" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Δευτέρα, 23 Μαρτίου 2015

Η απάντηση στην ACTIONAID….Πόσο «αντιρατσιτσής» είσαι; Κοινωνικό πείραμα – video από την ΒρετανίαΣε συνέχεια της προηγούμενης ανάρτησής μας ΕΔΩ, που αφορά ένα ψευδοπείραμα, μιας φιλανθρωπικής οργάνωσης η οποία όμως ασχολείται πολύ περισσότερο με το πολιτικά ορθό, αναδημοσιεύουμε απο τον  έγκριτο και αντικειμενικό ΚΟΚΚΙΝΟ ΟΥΡΑΝΟ ένα αληθές και μη κατευθυνόμενο πείραμα που δίνει αληθινές απαντήσεις. Θεωρούμε ότι το ACTION AID πείραμα ήταν κατευθυνόμενο διότι αναγκαστικά η θα ήσουν αδιάφορος …άρα ρατσιστής, ή θα ήσουν αντιρατσιστής υπέρ των πακιστανών, δηλαδή μονά ζυγά δικά τους και όσων κρύβονται πίσω απο τέτοιες πρωτοβουλίες.

Η κοινωνική μηχανική που στηρίζεται σε διαδικασίες ψυχικού επηρεασμού και βίας είναι η σπεσιαλιτέ του συστήματος…..Η διαδικασία είναι ανάλογη με την εικόνα απο ένα αφρικανάκι που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και απο κάτω γράφει….αν δεν μου κάνεις LIKE….είσαι ρατσιστής….

442c2e22-b387-4b2d-bc1b-f0e81b6be187

Αυτό είναι και ο ορισμός του ψυχικού bulling

Διαβάζουμε λοιπόν:

Πόσο «αντιρατσιτσής» είσαι; Κοινωνικό πείραμα – video από την Βρετανία: Όταν το θύμα του ρατσισμού είναι Λευκός ουδείς ενοχλείται, όταν είναι μη Λευκός τους πιάνει ο «αντιρατσισμός»


Βίντεο του 2014, περί ρατσισμού των @Bmwjarvo και @Mikeybharj του Trollstation*

Στο πρώτο μισό του βίντεο, ο ρατσιστής είναι ένας Ινδός και προβαίνει μες στη μέση του δρόμου σε προσβλητικά σχόλια εναντίον ενός λευκού Άγγλου («είναι λευκός αυτός, μην τον σέβεσαι», «δεν χωνεύω τους λευκούς» κλπ) ενώ οι άνθρωποι στέκονται απλά εκεί γύρω βλέποντας και γελώντας, και κανείς δεν λέει τίποτα για τις προσβολές κατά των Λευκών που βγαίνουν από το στόμα του. «Ευαίσθητοι», «ανθρωπιστές» και «αντιρατσιστές» άφαντοι.

Στο δεύτερο μισό του βίντεο, ο ίδιος ο λευκός άντρας πηγαίνει σε ένα κέντρο εργασίας και σπρώχνει για να πάρει την θέση του ίδιου Ινδού και στη συνέχεια αρχίζει να κοροϊδεύει τον Ινδό (μιμείται την προφορά των Ινδών, κάνει αστεία με το κάρυ κλπ). Και νάτος αμέσως ένας μουσάτος Λευκός «αντιρατσιστής» και «ανθρωπιστής» αρχίζει να φωνάζει «δεν θέλουμε ρατσιστικά λόγια», «είσαι γ….ς ρατσιστής», πάει μπροστά του και του λέει «σήκω και φύγε από εδώ» και ενημερώνει (!) όλον τον κόσμο που βρίσκεται στο Κέντρο Εργασίας, για τον κίνδυνο που υπάρχει,  καθώς εδώ έχουμε έναν «ρατσιστή»!.. «Ρα-τσι-στή» φωνάζει, μέχρι που του κάνουν γνωστό ότι και οι δύο είναι ηθοποιοί που απλά κάνουν ένα κοινωνικό πείραμα και μάλιστα είναι και φίλοι.
Δείτε το βίντεο:
 
Συμπέρασμα: Ουδείς εκ των «ευαίσθητων» «αντιρατσιστών» δεν ενδιαφέρεται αν κάποιος φέρεται ρατσιστικά στους γηγενείς Λευκούς (και ίσως είναι έτοιμος ακόμα και να υπερασπιστεί τον ρατσιστή, αν δεν είναι Λευκός), αλλά αν ο ρατσιστής είναι γηγενής Λευκός, τότε ξυπνάει μέσα του ο «ανθρωπισμός» και ο «αντιρατσισμός» και νιώθει ότι έχει χρέος να αντιδράσει στο πιο ειδεχθές έγκλημα που υπάρχει στην ανθρωπότητα. Κανονικά θα έπρεπε στον «ρατσισμό» και στις «διακρίσεις» να μην υπάρχουν… διακρίσεις. Αλλά… Τελικά, είναι σωστό αυτό που λέγεται ότι ο «αντιρατσισμός» είναι μια λέξη -κώδικας για την αντι-λευκή ιδεολογία. Κάθε «αντιρατσιστής» στην πραγματικότητα είναι «αντι-λευκός». 
* Όπως αναφέρουν οι ίδιοι: Το Trollstation είναι μια συλλογικότητα κοινωνικά απροσάρμοστων που γυρνάνε με μια κρυφή κάμερα και καταγράφουν on line φάρσες. Το υλικό είναι σκόπιμα προκλητικό και αμφιλεγόμενο, με στόχο να προσβάλλει και να παρενοχλήσει το ευρύ κοινό στο όνομα της σάτιρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου