" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου 2015

Ἀπαιτήσεις εὐρω... μουσουλμάνων: Ἀκυρῶστε τό Oktoberfest γιά νά μήν ξεχάσουν οἱ πρόσφυγες τήν ἰσλαμική τους καταγωγή!


Απαιτήσεις ευρω... μουσουλμάνων: Ακυρώστε το Oktoberfest για να μην ξεχάσουν οι πρόσφυγες την ισλαμική τους καταγωγή!

Ως γνωστόν το Oktoberfest είναι μια γιορτή μπύρας που πραγματοποιείται από το 1810 κάθε χρόνο στο Μόναχο της Βαυαρίας. Την ίδια περίοδο και άλλες γερμανικές πόλεις όπως το Βερολίνο και η Στουτγάρδη εορτάζουν την ίδια γιορτή που συνδυάζεται με λαϊκές αγορές και άλλες υπαίθριες δραστηριότητες. Οι εορτασμοί του Oktoberfest ξεκινούν το τρίτο Σαββατοκύριακο του Σεπτεμβρίου και διαρκούν έως την πρώτη Κυριακή του Οκτωβρίου.

Προ ολίγων ημερών το Δημοτικό Συμβούλιο του Μονάχου που είναι ο διοργανωτής του Oktoberfest της πόλης έλαβε την ακόλουθη επιστολή από τον μουσουλμάνο κάτοικο της Βαυαρίας Μοράντ Αλμουράντι (αντιγράφουμε από τα γερμανικά).

«Αξιότιμο Δημοτικό Συμβούλιο του Μονάχου,

Σας γράφω αυτή την επιστολή για να σας εφιστήσω την προσοχή σε κάτι που πολλοί μουσουλμάνοι πιστεύουν ότι είναι άδικο και πρέπει να τύχει του ενδιαφέροντος σας. Θα ήθελα να σας πληροφορήσω ότι το Oktoberfest είναι μια αντι-ισλαμική γιορτή και μη ανεκτική για την μουσουλμανική θρησκεία

Προσπαθήσαμε να αγνοήσουμε το γεγονός αλλά δεν γίνεται, διότι κατά την διάρκεια της γιορτής πραγματοποιούνται πολλές αντι-ισλαμικές πράξεις, όπως κατανάλωση οινοπνεύματος, εμφανίσεις ημίγυμνων γυναικών κλπ.

οἱ ἡμίγυμνες κατά τό μουσουλμανικό ...μυαλό!
Κατανοούμε ότι το Oktoberfest είναι μια παραδοσιακή γερμανική γιορτή, αλλά εμείς οι μουσουλμάνοι δεν μπορούμε να ανεχθούμε τον αντι-ισλαμικό χαρακτήρα αυτής της γιορτής, διότι προσβάλλει εμάς και όλους τους μουσουλμάνους της γης.

Για αυτό απαιτούμε την άμεση ακύρωση του επερχόμενου Oktoberfest.

Επίσης πιστεύουμε ότι η γιορτή αυτή προσβάλλει όλους τους πρόσφυγες που έρχονται στη Γερμανία από την Συρία, το Ιράκ, το Αφγανιστάν κλπ. Η ακύρωση της γιορτής θα βοηθήσει αυτούς τους πρόσφυγες να μην ξεχάσουν την ισλαμική τους καταγωγή και ιστορία.
Ευχαριστώ για την προσοχή σας σχετικά με το θέμα».

Άντε και στα δικά μας!


Σχόλιο Ἑλλάς Αἰώνιον :
  Εἰλικρινά τόσο ΘΡΑΣΟΣ σέ ἀφήνει Ἄναυδο ! Τί νά προσθέσει κανείς μετά ἀπό ὅλα αὐτά; Τό μόνο πού φυσιολογικά ἔρχεται στό μυαλό κάθε σοβαροῦ ἀνθρώπου καί φυσικά μέ κάθε ἐπιείκεια, εἶναι : Τά μουσλίμ λαθρομεταναστευτικά ὄντα ἦρθαν στίς χῶρες μας ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ, λοιπόν τό λιγώτερο πού ἔχουν νά ἀπαντήσουν οἱ ἀρμόδιοι σέ κάθε τους ...παράπονο εἶναι ΣΚΑΣΜΟΣ καί σ' ὅποιον δέν ἀρέσει ἐδῶ πού ἦρθαν ΙΔΟΥ Η ΕΞΟΔΟΣ ! ! ! 

Ἄει στόν γεροδιάολο καί ΠΟΛΥ ΣΑΣ ΑΝΕΧΤΗΚΑΜΕ γελοῖα ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΑ ΟΝΤΑ ! 
 
Διαβᾶστε :  
 είπε στους μουσουλμάνους ο Αυστραλός πρωθυπουργός Kevin Rudd

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου