" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015

ECOLE POLYTECHNIQUE»


kke_dikaiosynh

Γράφει ο Σ. Παιδάκος

Για όσους, απ τους αναγνώστες μας, δεν γνωρίζουν τον παραπάνω τίτλο, θα τους ενημερώσω ότι είναι από το βιβλίο, του αξέχαστου Νίκου Τσιφόρου, «τα παιδιά της πιάτσας». Στο εν λόγω βέβαια βιβλίο, η παραπάνω  « πολυτεχνική σχολή» αναφέρεται στα «φυντάνια» της παρανομίας, και στα μαθήματα που παίρνουν από τους, έχοντας πτυχίο,  «προφέσορα». Οι απόφοιτοι της παραπάνω σχολής, που στην κυριολεξία αποτελούνταν από μικροαπατεώνες, απασχολούσαν από τη μία τους νοικοκυραίους, όταν τους ζημίωναν με τα  «ανδραγαθήματά τους », και από την άλλη την αστυνομία και τη δικαιοσύνη. Η Χώρα μας πάντως δε ζημιώθηκε από τους παραπάνω «αποφοίτους», όσο θα ζημιωθεί από κάποιους άλλους αποφοίτους, μια άλλης, κλάσης ανώτερης, σχολής. Του πανεπιστημίου ΚΟΥΤΒ. ( βλέπε: σελ. 231, Τα παρασκήνια του ΚΚΕ, του Ε. Σταυρίδη)

 Το πανεπιστήμιο ΚΟΥΤΒ, ( ρωσικά : КУТВ = Коммунистический университет трудящихся Востока), = Κομμουνιστικόν Πανεπιστήμιον των προλετάριων της Ανατολής . Το κούτβ λειτούργησε μέχρι τέλη του 1960 στη τότε Σοβιετική Ένωση. Οι  απόφοιτοι ονομάζονταν κούτβηδες.  Μαρξισμός, Λενινισμός, συνωμοτισμός, προπαγάνδα, και ρωσικά  ήταν τα κυριότερα μαθήματα. Προσετίθετο λίγη γεωγραφία και διαστρεβλωμένη ιστορία. 
Οι απόφοιτοι του κούτβ, έδρασαν και στην Ελλάδα, αρχής γενομένης με τον Ν. Ζαχαριάδη, και όχι μόνο, που κόντεψε να γίνει ο Στάλιν της Ελλάδος με τις αιματοχυσίες που έγιναν την περίοδο ’44 – ’49. Ουδείς των δρώντων αυτών, επί του Ελληνικού εδάφους, είχε Ελληνική καταγωγή. Αυτό γινόταν σκόπιμα σε όλες τις ανατολικές χώρες, που εξαπολύονταν οι κούτβηδες από τη πάλαι ποτέ Σοβιετική Ένωση.
Κούτβηδες σήμερα δεν έχουμε πλέον, αλλά το δηλητήριό τους, συνεχίζει να δρα μέχρι σήμερα. Πως; 

Μερικοί μεγαλοσχήμονες πανεπιστημιακοί, και όχι μόνο, που κατέχουν πλέον την νομή της εξουσίας, έχουν μέσα τους, αμετακίνητη τη διδασκαλία των κούτβηδων. Ό,τι διεστραμμένο και ανήθικο έμαθαν αυτά τα πουλημένα τομάρια στη τότε Σοβιετική Ρωσία, το μεταλαμπάδευσαν κατά γράμμα στους εδώ κομμουνιστές, με τη διδασκαλία να συνεχίζεται κανονικά

Το ότι ο κομμουνισμός είναι η ψώρα της ψυχής, κατά Καζαντζάκη, είναι πέρα για πέρα αληθινό. Μην σας κάνει, λοιπόν, καμιά εντύπωση η στάση, ορισμένων, εκ των σημερινών κυβερνώντων, για τα όσα έπραξαν, αλλά και θα συνεχίσουν να πράττουν. Δεν είναι εξάλλου τυχαία η ρήση του Λένιν : «στους εκατό κομμουνιστές, οι 59 είναι αφελείς, οι 40 αγύρτες, και μόνο ένας γνήσιος μπολσεβίκος».


Το κακό δε θέλει πολύ για να γίνει. Έχουμε από τη μία το ζεύγος Πανούση – Χριστοδουλοπούλου και από την άλλη το ζεύγος Μπαλτά – Κουράκη. Τα τέσσερα αυτά άτομα λένε όντως ότι είναι αριστεροί, κόπτονται όμως να αυτοπροσδιορίζονται ως προοδευτικοί, ως ανανεωτικοί και πάει λέγοντας, μόνο και μόνο για να ρίξουν στάχτη στα μάτια των αφελών Ελλήνων. Τα όσα όμως  είδαμε με τα μάτια μας και ακούσαμε με τα αυτιά μας, από τη στιγμή που ανέλαβαν κυβερνητικά πόστα, τα άνωθεν ζευγάρια, αποτελεί μία πρόγευση για το κακό που ετοιμάζουν. Αν βέβαια προλάβουν. Το ότι ανέλαβαν τα συγκεκριμένα πόστα, μόνο τυχαίο δε μπορώ να το χαρακτηρίσω.  

Από τη μία τη κατακομμένη και πετσοκομμένη παιδεία θα την αποτελειώσουν, αλλά και απ’ την άλλη θα αλώσουν την Ελληνική επικράτεια από τα στίφη των  «παράτυπων» μεταναστών, μην αφήνοντας, έτσι,  περιθώρια αντίδρασης από την Ελληνική κοινωνία. Αυτό συνέβη γιατί, τα λεγόμενα αστικά κόμματα, με το ελαττωμένο πολιτικό αισθητήριο, και δίδοντας άφεση αμαρτιών έστρωσαν το δρόμο του κομμουνισμού.

Όταν οι Έλληνες Εθνικιστές φωνάζουν στη βουλή για το τι εστί κομμουνισμός, το μόνο που εισπράττουν, είναι να αποκαλούνται φασίστες και ναζιστές. Τι έξοχο επιχείρημα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου