" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015

ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΒΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ


agrotes

Γράφει ο Νικόλαος Παπαδιονυσίου

Δεν θα παρέλθουν παρά λίγες μόνο ημέρες, από την Κυριακή των εκλογών και η εφαρμογή του τρίτου μνημονίου, αυτή τη φορά αριστερού θα αρχίσει να ίπταται ως πέλεκυς υπεράνω των τραχήλων των Ελλήνων Πολιτών. Τα νέα φορολογικά μέτρα είναι πλέον δυσβάστακτα και επαχθή.

Η αρχή θα γίνει από 500.000 αγρότες, επιχειρηματίες και φορολογούμενους που διαθέτουν περιουσία, οι οποίοι θα παραλάβουν ειδοποίηση, ότι στο Taxisnet   έχουν αναρτηθεί νέα εκκαθαριστικά φόρου εισοδήματος για το 2014, με έως και διπλάσια προκαταβολή φόρου και αυξημένο φόρο πολυτελούς διαβίωσης έως και κατά 1.146 ευρώ για τους έχοντες ΙΧ μεγάλου κυβισμού.

Και όσον αφορά τέλος πάντων αυτούς που διατηρούν για χάριν γούστου και για το θεαθήναι, πολυτελή αυτοκίνητα υψηλού κυβισμού ας πληρώσουν το τίμημα της ματαιοδοξίας και της συμπλεγματικής ανάγκης προβολής του κενού κατά τ’ άλλα εγώ τους. Ας μάθουν να ζουν με συμβατικά αυτοκίνητα, όπως ο περισσότερος κόσμος, ειδάλλως ας βάλουν βαθειά το χέρι στην τσέπη.

Αλλά αυτή που πλήττεται ανηλεώς και στην κυριολεξία στοχοποιείται, είναι η πλέον σημαντική και ελπιδοφόρα για το οικονομικό και κοινωνικό μέλλον επαγγελματική ομάδα, οι αγρότες.

Οι Έλληνες αγρότες λοιπόν, οι πλέον σκληρά εργαζόμενοι χειρώνακτες  θα είναι οι πρώτοι που θα λάβουν τις προαναφερόμενες ειδοποιήσεις, καθώς η αύξηση της προκαταβολής του φόρου για τους αγρότες, από το 27,5% στο 55% έχει ψηφιστεί ήδη από τις 14 Αυγούστου και τώρα έρχεται η ώρα της εφαρμογής. Έτσι, ενώ αρχικά υπολογίστηκε προκαταβολή 500 ευρώ, πλέον μιλάμε για 1.000 ευρώ και έτσι έρχονται νέα εκκαθαριστικά.

Βλέπουμε λοιπόν ότι οι ξενόδουλες κυβερνήσεις των τελευταίων δεκαετιών, υπακούοντας κατά γράμμα στην οικονομική πολιτική της Ευρώπης, όσον αφορά τις ποσοστώσεις, αποδυνάμωσαν και σιγά-σιγά παρόπλισαν την Αγροτιά ελαχιστοποιώντας την παραγωγή προκειμένου να ενισχυθούν οι εισαγωγές ακόμη και προϊόντων που είναι αυτοφυή στον Τόπο μας.

Και τώρα, μια υποτιθέμενη αριστερή,  λαϊκή κυβέρνηση, δίνει στον πλέον σημαντικό επαγγελματικό κλάδο, στην οικονομική ραχοκοκαλιά της Χώρας τη χαριστική βολή.

Εδώ αξίζει να θυμηθούμε για να διδάσκονται και οι νεώτεροι, ότι πριν πολλά χρόνια μια στρατιωτική κυβέρνηση η οποία χαρακτηρίστηκε ως δικτατορική και απολυταρχική, μια κυβέρνηση η οποία υποτίθεται υπηρετούσε και εξυπηρετούσε τα συμφέροντα της πλουτοκρατίας, διέγραψε με ένα νόμο όλα τα δάνεια των αγροτών και επίσης για τη διευκόλυνση της μεταφοράς της αγροτικής παραγωγής, χρησιμοποιώντας τα στρατιωτικά μηχανήματα της ΜΟΜΑ άνοιξε και κατασκεύασε δρόμους, μέχρι τα πιο απομακρυσμένα ορεινά χωριά.

Αντιθέτως σήμερα, μια κυβέρνηση αριστερή και φιλελεύθερη, πειθήνιο όργανο των κελευσμάτων της ευρωπαϊκής οικονομικής ολιγαρχίας, γονατίζει και εξανδραποδίζει τους Έλληνες αγρότες με μια δυσβάστακτη και εγκληματική φορολογία. Μια κυβέρνηση η οποία στις 25 Ιανουαρίου διαμήνυε ότι με ένα νόμο θα καταργήσει την υψηλή φορολογία προκειμένου να ανακουφίσει τους οικονομικά απελπισμένους Πολίτες.

Το Εθνικιστικό Κίνημα, στις προεκλογικές του εξαγγελίες επισημαίνει  κατ επανάληψη, την επιτακτική ανάγκη της επαναδραστηριοποίησης  της Εθνικής παραγωγής και κατ επέκταση της οικονομίας ως απαραίτητη προϋπόθεση για την απελευθέρωση της Χώρας από τα νύχια των δανειστών και τοκογλύφων. Αυτή  θα αποτελέσει το εφαλτήριο για την πρόοδο, την ευημερία, την άνοδο του βιοτικού επιπέδου του Λαού και για την  αναγέννηση του Ελληνισμού.

Στην πορεία αυτή η Αγροτική τάξη  θα αποτελέσει γι εμάς τον θεμέλιο λίθο στον Εθνικού μας Αγώνα και ως εκ τούτου θα στηριχθεί και θα ενδυναμωθεί με κάθε μέσο.

Απελευθερωμένοι από περιορισμούς και δουλοπρεπείς συμβιβασμούς θα ενισχύσουμε και θα εκσυγχρονίσουμε την Εθνική Αγροτική παραγωγή η οποία θα επαρκεί όχι μόνο για να καλύψει τις ανάγκες του Λαού μας, αλλά και για να σιτίσει μέσω εξαγωγών, πολλές ξένες χώρες.   

Γιατί για εμάς ο κάθε  Έλληνας εργαζόμενος είναι πρόσωπο ιερό που συμβάλει με την σκληρή εργασία του στην ευημερία του συνόλου. Ως εκ τούτου η Πολιτεία θα σταθεί δίπλα του και θα του παρέχει κάθε στήριξη και διευκόλυνση στο δύσκολο έργο του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου