" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015

Χάος στην ψοφοδεξιά: Η Ντόρα ζητά παραίτηση Σαμαρά, όλοι θέλουν συνέδριο κι ο βουλευτής Μεσσηνίας δεν ξεκολλά με τίποτα!

Χάος στην ψοφοδεξιά: Η Ντόρα ζητά παραίτηση Σαμαρά, όλοι θέλουν συνέδριο κι ο βουλευτής Μεσσηνίας δεν ξεκολλά με τίποτα!

Δεν χρειάζεται παρά μόνο μία λέξη για να περιγράψει κανείς την κατάσταση που επικρατεί στην ψοφοδεξιά: ΧΑΟΣ! Η ώρα μηδέν για την Νέα Δημοκρατία έφτασε, καθώς από το μεσημέρι διεξάγεται η Κ.Ο. του κόμματος μέσα σε βαρύ κλίμα για την πανωλεθρία που υπέστη η παράταξη στις πρόσφατες εκλογές.

Οι ευθύνες  βαρύνουν αποκλειστικά τον σκευωρό Αντώνη Σαμαρά και την κλίκα του που με την ανικανότητα, αλλά και τις βρώμικες μεθοδεύσεις έφερε την πάλαι ποτέ κραταιά παράταξη σε επίπεδα "Πολ. Αν" και σύντομα ακόμα παρακάτω...

Μπορεί ο ίδιος να θέλησε να το παίξει για μια τελευταία φορά ηγέτης με δηλώσεις του ύφους: "Ρίξτε με ή σωπάστε" και ο Κώστας Καραμανλής να έβγαλε για ακόμα μια φορά την ουρά του απέξω τρέχοντας στην Ραφήνα για παϊδάκια, αλλά η αλήθεια είναι ότι το κόμμα είναι ένα καζάνι που κοχλάζει και σύντομα θα εκραγεί.

Όλοι πια ζητούν συνέδριο (Κακλαμάνης, Στυλιανίδης, Μητσοτάκης) σε αντίθεση με τον βουλευτή Μεσσηνίας που νομίζει ότι είναι ισόβιος πρόεδρος της ΝΔ. Η Ντόρα Μπακογιάννη από την άλλη μίλησε ξεκάθαρα στον Σαμαρά και τον προέτρεψε άμεσα να τους αδειάζει την γωνιά: "Δεν είναι τυχαίο ότι όλοι οι αρχηγοί της παράταξης, μετά από ήττες, παραιτούντο. Η ΝΔ στην πιο κρίσιμη στιγμή για τη χώρα, κράτησε τις πόρτες κλειστές. Λειτούργησε με τη λογική της κλειστής ομάδας".

Ευτυχώς για την χώρα ο Σαμαράς θα συνεχίζει να είναι ένας καταστροφικός πρόεδρος σε ένα μικρό κόμμα που συνεχίζει να διαλύεται, ανοίγοντας κι αυτός μετά την αναπόφευκτη αποτυχία και πτώση του Σύριζα τον δρόμο για να έρθει στην εξουσία η Χρυσή Αυγή!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου