" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Σάββατο 14 Μαρτίου 2015

Πραγματοποιήθηκε... ἔκτακτη ἐπιθεώρηση τῆς συγκυβέρνησης ἀπό τό σιωνιστικό λόμπι τῶν ΗΠΑ

Πραγματοποιήθηκε... έκτακτη επιθεώρηση της συγκυβέρνησης από το το σιωνιστικό λόμπι των ΗΠΑ

Γράφει ο Αντίοχος

Ξαφνική επίσκεψη στην κατεχόμενη Αθήνα πραγματοποίησε αντιπροσωπεία της διαβόητης Αμερικανικής Εβραϊκής Επιτροπής (AJC), προς… επιθεώρηση των πολιτικάντηδων του… συνταγματικού τόξου. Η αντιπροσωπεία αποτελείτο από τον πρόεδρο της AJC Στάνλεϊ Μπέργκμαν και τον εκτελεστικό διευθυντή Ντέιβιντ Χάρις, ενώ στις… επιθεωρήσεις συμμετείχαν και τα ηγετικά στελέχη του ΚΙΣ.

Η πρώτη… επιθεώρηση έγινε στο Μέγαρο Μαξίμου και στον mister Tsipra, ο οποίος δήλωσε τυφλή υπακοή στους σιωνιστές (σύμφωνα με την ανακοίνωση της AJC):«Ο πρωθυπουργός τόνισε ιδιαίτερα τη σθεναρή στάση του κατά του αντισημιτισμού και κάθε μορφής ρατσισμού, θέση την οποία με αποφασιστικότητα επανέλαβε σε σχετικό θέμα που τέθηκε από τους εκπροσώπους του Ελληνικού Εβραϊσμού. Επίσης, ο πρωθυπουργός επιβεβαίωσε τους δεσμούς παραγωγικής συνεργασίας της Ελλάδας με τις ΗΠΑ, την Ευρωπαϊκή Ένωση και το Ισραήλ».


Ακολούθησε… επιθεώρηση του φον Αντωνάκη (οι… παλιές φιλίες δεν ξεχνιούνται…), του Σταύρου Θεοδωράκη - Μπομπολάκη, του υπουργοπάνου Καμμένου (του μοναδικού που έσπευσε να τη διαλαλήσει στα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια του, τόσο πολύ χάρηκε…), του υπουργού Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων Αριστείδη Μπαλτά, του στελέχους των «Λαφαζανίστας» και υφυπουργού Εξωτερικών Χουντή και του εκπροσώπου Τύπου της νουδούλας Κώστα Καραγκούνη.


Μεταξύ των θεμάτων που συζητήθηκαν κατά τις συναντήσεις ήταν και «οι προσπάθειες για την καταπολέμηση του αντισημιτισμού και του νεοναζισμού», σύμφωνα με την ανακοίνωση των… επιθεωρητών. 
Δεν είχαμε καμιά αμφιβολία, άλλωστε…

Εθνικισμός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου