" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015

Οἱ λαθρομετανάστες ἀπειλοῦν τήν εἰρήνη τῶν λαῶν τῆς Εὐρώπης

Οι λαθρομετανάστες απειλούν την ειρήνη των λαών της Ευρώπης

Οι πόλεις της Ευρώπης μετατρέπονται μέρα με τη μέρα σε πεδία μάχης. Οι εισβολείς λαθρομετανάστες μεταμορφώνουν περιοχές της Ελλάδας σε εμπόλεμη ζώνη με αποτέλεσμα συμβατικοί ρυθμοί της ζωής των κατοίκων αυτών των περιοχών να αλλοιώνονται και να καταστρέφονται.

Είναι λογικό να αναρωτηθούμε ποιος έδωσε το «πράσινο φως» για την εισβολή των, ως επί το πλείστον, μουσουλμάνων λαθρομεταναστών. Διότι μόνο αν κάποιος είναι ηλίθιος θα θεωρούσε αυτό το γεγονός σύμπτωση. Εκτός και αν κάποιοι μπορούν να πιστέψουν ότι ξαφνικά εκατοντάδες χιλιάδες μουσουλμάνοι από Αφρική και Ασία αποφάσισαν ένα πρωινό εν χορώ να εγκαταλείψουν τις εστίες τους. Εκτός και αν κάποιοι μπορούν να πιστέψουν ότι είναι εντελώς τυχαίο που όλοι αυτοί κουβαλούν μαζί τους από ένα Smartphone, όταν στις πατρίδες τους μόνο το 20% των κατοίκων έχει την οικονομική άνεση να το αποκτήσει. Εκτός και αν πιστεύουν κάποιοι ότι όλοι αυτοί έχουν την οικονομική άνεση να διαθέσουν από 15 - 20.000 ευρώ για τις συμμορίες των διακινητών. Ποιος λοιπόν κρύβεται πίσω από αυτή την καλά σχεδιασμένη ενέργεια; Το ερώτημα βέβαια είναι ρητορικό και το έχουμε απαντήσει με πολλές αναλύσεις μας σε αυτή την ιστοσελίδα.

Η Ελλάδα, η Ευρώπη, πλημμυρίζει με Αφρικανούς και Ασιάτες επιπέδου λίθινης εποχής. 

Πολιτισμικές αξίες, πίστη και παραδόσεις καταστρέφονται και εθνικές ταυτότητες καταργούνται
Μια διαδικασία που σε λίγο διάστημα θα είναι μη αναστρέψιμη. Καθημερινά δημιουργούνται γεγονότα τα οποία αποσταθεροποιούν, αφανίζουν τον πολιτισμό μας. Η Αλ Κάϊντα, οι τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους, οι Ταλιμπάν, η Μπόκο Χαράμ μεταμφιεσμένοι σε λαθρομετανάστες εισβάλλουν στην Ελλάδα και Ευρώπη με μοναδικό σκοπό να εξολοθρεύσουν με ποικίλους τρόπους τους αυτόχθονες.

Η Ελλάδα οδηγείται σε ανατρεπτικές καταστάσεις και θα ήταν εξόχως ευεργετικό εάν ο λαός κατανοούσε την επικινδυνότητα αυτών που βιώνουμε. Δυστυχώς πολλοί δεν έχουν καταλάβει ότι έχει κηρυχτεί πόλεμος. Δεν το έχουν καταλάβει επειδή βασικές δομές και κανόνες καθημερινότητας εξακολουθούν να λειτουργούν. Υπάρχει ακόμη ηλεκτρική ενέργεια, νερό, καταστήματα και τράπεζες, μετρό, ενώ στην τηλεόραση οι πολύχρωμες διαφημίσεις και τα δελτία ειδήσεων προσπαθούν να μας οδηγήσουν στο συμπέρασμα ότι η ζωή μας εξακολουθεί να είναι ανέμελη και ωραία.

Εξ άλλου δεν πέφτουν ακόμη βόμβες στα κεφάλια μας. Οι βόμβες όμως έχουν πάρει πλέον άλλη μορφή. Έχουν πάρει την μορφή ανθρώπων από Αφρική και Ασία που ως δια μαγείας με το πάτημα ενός κουμπιού οργανώθηκαν εν ριπή οφθαλμού για να εισβάλλουν σε Ελλάδα-Ευρώπη, κρατώντας στο χέρι Smartphone, έτοιμοι όμως να μετατραπούν σε ζωντανές βόμβες όταν πάρουν την εντολή από τα ξένα αμερικανοσιωνιστικά κέντρα αποσταθεροποίησης.

Σύμφωνα με τον Gunnar Heinsohn που είναι καθηγητής στρατιωτικής δημογραφίας στην Ανωτάτη Σχολή Άμυνας του ΝΑΤΟ (NATO Defence College), το κύμα της εισβολής τώρα μόλις άρχισε, υπολογίζει δε ότι μέχρι του έτους 2050 περίπου 950 εκατ. λαθρομεταναστών από Αφρική και Ασία αναμένεται να εισβάλλουν στην Ευρώπη.

Τα ερωτήματα που προκύπτουν είναι σκληρά και πρέπει άμεσα να απαντηθούν από όλες τις πολιτικές ηγεσίες. Τι θα γίνει με τους αυτόχθονες κατοίκους της Ευρώπης; Ποιος τους (μας) προστατεύει; Ποιος θα πληρώσει την ζημία της οικονομίας που προκύπτει από την λαθρομετανάστευση; Για πόσο καιρό ακόμη θα ζούμε ειρηνικά στην Ευρώπη, λαμβάνοντας υπόψη το χαώδες πολιτισμικό χάσμα μεταξύ των μουσουλμάνων Νεάντερνταλ και των σημερινών Ευρωπαίων; Για πόσο καιρό θα παραμείνουμε ζωντανοί πριν μας δολοφονήσουν οι μεταμφιεσμένοι σε λαθρομετανάστες τζιχαντιστές;

Οι μόνες πολιτικές δυνάμεις που έχουν πειστικές απαντήσεις σε αυτά τα ερωτήματα είναι οι εθνικιστικές δυνάμεις της Ευρώπης. Είναι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ της Ελλάδας.

Γ. Λιναρδής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου