" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

ΑΦΟΠΛΙΣΑΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΣΤΟΝ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟ !!!

Σε αποτυχία οδηγήθηκε τελικά το μπλόκο που έστησαν χθες βράδυ οι άνδρες της Αστυνομίας σ’ ένα φορτηγό που μετέφερε μετανάστες.  
Οι αστυνομικοί είχαν πληροφορίες ότι το ύποπτο όχημα – με τους οικονομικούς μετανάστες που δεν διέθεταν ταξιδιωτικά έγγραφα – θα περνούσε από την Ε.Ο. Αθηνών – Κορίνθου με κατεύθυνση την Κόρινθο.
Η επιχείρηση με την απρόσμενη εξέλιξη οργανώθηκε από τη Διεύθυνση Αλλοδαπών Αττικής.  
Πράγματι, το φορτηγό έφτασε στο σημείο που είχε στηθεί η ενέδρα στις 23:20 χθες το βράδυ, αλλά ο οδηγός του φορτηγού, μόλις αντελήφθη το μπλόκο, εγκατέλειψε το όχημα και εξαφανίστηκε τρέχοντας.
Στο φορτηγό επέβαιναν 50 μετανάστες χωρίς χαρτιά. Ένας εκ των αστυνομικών ανέλαβε να οδηγήσει το όχημα – συνοδευόμενος και από συναδέλφους του – προς τη Διεύθυνση Αλλοδαπών, στην οδό Πέτρου Ράλλη.
Όμως στο ύψος του Ασπρόπυργου, δύο άτομα που επέβαιναν σε αυτοκίνητο έκλεισαν τον δρόμο στο φορτηγό, πυροβόλησαν στον αέρα, ακινητοποίησαν τους αστυνομικούς και, αφού τους κατέβασαν από αυτό, τους πήραν και τα όπλα. Στη συνέχεια, ο ένας από τους δύο δράστες πήρε την νταλίκα με τους μετανάστες και εξαφανίστηκε (!), ενώ ο άλλος έφυγε με το Ι.Χ. αυτοκίνητο το οποίο εντοπίστηκε αργότερα στο Χαϊδάρι.
Ύστερα από καταδίωξη συνελήφθη ο ένας εκ των δραστών που είχε διαφύγει με το Ι.Χ., ο οποίος είναι Ρωσοπόντιος και ανακρίνεται. 
Μέσα στο Ι.Χ. του δράστη βρέθηκαν και τα όπλα των αστυνομικών. Ο δεύτερος δράστης που διέφυγε με το φορτηγό δεν έχει ακόμα εντοπιστεί.
Για την υπόθεση - φιάσκο γίνεται Ε.Δ.Ε. από την Αστυνομία, προκειμένου να διαπιστωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες οι αστυνομικοί εξουδετερώθηκαν και να αποδοθούν ευθύνες, εάν υπάρχουν.

Από : sigmalive.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου