" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2015

Ο ΙΜΑΜΗΣ ΤΗΣ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ ΚΗΡΥΣΣΕΙ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη

Σε ένα πραγματικά καυστικό κήρυγμα ο κορυφαίος Ιμάμης στην Ιερουσαλήμ καλεί για να ξεκινήσουν γενοκτονία μέσα στην Ευρώπη με το…βιολογικό τζιχαντ.


Μιλώντας στο τζαμί της Al-Aqsa στην Ιερουσαλήμ, ο ιμάμης Ayed δήλωσε ότι οι ευρωπαϊκές χώρες τωρα ανοίγουν το «κόκκινο χαλί» υποδοχής για τους μετανάστες όχι γιατί είναι συμπονετικές, αλλά επειδή η Ευρώπη βρίσκεται σε μεγάλη ανάγκη για μια καινούργια πηγή εργασίας.

Συνεχίζοντας το εκρηκτικό του κήρυγμα ο Ιμάμης Ayed, περίγραψε το μέλλον της Ευρώπης κάτω από την κυριαρχία των μουσουλμάνων που καταφθάνουν μιλιούνια στην γηραιά ήπειρο. «Σύντομα θα τους τσαλαπατήσουμε, με τη θέληση του Αλλάχ. Η Ευρώπη έχει παλιώσει και έχει γίνει υπέργηρη και χρειάζεται ανθρώπινη ενίσχυση. Εμείς θα τους δώσουμε γονιμότητα! Θα αναθρέψουμε τα παιδιά της γιατί θα κατακτήσουμε τις χώρες τους!» Και πρόσθεσε ότι, «είτε σας αρέσει είτε όχι, Αμερικάνοι, Ιταλοί, Γερμανοί και Γάλλοι θα αναγκαστείτε να δεχτείτε τους “πρόσφυγες”. Εμείς σας στέλνουμε τους γιους μας και εσείς είστε υποχρεωμένοι να τους δεχτείτε αλλιώς, θα στείλουμε τους στρατούς μας σε εσάς».

Η αλήθεια είναι πως ο Ayed σωστά υπογραμμίζει το γεγονός ότι η Ευρώπη αντιμετωπίζει μια δημογραφική καταστροφή γιατί οι πολίτες της έχουν πάψει να κάνουν παιδιά. Το ποσοστό γέννησης της Ιταλίας 8,4 της 1.000, είναι το χαμηλότερο ποσοστό γέννησης από το 1861 και η εικόνα είναι περίπου η ίδια σε όλη την Ευρώπη. Τι να πούμε και για την Ελλάδα που ο πληθυσμός της όχι μόνο συρρικνώνεται από την υπογεννητικότητα και τις δεκάδες χιλιάδες εκτρώσεις κάθε χρόνο, αλλά και από την μάστιγα της νεανικής μετανάστευσης που προέκυψε τα τελευταία χρόνια.


Θα ήταν ωφέλιμο να μπορούσαμε να γυρίσουμε πίσω στο χρόνο και να πάμε στην εποχή του Τρίτου Ράιχ για να δούμε πως ήταν να βρίσκεσαι σε μια χώρα περιστοιχισμένη από ανθρώπους που δεν γνώριζαν την αλήθεια. Το ίδιο συμβαίνει και σήμερα. Πώς ήταν άραγε να είσαι στη Γερμανία του 1933 ; Αν θέλετε να έχετε μια σωστή εικόνα εδώ και καιρό βγήκε ένα φιλμ το οποίο έχει αναστατώσει το διαδίκτυοκαι το οποίο ανατρέπει την ιστορία του Hitler έτσι όπως την ξέρατε εδώ και χρόνια. Η ταινία λέγεται «HELLSTORM». Μπορείτε να την δείτε και να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματά. Τότε η Γερμανία διέπραξε μια ιστορική γενοκτονία. Σήμερα πάλι διαπράττεται καινούργια γενοκτονία σε βάρος της Ευρώπης αφήνοντας το Ισλάμ να διαβρώσει και στο τέλος να εξοντώσει τους λαούς της.

Σήμερα, το 2015, ζούμε σε μια χρονική στιγμή η οποία βρίσκεται λίγο πριν έναν τρίτο παγκόσμιο πόλεμο με όλους τους παγκόσμιους ηγέτες τυφλούς σαν τις νυχτερίδες, τελείως ανίκανους μη θέλοντας να σταματήσουν αυτήν την τρέλα. Ακόμα και ένας ηλίθιος μπορεί να δει την εισβολή των μουσουλμάνων ενω οι ίδιοι ηγέτες των μουσουλμάνων προειδοποιούν για το τι έρχεται.

Εδώ στην Ελλάδα με κυβερνήσεις που δεν κάνουν τίποτα εναντίον του Ισλάμ, αφήνουν να χτίζονται τζαμιά και να εισέρχονται ανεξέλεγκτα χιλιάδες ισλαμιστές, μπορεί να γίνουμε η πρώτη χώρα η οποία θα πέσει. Σημειώστε το, ζούμε στις έσχατες μέρες. Όπως το περιγράφει χαρακτηριστικά και ο Joel Richardson στο βιβλίο του «The Islamic Beast» σχετικά με την εισβολή του Ισλάμ αναφέροντας ότι θα έρθουν και θα μας κατακτήσουν χωρίς πόλεμο.

Σίγουρα όπως ανέκραξε και ο ιμάμης της Ιερουσαλήμ, αν δεν συνέρθουμε και συνειδητοποιήσουμε τι γίνεται το μέλλον μας θα είναι κάτω από την ημισέληνο σε μια χώρα που έριξε ποταμούς αίματος και στεφανώθηκε με χιλιάδες μάρτυρες για να απαλλαχτεί από τον μουσουλμανικό ζυγό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου