" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015

Στην Ασία τους λένε τζιχαντιστές, στην Ελλάδα αριστεριστές!

Στην Ασία τους λένε τζιχαντιστές, στην Ελλάδα αριστεριστές!

Σοκαρισμένα, τάχα, τα ελληνόφωνα μέσα μαζικής εξαπάτησης πρόβαλαν λίγες μόλις μέρες πριν το μέγεθος της βαρβαρότητας των τζιχαντιστών, οι οποίοι με παροιμιώδη λύσσα κατέστρεφαν αρχαία μνημεία στο Ιράκ. Υπήρξαν όμως χαρακτηριστικά προσεκτικοί και μετριοπαθείς εις ότι αφορά τους χαρακτηρισμούς προς τους εγχώριους «τζιχαντιστές» και ορκισμένους εχθρούς του Ελληνισμού, το παρακρατικό αληταριό της Αριστεράς.

Εκείνοι οι στρατευμένοι κονδυλοφόροι και βεβαίως η μαρξιστική πλέμπα της πολιτικής και του «πνευματικού» κόσμου, οι οποίοι καλούσαν δικαστικές και αστυνομικές αρχές να βρουν και να τιμωρήσουν παραδειγματικά τους δράστες της αναγραφής ενός συνθήματος υπέρ της Χρυσής Αυγής σε σχολείο του Πειραιά, φαίνεται πως κατάπιαν τη γλώσσα τους μπρος στην επίδειξη του μαρξιστικού πολιτισμού, όπως αυτός αποτυπώθηκε μεγαλοπρεπώς στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη, στον ιερό ναό της Παναγίας Καπνικαρέας στην Ερμού και τέλος στο εσωτερικό και στον περιβάλλοντα χώρο της Νομικής.



Οι μαρξιστές «θεματοφύλακες της δημοκρατίας», δεν έχουν τίποτε να ζηλέψουν από τους βαρβάρους της Ασίας που στο όνομα του Ισλάμ προβαίνουν σε ειδεχθή εγκλήματα: αφού κατέστρεψαν και πυρπόλησαν καταστήματα και αυτοκίνητα, προχώρησαν και σε άλλες αριστερού τύπου παρεμβάσεις, πάντοτε υπό την διακριτική παρουσία της αστυνομίας, κατόπιν ρητών εντολών της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Προ.Πο.. Οι κατσαπλιάδες της Αριστεράς, τέκνα των νεόπλουτων της πάλαι ποτέ κραταιάς πασοκαρίας, ευχαρίστησαν το αντεθνικό Κράτος που τους συντηρεί και προστατεύει, βεβηλώνοντας το Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη, βάφοντας με σπρέι το άγαλμα του Κωστή Παλαμά και την προτομή του Γρηγόρη Ξενόπουλου και αποκεφαλίζοντας (ναι, καλά διαβάσατε!) το άγαλμα της ηθοποιού Κυβέλης.

Τα μέσα ενημέρωσης των νταβατζήδων, ασχολήθηκαν επιφανειακά με το ζήτημα των καταστροφών και ακόμη λιγότερο με εκείνο της βεβήλωσης. Άλλωστε, δεν πρέπει να χαλάσει το κλίμα που έχουν διαμορφώσει, εξαπατώντας την κοινή γνώμη: οι Χρυσαυγίτες είναι το απόλυτο κακό στην «ευνομούμενη και δημοκρατική» Ελλάδα!

Όπως έχει συμβεί πάμπολλες φορές και κατά το παρελθόν, ούτε οι δικαστικές αλλά ούτε και οι αστυνομικές αρχές επιχείρησαν να προχωρήσουν στην δίωξη και σύλληψη των δραστών

Οι δράστες πέραν όλων των άλλων, συμβάλλουν τα μέγιστα στην εκστρατεία του αντισυνταγματικού τόξου κατά της Χρυσής Αυγής. Επιπρόσθετα, ο ίδιος ο υπουργός Προ.Πο. καθηγητής Πανούσης, δήλωνε με στόμφο «πως δεν είναι δουλειά της αστυνομίας η σύλληψη των καταληψιών της Νομικής, αλλά της Πρυτανείας και των φοιτητών»! Όταν λοιπόν ο ίδιος ο υπουργός προτρέπει ουσιαστικά πολίτες να ασκήσουν βία σε άλλους πολίτες που παρανομούν, τότε μπορούμε με ξεχωριστή περηφάνεια να αναφωνήσουμε πως «η δημοκρατία νίκησε»!

Τις ζημιές φυσικά, δεν θα τις πληρώσει ο καθηγητής Πανούσης, αλλά ο Ελληνικός Λαός. Ο υπουργός απλώς προστάτεψε τα παρακρατικά χαϊδεμένα της Αριστεράς και της ψοφοδεξιάς. Φανταστείτε τώρα, τις ενέργειες αυτές να τις είχαν κάνει Χρυσαυγίτες και αναλογιστείτε τις αντιδράσεις του «πολιτισμένου, συνταγματικού τόξου». Του τόξου δηλαδή που χαρακτηρίζει εν χορώ τη Χρυσή Αυγή «εγκληματική οργάνωση»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου