" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015

ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΥΠΟΠΤΟ SHEMITAH ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ Ο ΠΑΠΑΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΧΤΗΚΕ EΠΙΣΚΕΨΗ ΑΠΟ ΕΞΩΚΟΣΜΑ ΟΝΤΑ, ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΑΝ…


Για «κόλαση φωτιάς από ψηλά» προειδοποιεί ο Πάπας Φραγκίσκος πριν από την επίσκεψη του στις ΗΠΑ!

Κατά τη διάρκεια κηρύγματος στην πλατεία του Αγίου Πέτρου, την Κυριακή, ο Πάπας Φραγκίσκος μίλησε για ένα «επικείμενο ΓΕΓΟΝΟΣ κατά το οποίο η γη θα πλημμυρίσει από <<κόλαση φωτιάς από ψηλά>> και ζήτησε από τους Χριστιανούς σε όλο τον κόσμο να απαλλάξουν τους εαυτούς τους από την αμαρτία τις επόμενες ημέρες και εβδομάδες .

hqdefault

Με μια δήλωση που δημοσιοποιήθηκε Τρίτη πρωί από το Βατικανό , ο Πάπας Φραγκίσκος , ο οποίος έχει προγραμματιστεί να φτάσει στις Ηνωμένες Πολιτείες στις 22 Σεπτεμβρίου, ανακοίνωσε ότι έχει δεχθεί, πρόσφατα, επισκέψεις «τρεις φορές από ουράνια όντα» που, τον έχουν προειδοποιήσει για μια » επικείμενη κρίση «που θα μπορούσε να έχει ολέθριες συνέπειες για τη ζωή στη γη.

Είναι ξεκάθαρο ότι ο αιρεσιάρχης, ο υμνητής της ανωμαλίας, ο ανοίξας την κερκόπορτα για το Ισλαμ, συμμετέχει ενεργά στο παιχνίδι δημιουργίας ψύχωσης προς το αδαές ποίμνιο….

Ο Πάπας έχει οριστεί να παραστεί σε μια συνεδρίαση της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών στις 25 Σεπτεμβρίου, στο κτίριο των Ηνωμένων Εθνών στη Νέα Υόρκη, όπου θα συναντηθεί με παγκόσμιους ηγέτες, συμπεριλαμβανομένου του Προέδρου Μπαράκ Ομπάμα και του Ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν, για να συζητήσουν αμυντικές επιλογές.

Την Τρίτη το πρωί ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ Jens Stoltenberg επιβεβαίωσε ότι έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για να παραστούν οι ηγέτες στη Γενική Συνέλευση.

«Μίλησα με την Αγία Έδρα και τον Γενικό Γραμματέα [του ΟΗΕ] Ban Ki-moon, μέσω τηλεδιάσκεψης το βράδυ της Κυριακής,» είπε ο Stoltenberg στο Associated Press. «Το ΝΑΤΟ συνεργάζεται στενά με τους ομολόγους μας σε όλο τον κόσμο για να εξερευνήσουμε κάθε βιώσιμη λύση που είναι διαθέσιμη.»

Λεπτομέρειες γύρω από τους εξωγήινους επισκέπτες του Βατικανού δεν υπάρχουν, αλλά ένας βρετανός στρατιωτικός αξιωματούχος, μιλώντας υπό τον όρο της ανωνυμίας, επειδή δεν ήταν εξουσιοδοτημένος να συζητήσει την κατάσταση, είπε στην εφημερίδα The Guardian ότι «οι οντότητες περιγράφηκαν ως ειρηνικές από τη φύση τους.» Ωστόσο, είπε ο αξιωματούχος , η στάση τους σχετικά με το θέμα ήταν παθητική επειδή «διατηρούν μια πολιτική ουδετερότητας» σε ό, τι αφορά τη διαπλανητική δράση με άλλες «υπερκόσμιες» δυνάμεις.

Ο Πάπας Φραγκίσκος έχει προγραμματιστεί να παραστεί σε κατ “ιδίαν συνάντηση με τον Πρόεδρο Ομπάμα στο Λευκό Οίκο το πρωί της 23ης Σεπτέμβρη. Ο Πάπας θα επισκεφθεί τρεις πόλεις, συμπεριλαμβανομένης της Washington DC, κατά τη διάρκεια των έξι ημερών της επίσκεψής του στις Ηνωμένες Πολιτείες. Αναμένεται να αντιμετωπίσει μια σειρά από θέματα, όπως τον γάμο ατόμων του ιδίου φύλου και της μετανάστευσης.

images (1)
Σε συγχορδία με το εικονιζόμενο ραβίνο βρίσκεται το όνειδος της Ευρώπης Πάπας Φραγκίσκος

F-CahnCaptureceb7cf83cf85ceb3cebacebbcebfcebdceb9cf83cf84ceb9cebaceaecf86cf89cf84cebfceb3cf81ceb1cf86ceafceb1cf83cf84ceb7cebdceb5cebacebbcebfce 
Ο πάπας ο εχθρός της χριστιανοσύνης και προδότης Του Χριστού, προβαίνει σε δηλώσεις παρόμοιες με αυτές δια των οποίων οι μεσσιανικοί Ιουδαίοι και οι απατεώνες ευαγγελιστές επιδιώκουν την δημιουργία μαζικής ψύχωσης στον κόσμο, ώστε στην συνέχεια οι τεκτονικές στοές να τον κατευθύνουν πολιτικά εκεί που επιθυμούν.

ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ

download

Παράξενο


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου