" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τετάρτη, 4 Μαρτίου 2015

Ὦ, ναί αὐτοί δέν εἶναι σαν τούς ἄλλους... Σύμβουλος τοῦ ΥΠΕΞ διορίστηκε ο ξάδερφος τοῦ Τσίπρα

Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΤΟΥ ...ΗΡΑΚΛΗ, (ΕΞΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥ ΑΛΕΞΙΟΥ) ΔΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΤΖΙΑ ΑΠΟ 27/1/2015. 

ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΚΙ ΟΧΙ ΝΕΠΟΤΙΣΜΟΣ.

"ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ" ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΑΛΙΕΣ ΚΑΙ ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΠΑΛΑΙΟΚΟΜΑΤΙΣΜΟΥ. ΜΕ ΤΙΣ ΥΓΕΙΕΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ, ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΙΔΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΤΟ ...ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΑΤΕ ΟΤΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ...ΝΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ. 
ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΩΝ ΝΕΕΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ "ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ" ΤΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ ΚΙ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΩΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ. ΣΤΟ ΚΑΤΩ-ΚΑΤΩ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ, ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥ ΟΠΕΚΕ, ΜΕΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΣΑΣ ΚΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΙΣ ΚΟΡΕΣ ΣΑΣ.

* ΣΗΜΕΙΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ, ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ ΕΙΧΕ ΔΙΟΡΙΣΘΕΙ ΕΠΙ ΠΕΤΣΑΛΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΩΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ, ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ (ΑΝΩ ΔΕΞΙΑ). ΒΕΒΑΙΑ ΤΟΤΕ ΕΙΧΕ ΔΙΟΡΙΣΘΕΙ ΩΣ Δ.Ε, ΕΝΩ ΤΩΡΑ ΩΣ Π.Ε. ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΕΝΔΙΑΜΕΣΑ ΕΛΑΒΕ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΤΟΥ ή ΤΩΡΑ ΤΟΥ ΤΟ ΑΝΑΓΩΡΙΣΑΝ ΕΝΩ ΤΟΤΕ ΟΧΙ ή ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΙΟΡΙΣΘΗΚΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΠΙΚΑΛΕΣΘΕΙ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΤΟΥ. 
ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΘΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΑΣ.

ΑΔΙΑΦΟΡΟ ΓΙΑ ΜΑΣ ΚΙ ΟΥΤΕ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΑΝ ΟΙ ΑΝΟΗΤΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΑΛΛΟ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΘΥΜΙΣΟΥΜΕ. Ο ΑΡΤΙ ΔΙΟΡΙΣΘΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ (ΣΕ ΜΑΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ) ΚΑΙ ΜΗ ΕΞΑΙΡΕΤΕΟΥ ΗΡΑΚΛΗ ΤΣΙΠΡΑ.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ...ΠΟΙΟΝ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ, ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΞΕΤΑΣΤΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΘΕΤΑΜΕ ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ 2012

 Ἰσχύς

Ο ΜΑΚΑΡΙΤΗΣ ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΟΣ, "ΣΚΑΠΑΝΕΥΣ" ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ, ΤΣΙΠΡΑΣ

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου