" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015

MISTER TSIPRAS: ΣΥΝΟΡΑ; ΠΟΙΑ ΣΥΝΟΡΑ; ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΑ… ΨΑΡΙΑ ΤΟΥ!


lathro_tsipras

Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος

Μια δήλωση του mister Tsipra, πως δεν υπάρχουν θαλάσσια σύνορα, επιχειρούν να εξαφανίσουν τα ΜΜΕ. Η δήλωση στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου στη ΔΕΘ και σε ερώτηση δημοσιογράφου του γερμανικού περιοδικού Spiegel και αφορούσε το λαθρομεταναστευτικό.

Ο Τσίπρας απάντησε πως το θέμα αυτό δεν αφορά μόνο την Ελλάδα αλλά όλη την Ευρώπη και τον πλανήτη και αναρωτήθηκε: «Ποιά σύνορα; Έχει σύνορα η θάλασσα και δεν το ξέραμε;».

Άραγε, είναι τόσο άσχετος ο άνθρωπος, και δεν σκαμπάζει από θαλάσσια σύνορα; Ή μήπως τώρα που μας τελείωσε –με τον τρόπο που μας τελείωσε- η «υπερήφανη διαπραγμάτευση» και τα άλλα… εθνικοπατριωτικά και… νέο-καραϊσκάκικα, ο Tsipras επέστρεψε στην πάγια θέση της αντεθνικής αριστεράς για τα θαλάσσια σύνορα, που συνοψίζεται στο σύνθημα «Το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του»;

(ΥΓ) 1: Και για να μην ξεχνιόμαστε, αυτόν τον απίθανο τύπο παρακαλάει τρεις φορές την ημέρα για να συγκυβερνήσουν, ο ψοφοδεξιός Μεϊμαράκης!

(ΥΓ) 2: Ψήφο στην Χρυσή Αυγή, για να μείνει η Ελλάδα μας ελληνική!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου