" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2015

ΛΕΠΕΝ: ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΟΜΙΛΟΥΝ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΑΝ 100 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΓΙΑ «ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΖΩΕΣ»!

december

Γράφει ο Αντίοχος

Αποστομωτική απάντηση στον συριζαίο σταλινο-μπολσεβίκο ευρωβουλευτή Παπαδημούλη, έδωσε η Μαρίν Λεπέν, μόλις ο περί ου ο λόγος έβγαλε… γλώσσα για «φασιστικές κραυγές που προσπαθούν να κερδίσουν ψήφους πάνω σε ανθρώπινες ζωές», κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Ολομέλειας του Ευρωκοινοβουλίου με θέμα το προσφυγικό και το μεταναστευτικό ζήτημα.

Ιδού η απάντηση της Λεπέν: «Δεν επιτρέπω να με αποκαλούν φασίστρια. Ιδίως εκ μέρους κάποιων που έχουν στο βάρος της συνείδησής τους 100 εκατομμύρια θανάτους ως πολιτικό κίνημα».

dekembriana.preview

Και βέβαια, μιλώντας για 100 εκατομμύρια νεκρών, η Λεπέν αναφερόταν στο μεγαλύτερο ολοκαύτωμα που έχει γίνει επί της γης, στα θύματα της εγκληματικής δραστηριότητας του παγκοσμίου κομμουνισμού. Για τα οποία, συνυπεύθυνοι είναι όλοι όσοι αποδέχονται τη διεστραμμένη και εγκληματική αυτή ιδεολογία, δηλαδή το πάσης φύσεως κομμουνισταριό (με όποια μάσκα κι αν παρουσιάζεται…), καθώς επίσης και οι συνοδοιπόροι του, τα ψοφόσκυλα του αστικού κατεστημένου, που δηλώνουν με κάθε ευκαιρία πως «σέβονται τους αγώνες των κομμουνιστών»!
Αυτά και σκασμός κουμούνες!

3


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου