, οι οποίοι αφοδεύουν όπου βρουν γιατί και εκ των πραγμάτων είναι αδύνατον να βρεθούν 10.000 χημικές τουαλέτες (ναι, τόσες χρειάζονται και λίγες λέω) για να ικανοποιηθούν οι φυσικές τους ανάγκες. Και αναγκάζουν τους ακρίτες μας να τα καθαρίζουν.

Ααα δεν θέλω μούτρα! Γιατί;;; Υπάρχει λύση για το συγκεκριμένο πρόβλημα. Βεβαίως και υπάρχει. Κάνω πρόταση: Όλοι οι πρόσφυγες και οι «παράτυποι μετανάστες», να αφοδεύουν στις χούφτες της κυρά – Τασίας, του Αβραμόπουλου, των Συριζαίων και Λαφαζαναίων, των αλληλέγγυων των ΜΚΟ, του Κωνσταντίνου του ΚΕΕΡΦΑ και των λοιπών «δημοκρατικών δυνάμεων» που τόσο πολύ τους νοιάζονται εκ του… μακρόθεν. 
Ας πάνε και λίγο από κοντά, να τους υποδεχτούν και να δουν με τα ματάκια τους τι τραβάνε οι ακρίτες μας που βλέπουν τον τουρισμό να εξαφανίζεται και ασφυκτιούν από την παράνομη μετανάστευση και να πάρουν και κανένα λάστιχο να καθαρίσουν. 
 Επιπλέον θα εξασφαλίσουμε και τζάμπα κοπριά για τα κτήματα των αγροτών μας οι οποίοι δεν θα χρυσοπληρώνουν τα λιπάσματά τους (δίνω ιδέες τώρα). Ακόμη με τα κόπρανα μπορούμε να  εξασφαλίσουμε και δωρεάν ενέργεια για τους κατοίκους της χώρας μας. Προτείνω να μοιράσουμε ειδικούς κάδους περισυλλογής κοπράνων για αυτό το σκοπό. Γιατί;;;; Τόσα εκατομμύρια μετανάστες «μας προτιμούν» και τους ευχαριστήσαμε γι’ αυτό (μεγάλε Πάκη!). Να μην κερδίσουμε κι ως κράτος το κατιτίς μας; Μόνο θα λιάζονται; Χάνουμε λεφτά κύριοι με την ανεμελιά σας!

Άλλωστε έχει γίνει κι επισήμως η πατρίδα μας λαθροδιακινητής, αφού με απόφαση των ΣΑΝΕΛ έχουν δρομολογηθεί πλοία αποκλειστικά για την μεταφορά μεταναστών, προσφύγων και λοιπών «αναξιοπαθούντων» από τα ακριτικά μας νησιά, στον Πειραιά και έπειτα λεωφορεία για τη μεταφορά τους ολούθε στην επικράτεια. 
Προτείνω μάλιστα εκεί όπου δεν αρκούν τα πλοία αυτά, να στείλουμε με ελικόπτερα και αεροπλάνα του στρατού τον Καμμένο και να τους μεταφέρει όπου γουστάρουν με το αζημίωτο φυσικά. Τόσα έξοδα έχει κάνει όλο αυτό το διάστημα  που ήταν υπουργός για τις βόλτες του στα νησιά κι αλλού εις βάρος των Ελλήνων φορολογουμένων ο Πανούλης, ας φανεί και κάπου χρήσιμος. (Τώρα που θυμήθηκα τον …αυγοκομμένο Πανούλη  έχω να του πω ότι καλοί είναι οι υδατάνθρακες Πάνο μ’, αλλά σαν τις πρωτεΐνες τίποτα!!!).

Οι ταξιτζήδες στον Πειραιά εκεί που μέχρι τώρα δεν έβγαζαν φράγκο, ξαφνικά με τη λαθρομετανάστευση κάνουν χρυσές δουλειές. Όλοι στο λιμάνι παιδιά! Τρεχάτε! Καραβιές έρχονται! 

Προτείνω μάλιστα η διακίνηση των μεταναστών να γίνεται κι επίσημα με φορτηγά, να βγάλουν και κανένα καλό μεροκάματο και οι φορτηγατζήδες που πεινάνε σήμερα ή αναγκάζονται να τους διακινούν λαθραία, αλλά και με ιδιωτικά αυτοκίνητα, ώστε να εξασφαλίζουν και οι φουκαράδες οι μετανάστες καλύτερες συνθήκες μεταφοράς, χωρίς κινδύνους ασφυξίας και πολλοί άνεργοι συμπολίτες μας ένα καλό εισόδημα. Να είμαστε και… φιλάνθρωποι, έτσι είναι. Τι; Μόνο οι Τουρκαλάδες θα κερδίζουν από τους λάθρο; Αυτοί το κρέας κι εμείς τον… κατιμά; Δεν παίζω!!!

 Έχω σχέδιο εθνικό και προσοδοφόρο: Να μοιράζει το λιμενικό χωρίς καθυστέρηση σε κάθε μετανάστη που προτιμά τη χώρα μας, ήδη έτοιμα σφραγισμένα χαρτιά, ώστε να μην… συνωστίζονται (μεγάλη Ρεπούση!) και επαναστατούν, με οπωσδήποτε κάποιο υψηλό χρηματικό τίμημα, αφού όλοι ματσωμένοι έρχονται από τις αραβικές χώρες, (να κερδίσει και το κράτος το κατιτίς του, όχι μόνο …κακάκια), όπου μόνος του ο καθένας να γράφει ό,τι όνομα κι εθνικότητα θέλει (έτσι κι αλλιώς ψέματα λένε) και να μπαίνουν στα πλοία, στα αεροπλάνα κλπ, άμεσα για να μετακινηθούν στις χώρες της αρεσκείας τους. 
Μάλιστα θα πρότεινα, αφού η Γερμανία, Ολλανδία, Βέλγιο, Σουηδία, Φινλανδία, Τσεχία κλπ αλληλέγγυες χώρες θέλανε «Δουβλίνα», να μοιράζουμε φυλλάδια στους μετανάστες για το πόσο πολύ τους αγαπάνε εκεί και τι καλά που θα περάσουν όταν πάνε.
 Έπειτα με κρατικά και ιδιωτικά μέσα και με υψηλό κόμιστρο, να προωθούνται στα σύνορα τα οποία θα ανοίγουν για να τους ξαποστείλουν και μόνο και δεν θα δημιουργείται πρόβλημα στη χώρα, αφού κανείς τους δεν θέλει να παραμείνει εδώ. 

Να πώς θα κερδίζει το κράτος από τη λαθρομετανάστευση και θα είναι και… αλληλέγγυο, χωρίς να επιβαρύνει τους κατοίκους των ακριτικών μας περιοχών.

ΓΙΑΝΝΗΣ Θ. από Άρτα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου