" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΖΟΥΝ ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΡΟΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΗ!! ΜΕΤΕΤΡΕΨΑΝ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΣΕ…ΚΑΜΠΟΥΛ – SOS: Η ΧΩΡΑ ΤΕΛΕΙ ΥΠΟ ΚΑΤΑΛΗΨΗ! ΝΕΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΠΟΥ Σ Ο Κ Α Ρ Ο Υ Ν!!! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

lathro-5

Τριτοκοσμικές εικόνες στην πλατεία Βικτωρίας,  που πλέον θυμίζει…Ισλαμαμπάντ. Το κέντρο της Αθήνας πλέον αποτελεί…”Άβατο” για τους Έλληνες πολίτες, με τους λαθρομετανάστες…όχι μόνο να “λιάζονται” όπως λέει και η κυρά Τασία, αλλά να έχουν καταλάβει πλέον την πόλη με συνέπειες απρόβλεπτες… αφου κανείς δε ξέρει από που κρατάει πραγματικά η σκούφια όλων αυτών των ανθρώπων και που αποσκοπεί όλη αυτή η ανακατάξη πληθυσμού στον Ελλαδικό χώρο.

Να σημειώσουμε ότι εντός της ημέρας, αναμένονται νέες καραβιές, από την Μυτιλήνη με 4.487 λαθρόμετανάστες, στο λιμάνι του Πειραιά. Δείτε το αποκλειστικό φωτορεπορτάζ του makeleio.gr, με εικόνες που καταγράφηκαν πριν λίγη ώρα, αλλά και νωριτερα το μεσημέρι:
Νέες εικόνες από την κάμερα του makeleio.gr, σήμερα το απόγευμα (18:11):

  PICT_20150910_180036 PICT_20150910_180101

PICT_20150910_181025 

Στον Πειραιά αναμένονται 4.487 ΛΑΘΡΟμετανάστες – Άλλος για ξεφόρτωμα…

Στο λιμάνι του Πειραιά αναμένεται να καταπλεύσουν σήμερα δύο επιβατηγά οχηματαγωγά πλοία, μεταφέροντας από τη Μυτιλήνη, 4.487 λαθρόμετανάστες.


Στις 3:30 το μεσημέρι περίπου, στην πύλη Ε-1, αναμένεται να προσδέσει το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Ελευθέριος Βενιζέλος» με 2.487 άτομα, ενώ στις 10 το βράδυ αναμένεται στο λιμάνι του Πειραιά και το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Blue Star Patmos» με 2.000 ανθρώπους.

Εξάλλου, το καταμαράν «Tera Jet» αναχώρησε στις 11 το πρωί από το λιμάνι του Πειραιά με προορισμό τη Μυτιλήνη προκειμένου και αυτό να παραλάβει λαθρ με προορισμό τον Πειραιά.
Το τελευταίο 24ωρο, σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα Ελληνική Ακτοφυλακή, 235 διεσώθησαν σε πέντε περιστατικά έρευνας και διάσωσης που έλαβαν χώρα στις θαλάσσιες περιοχές των νησιών Λήμνου, Χίου και Σάμου.

Χθες ο αναπληρωτής υπουργός Ναυτιλίας Χρήστος Ζώης, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό του Λιμενικού Αθανάσιο Αθανασόπουλο, επισκέφτηκε το Α’ Λιμενικό Τμήμα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά και τα επιβατηγά οχηματαγωγά πλοία «Νήσος Μύκονος» και «Ελευθέριος Βενιζέλος». Ο υπουργός παρακολούθησε την αποβίβαση περίπου 2.500 λαθρο από το πλοίο «Ελευθέριος Βενιζέλος», ενώ είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με ορισμένους από αυτούς και να ξεναγηθεί στη συνέχεια μέσα στο πλοίο, επιβλέποντας τους χώρους στους οποίους φιλοξενήθηκαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου