" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2015

Αὐτή τήν Ἑλλάδα ἐπέλεξαν διά τῆς ψήφου τους, οἱ κάτοικοι τῆς ἑλλαδικῆς...




Τελικά αυτοί οι Ούγγροι είναι «φασίστες» χωρίς ίχνος «ανθρωπισμού», «αλτρουισμού» και «συμπόνοιας». Το Ουγγρικό κοινοβούλιο ενέκρινε σήμερα ένα νομοσχέδιο το οποίο προβλέπει ενίσχυση των εξουσιών της αστυνομίας και του στρατού απέναντι στους μετανάστες και δίνει πράσινο φώς στους στρατιώτες να ανοίγουν πυρ υπό ορισμένες προϋποθέσεις (εντάξει όχι και σε αυτό το σημείο). Το νομοσχέδιο απέσπασε την πλειοψηφία των ψήφων στο Ουγγρικό κοινοβούλιο (περισσότερο από τα δυο τρίτα), διότι όπως  είναι προφανές η κυβέρνηση του Βίκτορ Ορμπάν περισσότερο ενδιαφέρεται για την κοινωνική ομαλότητα, την καθημερινότητα των πολιτών και τη διασφάλιση της ζωής και των περιουσιών τους, θέτοντας ως προτεραιότητες την πατρίδα και το λαό, παρά για την μεταναστευτική πολιτική της Ευρώπης και για τη συνθήκη του Δουβλίνου.
Φυσικά είναι ευνόητο για το πού θα καταλήξουν όλοι αυτοί οι τριτοκοσμικοί εισβολείς, όταν βρουν τις πόρτες των ευρωπαϊκών κρατών κλειστές.

Άπαντες γνωρίζουν ότι στην Ευρώπη υπάρχει μια χώρα που η κυβέρνηση εξαντλεί το μεγαλύτερο μέρος της ενεργητικότητάς της, καθώς και κρατικά κονδύλια όχι για να στηρίξει τις χιλιάδες των αναξιοπαθούντων πολιτών, όχι για να εξυγιάνει την δημόσια υγεία και την παιδεία που πλέον πνέουν τα λοίσθια, αλλά για να δημιουργήσει υποδομές υποδοχής και φιλοξενίας λαθρομεταναστών.

Μια χώρα που οι κυβερνήσεις απαγορεύουν την πρωινή προσευχή από τα σχολεία και δεν κάνουν Χριστουγεννιάτικες εορτές για να μην προσβληθούν οι αλλόθρησκοι απρόσκλητοι ξενόφερτοι, που τα παιδιά τους φοιτούν εκεί.

Αλλά εδώ γεννάται το ερώτημα και από εδώ και πλέον εκφράζονται οι προσωπικές απόψεις του γράφοντος.

Γιατί η κυβέρνηση να μην ενισχύσει με κάθε μέσο τη ροή των λαθρομεταναστών;

Γιατί να μην τους στοιβάζει κατά χιλιάδες στο Αθηναϊκό κέντρο στις πλατείες και στα πάρκα;

Γιατί να μην μετατρέψει την πρωτεύουσα σε τριτοκοσμική μουσουλμανική αποικία;

Γιατί να μην αποδυναμώσει περεταίρω την ήδη φυματική και σχεδόν ανύπαρκτη κοινωνική πολιτική για τους Έλληνες πολίτες, προκειμένου να σιτίσει, να ντύσει, να ποδέσει και να περιθάλψει δωρεάν τους ξενόφερτους;

Γιατί να μη μετατρέψει τα Ελληνικά σχολεία σε μουσουλμανικά, όπου αντί να διδάσκεται ελληνική ιστορία και θρησκευτικά, να διδάσκονται η Χαλιμά και το Κοράνι;

Αφού στα Δωδεκάνησα και στη Λέσβο που τους τελευταίους μήνες πλήττονται από τη μάστιγα της λαθρομετανάστευσης, που η τουριστική οικονομία καταστράφηκε και η καθημερινότητα έχει μετατραπεί σε εφιάλτη, που η ζωή των κατοίκων πλέον έχει αρχίσει να κινδυνεύει, όπως επίσης και στο Αθηναϊκό κέντρο που έχει μετατραπεί σε Καλκούτα με χιλιάδες επαίτες και οι πολίτες φοβούνται να βγουν από τις οικίες τους, Ο ΣΥΡΙΖΑ στις προχθεσινές εκλογές αναδείχθηκε σε πρώτη δύναμη.
Τι αποδεικνύει λοιπόν αυτό;

Ότι έσφαλα όταν ομιλούσα και υπεραμυνόμουν  για την πλειοψηφία των κατοίκων στην Κω, στην Κάλυμνο, στη Λέσβο και στο κέντρο της Αθήνας. Ότι ήμουν εκατό στα εκατό λάθος, όταν ανέφερα ότι υποφέρουν, κινδυνεύουν και ότι απεγνωσμένα αναζητούν βοήθεια και συμπαράσταση από Πατριώτες και Έλληνες.

Ότι ήμουν αιθεροβάμων όταν επισήμανα πως οι άνθρωποι αντιδρούν και αγανακτούν, εμπρός στο βιασμό της προσωπικής τους ζωής, της αξιοπρέπειας και της ελληνικότητάς τους, από μια κυβέρνηση ανθελλήνων και ανεύθυνων και ειδικότερα από μια μισέλληνα συμπλεγματική αναπληρώτρια υπουργό που εφάρμοζε συστηματικά τις νοσηρές της ιδεοληψίες.

Και γι αυτό ειλικρινά τους ζητώ συγγνώμη.

Από ότι λοιπόν έδειξε η εκλογική τους ετυμηγορία, οι άνθρωποι δεν ενοχλούνται διόλου που ο τόπος τους, το μέρος που ζουν με τις οικογένειές τους, οι δρόμοι που τα παιδιά τους πάνε σχολείο, οι πλατείες και τα πάρκα που παίζουν, έχουν μετατραπεί σε εστίες τριτοκοσμικών εισβολέων.

Και πιθανώς δεν φαίνεται να τους απασχολεί το μέλλον. Όταν οι λαθρομετανάστες με τις ευλογίες της λαθρολάγνου κυβέρνησης εγκατασταθούν σε καταυλισμούς δίπλα στα σπίτια τους και αρχίσουν πλέον να επιβάλλουν δια της βίας, γιατί μόνο αυτό ξέρουν, τα θρησκευτικά τους πιστεύω, τα ήθη και τα έθιμά τους. Κάτι που προσπαθούν να επιτύχουν σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες που εγκαταστάθηκαν.

Επομένως για όλους αυτούς που τίμησαν με την ψήφο τους τον ΣΥΡΙΖΑ, μια μόνο ερμηνεία προκύπτει. Δεν τους ενδιαφέρει ποσώς το ότι σε μικρό χρονικό διάστημα να γίνουν μειοψηφία στον τόπο τους.

Όπως άλλωστε επισήμανε και η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ του νομού Δωδεκανήσου στο χαιρετισμό της προς τον Δωδεκανησιακό λαό, για την εκλογική νίκη, «από σήμερα ξεμπερδεύουμε οριστικά με το παλιό, και με τη βοήθεια όλων θα κερδίζουμε βήμα – βήμα, μέρα με τη μέρα, το αύριο».

Ακριβώς ξεμπερδεύουν από το παλιό. Την Πατρίδα, την Φυλή, την Ορθοδοξία, τον Ελληνικό πολιτισμό και προχωρούν προς το αύριο. Την πολιτισμική ισοπέδωση και τη φυλετική εξαφάνιση. Για το αύριο που οι εκκλησίες δεν θα λειτουργούν τις Κυριακές και τεμένη θα υψώνονται ανάμεσα στις συνοικίες μας, που οι Έλληνες θα πεινούν και οι τριτοκοσμικοί θα σιτίζονται, που στις κλίνες των νοσοκομείων θα βρίσκονται λαθρομετανάστες και οι Έλληνες δεν θα έχουν θέση ούτε στα φορεία στους διαδρόμους, που στο σχολεία τα παιδιά μας θα αποτελούν την μειοψηφία και θα δέχονται καθημερινό εκφοβισμό από τα Πακιστανάκια και τα Αφγανάκια.

Αυτή την Ελλάδα λοιπόν επέλεξαν με την ψήφο τους και ως εκ τούτου από τούδε και στο εξής, δεν έχουν δικαίωμα γογγυσμού και μεμψιμοιρίας. Θα τους ραπίζουν, θα τους πτύουν, θα τους ληστεύουν, θα τους δολοφονούν, θα τους βιάζουν και εκείνοι θα λένε ευχαριστώ. Δεν τους επιτρέπεται να αντιδρούν.

Ήρωα Παπαφλέσσα, έπεσες στο Μανιάκι για να συνεχίσουν τα δισέγγονα των δισεγγόνων σου να παραμένουν ραγιάδες με τη θέλησή τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου