" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2010

Ποιός π.Πρωθυπουργός της Ελλάδος είπε: " Κυβερνώ μια διεφθαρμένηη Χώρα"; !!!

Κατηγορηματικά διαψεύδουν συνεργάτες του Κώστα Καραμανλή  τα περί συνομιλίας του πρώην πρωθυπουργού με τον πρόεδρο του EurogroupΖαν Κλοντ Γιούνκερ σχετικά με τα προβλήματα της ελληνικής οικονομίας και τις αναφορές σε «διεφθαρμένη χώρα».
 Συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού δήλωσαν στο star.gr ότι  «ποτέ δεν του μίλησε ο Καραμανλής για διεφθαρμένη χώρα»
Αποδίδουν επίσης πρόθεση αποπροσανατολισμού σε όσους επιχειρούν να αποδώσουν στον κ. Κ. Καραμανλή αυτή την συνομιλία, «φωτογραφίζοντας»  τον υπουργό Οικονομικών κ. Γ. Παπακωνσταντίνου, αλλά και  κυβερνητικά στελέχη γενικότερα.
«Νομίζω πως είναι απολύτως σαφές, ακόμη και χωρίς τη λέξη πρώην, ότι ο κ. Γιούνκερ δεν αναφέρεται στον κ. Παπανδρέου, αλλά σε προηγούμενο πρωθυπουργό. Και όλοι νομίζω μπορούμε να φανταστούμε σε ποιον αναφέρεται» δήλωσε το Σάββατο ο υπουργός Οικονομικών, φωτογραφίζοντας τον Κ. Καραμανλή.
Το ερώτημα τώρα είναι αν θα υπάρξουν ανάλογες διαψεύσεις από τους κυρίους Σημίτη και Παπανδρέου και ειδικά από τον πρώτο, ο οποίος χαρακτηρίζεται από την ετοιμότητά του να απαντά στις επικρίσεις που δέχεται κατά καιρούς η διακυβέρνησή του. Κάτι που έδειξε άλλωστε, μόλις πριν από λίγες ημέρες, όταν ο Γ. Παπανδρέου τον έβαλε στο κάδρο, λέγοντας ότι η εξεταστική για την οικονομία θα ερευνήσει και προηγούμενα έτη.


Από : Madata.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου