" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015

Ἐφιαλτική αὔξηση βιασμῶν στήν Γερμανία...

Ξαφνιάζεται κανείς; Αναρίθμητοι βιασμοί, απόπειρες βιασμού και επιθέσεις σε γυναίκες, έχουν λάβει χώρα από τότε που οι ορδές άρχισαν να καταφθάνουν στη Γερμανία. Τα θύματα είναι και γυναίκες πρόσφυγες και γυναίκες Γερμανίδες. Και είναι κάτι που ήδη συμβαίνει σε όλη την Ευρώπη. Από άρθρο του Gatestone Institute ορισμένα αποσπάσματα:

Στις 18 Αυγούστου, ένας συνασπισμός τεσσάρων οργανώσεων κοινωνικής εργασίας και ομάδων για τα δικαιώματα των γυναικών απέστειλε επιστολή δύο σελίδων στους ηγέτες των πολιτικών κομμάτων στο περιφερειακό κοινοβούλιο στο κρατίδιο της Έσσης στην δυτική-κεντρική Γερμανία, προειδοποιώντας τους για την επιδείνωση της κατάστασης για γυναίκες και παιδιά στα καταφύγια των προσφύγων. Η επιστολή ανέφερε:

«Η διαρκώς αυξανόμενη εισροή προσφύγων έχει περιπλέξει την κατάσταση για τις γυναίκες και τα κορίτσια στο κέντρο υποδοχής στο Giessen (HEAE) και στα παραρτήματά του.

"Η πρακτική της παροχής καταλυμάτων σε μεγάλες σκηνές, η έλλειψη ξεχωριστών εγκαταστάσεων υγιεινής με βάση το φύλο, χώρων οι οποίοι δεν μπορούν να κλειδωθούν, η έλλειψη ασφαλών καταφυγίων για γυναίκες και κορίτσια αυξάνει την ευπάθεια των γυναικών και των παιδιών εντός του HEAE. Η κατάσταση αυτή ενισχύει εκείνους τους άνδρες που αναθέτουν στις γυναίκες δευτερεύοντα ρόλο και φέρονται στις γυναίκες που ταξιδεύουν μόνες ως "άγρια ​​θηράματα".

 
"Οι συνέπειες είναι πολλοί βιασμοί και σεξουαλικές επιθέσεις. Γινόμαστε, επίσης, δέκτες ενός ολοένα μεγαλύτερου αριθμού αναφορών για καταναγκαστική πορνεία. Πρέπει να τονιστεί: δεν πρόκειται για μεμονωμένες περιπτώσεις.

"Οι γυναίκες αναφέρουν ότι, και παιδιά, έχουν πέσει θύματα βιασμού ή θύματα σεξουαλικής κακοποίησης. Ως αποτέλεσμα, πολλές γυναίκες κοιμούνται με τα ρούχα. Οι γυναίκες τακτικά αναφέρουν ότι δεν χρησιμοποιούν την τουαλέτα τη νύχτα, λόγω του κινδύνου βιασμού και ληστείας στο δρόμο για τις εγκαταστάσεις υγιεινής. Ακόμα και κατά τη διάρκεια της ημέρας, το να περπατήσεις μέσα από το στρατόπεδο είναι μια τρομακτική κατάσταση για πολλές γυναίκες.

"Πολλές γυναίκες - εκτός του ότι φεύγουν μακριά από πολέμους ή εμφύλιους πολέμους – φεύγουν, επίσης, για λόγους που σχετίζονται με το φύλο, συμπεριλαμβανομένης της απειλής αναγκαστικού γάμου ή ακρωτηριασμού των γεννητικών οργάνων. Οι γυναίκες αυτές αντιμετωπίζουν ιδιαίτερους κινδύνους, ειδικά όταν είναι φεύγουν μόνες τους ή με τα παιδιά τους. Ακόμη και αν συνοδεύονται από άνδρες συγγενείς ή γνωστούς, αυτό δεν εξασφαλίζει πάντα την προστασία κατά της βίας, διότι μπορεί επίσης να οδηγήσει σε συγκεκριμένες εξαρτήσεις και σεξουαλική εκμετάλλευση.

"Οι περισσότερες γυναίκες πρόσφυγες έχουν βιώσει ποικίλες τραυματικές εμπειρίες στη χώρα καταγωγής τους, αλλά και ενώ ταξιδεύουν. Είναι θύματα βίας, απαγωγών, βασανιστηρίων, βιασμών και εκβιασμών. - Μερικές φορές για περιόδους αρκετών ετών.

"Η αίσθηση ότι έφτασαν εδώ – με ασφάλεια - και ότι μπορούν να κυκλοφορούν χωρίς φόβο, είναι ένα δώρο για πολλές γυναίκες .... Ως εκ τούτου, σας ζητάμε να ανταποκριθείτε στην έκκλησή μας για την άμεση θέσπιση προστατευόμενων χώρων (κλειδωμένα διαμερίσματα ή σπίτια) για τις γυναίκες και τα παιδιά που ταξιδεύουν μόνα τους ....

 
«Αυτές οι εγκαταστάσεις πρέπει να είναι εξοπλισμένες έτσι ώστε οι άνδρες να μην έχουν πρόσβαση στις εγκαταστάσεις των γυναικών, με την εξαίρεση των εργαζομένων έκτακτης ανάγκης και του προσωπικού ασφαλείας. Επιπλέον κρεβατοκάμαρες, σαλόνια, κουζίνα και εγκαταστάσεις υγιεινής πρέπει να συνδεθούν έτσι ώστε να σχηματίζουν μια αυτο-περιεχόμενη μονάδα - και, επομένως, να μπορεί να επιτευχθεί η πρόσβαση σε σπίτια ή διαμερίσματα μόνο μέσω κλειδαριών και παρακολούθησης».

Σημείωση: Η επιστολή αυτή, που απέστειλε η ομάδα άσκησης πίεσης των γυναικών, απότομα και χωρίς καμία εξήγηση απομακρύνθηκε από την ίδια ομάδα. Ίσως να ήταν πολύ μη πολιτικά ορθή. Οι ομάδες γυναικών αδιαφορούν τρομερά για τα εγκλήματα που διαπράττονται από μη Ευρωπαίους. Αλλά αν ένας Λευκός χαστουκίσει ένα κορίτσι θα του πάρουν το κεφάλι!

Έτσι, εκτός από τα άλλα ανυπέρβλητα προβλήματα, η Γερμανία πρέπει να βάλει καλύτερες κλειδαριές στις πόρτες.

Εν τω μεταξύ, οι βιασμοί των Γερμανίδων και των γυναικών αιτούντων άσυλο έχουν γίνει πλέον κάτι το σύνηθες. Ιδού μερικές μόνο περιπτώσεις από το 2015:

Στις 11 Σεπτεμβρίου, ένα 16χρονο κορίτσι βιάστηκε από αγνώστων στοιχείων «σκουρόχρωμο άνθρωπο που μιλούσε σπασμένα Γερμανικά» κοντά σε ένα καταφύγιο προσφύγων στη βαυαρική πόλη του Mering. Η επίθεση σημειώθηκε ενώ το κορίτσι πήγαινε στο σπίτι του από το σταθμό του τρένου.

Στις 13 Αυγούστου, η αστυνομία συνέλαβε δύο Ιρακινούς αιτούντες άσυλο, ηλικίας 23 και 19 ετών, για το βιασμό μίας 18χρονης Γερμανίδας πίσω από ένα σχολείο στο Hamm, μια πόλη στη Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία.

Στις 26 Ιουλίου, ένα 14χρονο αγόρι κακοποιήθηκε σεξουαλικά μέσα στην τουαλέτα ενός περιφερειακού τρένου στο Heilbronn, μιας πόλης στη νοτιοδυτική Γερμανία. Η αστυνομία ψάχνει για έναν "σκουρόχρωμο" άνδρα ηλικίας μεταξύ 30 και 40 ετών, με «αραβική εμφάνιση». Επίσης, στις 26 Ιουλίου, ένας 21χρονος αιτών άσυλο από την Τυνησία βίασε μια 20χρονη γυναίκα στην περιοχή Dornwaldsiedlung της Καρλσρούης. Η αστυνομία κράτησε μυστικό το έγκλημα μέχρι τις 14 Αυγούστου όταν μια τοπική εφημερίδα το έβγαλε στη φόρα.

Στις 9 Ιουνίου, δύο Σομαλοί αιτούντες άσυλο, ηλικίας 20 και 18 ετών, καταδικάστηκαν σε επτάμισι χρόνια φυλακή για τον βιασμό μιας 21χρονης Γερμανίδας στο Bad Kreuznach, μια πόλη στο κρατίδιο της Ρηνανίας-Παλατινάτου, στις 13 Δεκεμβρίου 2014.

Στις 5 Ιουνίου, ένας 30χρονος αιτών άσυλο από την Σομαλία που ονομάζεται «Αλί S», καταδικάστηκε σε τέσσερα χρόνια και εννέα μήνες φυλακή για απόπειρα βιασμού μιας 20χρονης γυναίκας στο Μόναχο. Ο Αλί είχε προηγουμένως εκτίσει ποινή φυλάκισης επτά ετών για βιασμό, και ήταν έξω από τη φυλακή μόνο για πέντε μήνες πριν επιτεθεί ξανά. Σε μια προσπάθεια να προστατευθεί η ταυτότητα του Αλή S, μια εφημερίδα του Μονάχου αναφέρθηκε σ’ αυτόν με το πιο πολιτικά ορθό "Joseph T."

Στις 22 Μαΐου, ένας 30χρονος Μαροκινός καταδικάστηκε σε τέσσερα χρόνια και εννέα μήνες φυλακή για απόπειρα βιασμού μιας 55χρονης γυναίκας στη Δρέσδη. Στις 20 Μαΐου, ένας 25χρονος αιτών άσυλο από την Σενεγάλη συνελήφθη καθώς προσπάθησε να βιάσει μιας 21χρονη Γερμανίδα στο Stachus, μια μεγάλη πλατεία στο κέντρο του Μονάχου.

Στις 16 Απριλίου, ένας 21χρονος αιτών άσυλο από το Ιράκ καταδικάστηκε σε τρία χρόνια και δέκα μήνες φυλακή για βιασμό ενός 17χρονου κοριτσιού σε φεστιβάλ στην βαυαρική πόλη Straubing τον Αύγουστο του 2014. Στις 7 Απριλίου, ένας 29χρονος αιτών άσυλο συνελήφθη για απόπειρα βιασμού ενός 14χρονου κοριτσιού στην πόλη Alzenau.

Στις 17 Μαρτίου, δύο Αφγανοί αιτούντες άσυλο, ηλικίας 19 και 20 ετών καταδικάστηκαν σε ποινή φυλάκισης πέντε ετών για "ιδιαίτερα απεχθή" βιασμό μιας 21χρονης Γερμανίδας στο Kirchheim, μια πόλη κοντά στη Στουτγάρδη, στις 17 του Αυγούστου, 2014.

Στις 11 Φεβρουαρίου, ένας 28χρονος αιτών άσυλο από την Ερυθραία καταδικάστηκε σε τέσσερα χρόνια φυλάκιση για τον βιασμό μιας 25χρονης γυναίκας στο Stralsund, κατά μήκος της Βαλτικής Θάλασσας, τον Οκτώβρη του 2014.

Την 1η Φεβρουαρίου, ένας 27χρονος αιτών άσυλο από τη Σομαλία συνελήφθη μετά από απόπειρα βιασμού γυναικών στη βαυαρική πόλη του Reisbach.

Στις 16 Ιανουαρίου, ένας 24χρονος Μαροκινός μετανάστης βίασε μια 29χρονη γυναίκα στη Δρέσδη.

Δεκάδες άλλες περιπτώσεις βιασμών και αποπειρών βιασμών - περιπτώσεις κατά τις οποίες η αστυνομία ψάχνει ειδικά για ξένους δράστες (η γερμανική αστυνομία συχνά αναφέρεται σε αυτούς ως Südländer, δηλ. "νότιοι") - παραμένουν άλυτα. Ακολουθεί μια λίστα μόνο για τον Αύγουστο 2015:

Στις 23 Αυγούστου, ένας "σκουρόχρωμος" άνθρωπος προσπάθησε να βιάσει μια 35χρονη γυναίκα στο Ντόρτμουντ. Στις 17 Αυγούστου, τρεις "νότιοι" προσπάθησαν να βιάσουν μια 42χρονη γυναίκα στο Ansbach. Στις 16 Αυγούστου, ένας «νότιος» άνδρας βίασε μια γυναίκα στο Hanau.

Στις 12 Αυγούστου, ένας «νότιος» άνδρας προσπάθησε να βιάσει μια 17χρονη  γυναίκα στο Ανόβερο. Επίσης, στις 12 Αυγούστου, ένας «νότιος» έγινε επιδειξίας σε μια 31χρονη γυναίκα στο Kassel. Η αστυνομία αναφέρει ότι ένα παρόμοιο περιστατικό συνέβη στην ίδια περιοχή στις 11 Αυγούστου.

Στις 10 Αυγούστου, πέντε άνδρες "τουρκικής καταγωγής" προσπάθησαν να βιάσουν μια κοπέλα στο Mönchengladbach. Επίσης, στις 10 Αυγούστου, ένας «νότιος» βίασε ένα 15χρονο κορίτσι στο Rinteln. Στις 8 Αυγούστου, ένας «νότιος» προσπάθησε να βιάσει μια 20χρονη γυναίκα στο Siegen.

Στις 3 Αυγούστου, ένας «Βορειοαφρικανός», βίασε ένα 7χρονο κορίτσι μέρα μεσημέρι σε ένα πάρκο στο Chemnitz, της ανατολικής Γερμανίας. Την 1η Αυγούστου, ένας «νότιος» προσπάθησε να βιάσει μια 27χρονη γυναίκα στο κέντρο της Στουτγάρδης.

Εν τω μεταξύ, οι γονείς προειδοποιούνται να προσέχουν τις κόρες τους. Η αστυνομία στην πόλη Mering της Βαυαρίας, όπου ένα 16χρονο κορίτσι βιάστηκε στις 11 Σεπτεμβρίου, έχουν εκδώσει μια προειδοποίηση προς τους γονείς να μην επιτρέπουν στα παιδιά τους να βγαίνουν έξω ασυνόδευτα. Τους συνιστούν επίσης, οι γυναίκες να μην πηγαίνουν προς σταθμό των τρένων, λόγω της εγγύτητάς του σε ένα καταφύγιο προσφύγων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου