" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

Κυβέρνηση Συνεργασίας,προετοιμάζουν λέει η Αλέκα Παπαρήγα!


Δέκα ημέρες πριν από τις αυτοδιοικητικές κάλπες 
 κανένας πολιτικός αρχηγός δεν καλεί τους πολίτες να αναδείξουν τους καλύτερους τοπικούς άρχοντες.

Μετά τον αντι-Μνημόνιο χαρακτήρα που έχει στην ψήφο η ΝΔ και το –σε ελεύθερη μετάφραση– δίλημμα Παπανδρέου στη διακαναλική συνέντευξη “ψηφίστε τους υποψηφίους του ΠΑΣΟΚ αλλιώς πάμε σε πρόωρες εκλογές, σειρά είχε την Τρίτη η γενική γραμματέας του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα.


Μέσα από δική της συνέντευξη Τύπου, κάλεσε τους ψηφοφόρους να καταδικάσουν ΠΑΣΟΚ-ΝΔ και να ενισχύσουν το ΚΚΕ, ενώ την ίδια στιγμή χαρακτήρισε εκβιαστικό το πρωθυπουργικό δίλημμα , μιλώντας για “έναν ωμό, τρομοκρατικό, εκβιασμό και ιδιαίτερα στους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ, από τα λαϊκά στρώματα, ότι εάν δεν είναι πρώτη δύναμη το ΠΑΣΟΚ, τότε θα έρθει χάος”.

Κατά την κ. Παπαρήγα βρίσκονται σε εξέλιξη διεργασίες και προετοιμάζονται σενάρια κυβερνητικής συνεργασίας, τα οποία μπορεί να εμφανιστούν σε τρία έως πέντε χρόνια.

“Ο κ. Μητσοτάκης, η κ. Μπακογιάννη, ο κ. Ψαριανός, ο κ. Μητρόπουλος δουλεύουν, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, αυτή την προοπτική. Ο καυγάς είναι εάν θα είναι κεντροδεξιά η συνεργασία ή κεντροαριστερή. Γιατί ούτε η ΝΔ θέλει να είναι ο Γκένσερ της συνεργασίας, ούτε το ΠΑΣΟΚ να είναι ένα μικρό κόμμα”, τόνισε.



Από : www.capital.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου