" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Παρασκευή 16 Αυγούστου 2024

Ἡ Ἀγγλία εἶναι νεκρή - Ἡ Ἀμερική εἶναι ἡ ἑπόμενη


Γράφει ὁ Conrad Rook 

 Πραγματικά με πονάει να γράφω αυτά τα πράγματα ή ακόμη και να κάνω αυτές τις σκέψεις. Ωστόσο, αν μη τι άλλο, αυτή η όμορφη γη που κάποτε ήταν ο πολιτιστικός λύχνος του δυτικού πολιτισμού και του διαφωτισμού - η Αγγλία - είναι τώρα βυθισμένη στον «αφυπνιστικό» ιό του πολιτιστικού μαρξισμού. Η Αγγλία οδεύει προς το τέλος της και σύντομα θα τελειώσει.

Όποιος έχει πραγματοποιήσει ποτέ κάτι περισσότερο από μια πρόχειρη μελέτη των «Πρωτόκολλων των σοφών της Σιών» πρέπει να μείνει έκπληκτος από τα όσα προφητικά έχουν αποκαλυφθεί σε αυτά τα έγγραφα. Ενώ οι υπερασπιστές των σιωνιστών κραυγάζουν ότι δεν είναι τίποτα άλλο παρά μια πλαστογραφία της Ρωσικής Αυτοκρατορικής αστυνομίας που φτιάχτηκε πριν από τη Ρωσική Επανάσταση, αυτό το παράξενο σχέδιο για την κοινωνική κατάρρευση συνεχίζει να ρίχνει την πτωτική του λάμψη στην «πρόοδο» του πολιτισμού μας προς την αποσύνθεση.

Ένα από τα κύρια δόγματα των Πρωτοκόλλων είναι η σχέση των πολιτικών αρχών και της αστυνομίας με τον ευρύτερο πληθυσμό. Η κύρια ώθηση αυτής της σχέσης είναι ότι οι «Δυνάμεις που υπάρχουν» πίσω από τις κουρτίνες, τα ανώνυμα και άγνωστα πρόσωπα που πραγματικά διοικούν και ελέγχουν την κυβέρνηση, έχουν ξεκινήσει μια πορεία «προοδευτικής» αποδυνάμωσης των πυλώνων της κοινωνίας. Με άλλα λόγια, τα στηρίγματα όλης της αγγλικής κουλτούρας - Οικογένεια, Εκκλησία, Θρησκεία και πολιτιστικά ιδρύματα, πρέπει να διαφθαρούν και να υβρίζονται φανερά για να δημιουργήσουν μια αίσθηση ανικανότητας, απελπισίας και απόγνωσης.

Πώς πρόκειται να επιτευχθεί αυτό; Στην περίπτωση της Ευρώπης γενικά, και της Αγγλίας ειδικότερα, έγινε και συνεχίζει να γίνεται μέσω της μαζικής, νόμιμης και παράνομης «μετανάστευσης» και της διοχέτευσης λαών των οποίων οι πολιτισμοί και οι αξίες είναι συχνά διαμετρικά αντίθετες με τις παραδοσιακές αγγλικές χριστιανικές αξίες.

Για να αυξηθεί η απελπισία και να υπονομευθεί περαιτέρω η κοινωνία, είναι απαραίτητο τόσο για την πολιτική τάξη, οι αρχές όσο και τα τσιράκια τους αστυνομία) να παίρνουν πάντα το μέρος του εγκληματία - βιαστή, κλέφτηκακοποιού στοιχείουδολοφόνου - σχεδόν σε οποιαδήποτε σύγκρουση ή αντιπαράθεση με τον γηγενή πληθυσμό της Αγγλίας.

Το πρόσχημα που χρησιμοποιείται ως δικαιολογία γι᾿ αυτή την αποθαρρυντική διαδικασία είναι η παραπλάνηση μέσῳ της χρήσης του «ρατσισμού».

Βλέπετε, είναι «ρατσιστικό» να φέρνετε αντίρρηση στο να δολοφονηθούν με μαχαίρι τρία νεαρά κορίτσια και να τραυματιστούν σοβαρά πολλά άλλα από έναν νεαρό μανιακό που τυχαίνει να είναι μη λευκός και μουσουλμάνος. Είναι «ρατσιστικό» όταν αντιδράτε στις πακιστανικές συμμορίες να βιάζουν και να εκπορνεύουν έντεκα χρονών Αγγλίδες με απειλές βίας και αποκεφαλισμούς. Είναι «ρατσιστικό» να εναντιώνεστε σε περιοχές No-Go στη χώρα σας, όπου ο νόμος της Σαρία εφαρμόζεται de facto, αν όχι de jure.

Το κατάλαβα για πρώτη φορά πριν πολλά χρόνια, όταν ένας ιδιοκτήτης σπιτιού στην Αγγλία αντιμετώπισε έναν βίαιο εγκληματία που είχε εισβάλει στο σπίτι και στο σπίτι της οικογένειάς του. Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού πυροβόλησε αλλά δεν σκότωσε τον εισβολέα και έτσι προστάτεψε τη γυναίκα και τα παιδιά του. Αλλά αντί να τον επευφημήσουν ως ήρωα, υβρίστηκε από τον Τύπο, σύρθηκε στα δικαστήρια και διώχθηκε ως αποτρόπαιο παράδειγμα ανθρώπου που «πήρε το νόμο στα χέρια του».

Με άλλα λόγια, είναι κατά κάποιο τρόπο λάθος να αντιστέκεσαι στη ληστεία — ειδικά αν ο δράστης τυχαίνει να είναι μη Χριστιανός και POC ( person of “colour”-  άνθρωπος με «χρώμα»).

Δυστυχώς αυτός ο ίδιος ψυχικός ιός βρήκε χώρο στην Αμερική και οι «αρχές» αντιδρούν με την ίδια υποκρισία όταν πρόκειται για την προστασία της εστίας και του σπιτιού. Πρόσφατα στο East Tennessee, ένας παράνομος μετανάστης που κουβαλούσε ένα όπλο μπήκε στην πίσω αυλή μιας οικογένειας που έκανε μπάρμπεκιου γιορτάζοντας τα γενέθλια της τετράχρονης κόρης τους. Ευτυχώς, ο πατέρας της μικρής κοπέλας κατάλαβε αμέσως την απειλή, αντιμετώπισε τον τύπο και τον υπέταξε με αρκετή δύναμη.

Παραδόξως, ο ιδιοκτήτης του σπιτιού συνελήφθη για «επίθεση» αλλά ο παράνομος μετανάστης αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση!

Σήμερα στην Αγγλία βρίσκουμε τα τσιράκια της πολιτικής εξουσίας να χρησιμοποιούν την αστυνομική δύναμη - τον άλλοτε σεβαστό Άγγλο "Μπόμπι" - για να κλωτσήσουν τις πόρτες ύποπτων αναρτήσεων στο Διαδίκτυο που θα μπορούσαν να τολμήσουν να διαμαρτυρυθούν και να αντιταχθούν στη βία στην κοινότητά τους που διαπράττεται σε μεγάλο βαθμό. από ένα τμήμα της κοινότητας.

Τώρα έχουμε περάσει στην αρένα των διωκόμενων «εγκλημάτων σκέψης». Τώρα ο τρόπος με τον οποίο κάποιος μπορεί να σκέφτεται και να εκφράζει σκέψεις και συναισθήματα στο διαδίκτυο όχι μόνο λογοκρίνεται, αλλά διώκεται σε ποινικά δικαστήρια με σκληρή φυλάκιση.

Το να αναφέρουμε ακόμη ότι άτομα που δεν είναι Λευκοί ή Χριστιανοί εμπλέκονται σε εγκληματική δραστηριότητα καλεί μια άμεση κατηγορία για «ρατσισμό».

Τώρα δεν μιλάμε για την υποστήριξη της βίας ή του μίσους εναντίον άλλων που δεν είναι χριστιανοί ή μη λευκοί. Μιλάμε απλώς για να δηλώσουμε ένα ΓΕΓΟΝΟΣ — ότι λαοί διαφορετικών θρησκευτικών και φυλετικών καταβολών διαπράττουν σε μεγάλο βαθμό ορισμένες εγκληματικές πράξεις. Απλώς σημειώνοντας και δηλώνοντας ότι το ΓΕΓΟΝΟΣ οδηγεί σε δίωξη για δήλωση της πραγματικότητας!

Φυσικά, όλα αυτά προβλέφθηκαν από το σχέδιο Coudenhove-Calergi, το οποίο ξεκίνησε τη δεκαετία του '30 από τον Coudenhove-Calergi για να καταστρέψει την Ευρώπη και τα επιμέρους έθνη της μέσω της εισαγωγής ξένων λαών των οποίων οι αξίες, η ηθική και ο πολιτισμός ήταν εκ διαμέτρου αντίθετες με τον γηγενή πληθυσμό. και στη συνέχεια να κατηγορήσει τον γηγενή πληθυσμό για όλα τα προβλέψιμα εγκλήματα, τις συγκρούσεις και τις κοινωνικές διαμάχες που θα προέκυπταν.

Με τη σκόπιμη εισαγωγή ορδών της ανθρωπότητας, φέρνοντας μαζί τους τις πολύ διαφορετικές πολιτιστικές τους αξίες για τις γυναίκες, τα παιδιά και τις θρησκείες διαφορετικές από τις δικές τους, οι κυρίαρχοι της Αγγλίας έχουν υποδαυλίσει και εγγυηθεί διαμάχες, για τις οποίες κατηγορούν ώς υπαίτιο, παράνομα, τον Λευκό Αγγλικό «ρατσισμό». ” — όταν στην πραγματικότητα, γι᾿ αυτό που διαμαρτύρεται ο μέσος Άγγλος πολίτης είναι η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ, ανεξαρτήτως φυλής ή θρησκείας.

Ως μια εκ των πρωτοπόρων αυτής της προγραμματισμένης επίθεσης στην Ευρώπη και την Αγγλία, η Barbara Specter υποστήριξε κάποτε ότι οι λαοί της Ευρώπης θα δυσανασχετούσαν για τον πρωταγωνιστικό ρόλο των εβραίων στη μετατροπή της Ευρώπης και της Αγγλίας σε «πολυπολιτισμική». Όμως, σύμφωνα με την Spectre, χωρίς αυτή την αλλαγή και τη μετάβαση, η Ευρώπη και η Αγγλία «...δεν θα επιβίωναν».

Εδώ στις Ηνωμένες Πολιτείες αντιμετωπίζουμε ένα παρόμοιο μέλλον. Όποιος έχει μάτια ή αυτιά μπορεί να δει και να ακούσει τους τροχούς να στρέφονται ενάντια στην ελευθερία του λόγου και της έκφρασης. Ο νέος υποψήφιος για αντιπρόεδρος των Δημοκρατικών ,“TamponTim Walz, δήλωσε ευθαρσώς ότι η «Ελευθερία του Λόγου» δεν είναι απόλυτη». .


Το καθεστώς Μπάιντεν/Χάρις/Ομπάμα άρχισαν ακόμη και να διαφημίζουν κάτι που ονομάζεται «Newsguard» που στοχεύει να καταστείλει και τελικά να λογοκρίνει οτιδήποτε χαρακτηρίζεται ως παραπλανητική, δυσπιστία ή κακή πληροφόρηση. Το γεγονός ότι τέτοιες πληροφορίες μπορεί να είναι πραγματικά αληθινές δεν αποτελεί πλέον λόγο ή δικαιολογία για τη διάδοσή τους, εάν οι «αρχές» κρίνουν ότι δεν ανταποκρίνονται στα συμφέροντά τους.

Η αλήθεια του θέματος, φυσικά, είναι ότι η αμερικανική κυβέρνηση δεν έχει κανένα δικαίωμα να λογοκρίνει οποιαδήποτε μορφή λόγου σύμφωνα με το Σύνταγμα των ΗΠΑ, ούτε έχει το δικαίωμα να απειλεί και να εκφοβίζει αυτούς τους προμηθευτές και τους φύλακες πληροφοριών (Facebook, YouTube , Google, κ.λπ.) για να κάνουν τις προσφορές τους μέσω εκφοβισμού. Αυτό περιλαμβάνει την ηλιθιότητα της «ρητορικής μίσους» και τους υποστηρικτές της που τη χρησιμοποιούν ως ακόμη ένα μέσο παρενόχλησης και εκφοβισμού που απευθύνεται σε οποιονδήποτε θα αμφισβητούσε το αφήγημα των χειριστικών μέσων.

Η Αμερική, επίσης, έχει την ειδική «προστατευμένη» τάξη της. Στις Ηνωμένες Πολιτείες, ο μαύρος πληθυσμός δεν έχει τροφοδοτηθεί μόνο από τη γέννηση του κινήματος των Πολιτικών Δικαιωμάτων. τώρα οι μαύροι τοποθετούνται σε βάθρα και μια συντονισμένη προσπάθεια, μέσω του τηλεοπτικού και κινηματογραφικού προγράμματος, καθώς και της διαφήμισης, έχει κατευθύνει τις ενέργειές τους προς την εξύψωση των Μαύρων στη θέση των Λευκών—συνήθως ως αρχηγός οικογένειας σε μια διαφήμιση ή σε τηλεοπτική εκπομπή, με μια ξανθιά, γαλανομάτα σύζυγο ή κολλητή για να ολοκληρώσει το νέο «κοινωνικό πρόγραμμα».

Οι μαύροι, και σε περιορισμένο βαθμό όλες οι άλλες μειονότητες και τα POC, δεν έχουν μόνο προνομιακή εισαγωγή σε κολέγια και πανεπιστήμια. αλλά το αμερικανικό νομικό σύστημα έχει διαφθαρεί σε σημείο που οι μοχθηροί εγκληματίες συχνά απελευθερώνονται χωρίς εγγύηση και επιστρέφουν στους δρόμους για παραβάσεις που συνήθως θα έβαζαν ένα λευκό άτομο πίσω από τα κάγκελα.


Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένα κοινά σημεία μεταξύ της συγχώνευσης των μεταναστών από την Αγγλία και της αντιμετώπισης των Μαύρων και άλλων μειονοτήτων από την Αμερική. Αυτό το κοινό είναι αυτό στο οποίο αναφέρομαι είναι η χριστιανική «ενοχή». Είναι το φυσικό υποπροϊόν μιας θρησκείας της οποίας ο Σωτήρας τιμάται για τα βάσανα και τον σταυρό.

Με αυτήν την ενσωματωμένη χριστιανική προκατάληψη έρχεται μια επικάλυψη φιλελεύθερου αισθήματος ευθύνης που χρησιμοποιούν οι ελεγκτές για να οδηγήσουν το κρατικό πλοίο στους βράχους της κοινωνικής καταστροφής. Γιατί το όραμά τους για τις χώρες μας είναι πολύ διαφορετικό από το δικό μας. Το «Divide and Conquer» ήταν το σύνθημά τους από το Time Immemorial. Για όσους έχουν μάτια να βλέπουν και αυτιά να ακούν, το σχέδιό τους είναι απλό και προφανές.

Απελπίστε, αποθαρρύνετε και απογοητεύστε τον πληθυσμό. δείχνουν επανειλημμένα ότι η Αστυνομία θα εκτελεί τις εντολές των υπευθύνων χωρίς ποτέ να αμφισβητήσει τη Δικαιοσύνη των πράξεών τους· στρέβλωση του δικαστικού συστήματος ενάντια στη Δικαιοσύνη και τον μέσο πολίτη. φροντίζει συνεχώς το πιο μοχθηρό εγκληματικό στοιχείο και κατηγορεί την «κοινωνία» και όχι τον μεμονωμένο δράστη. διαφθείρει τους θεσμούς τόσο της κυβέρνησης όσο και της επιχείρησης για να «παραμερίσει» και να αναζητήσει ύπουλα προγράμματα όπως η Καταφατική Δράση και η Διαφορετικότητα, η Ισότητα και η Ένταξη και να τα χρησιμοποιήσει για να προσελκύσει, να προσλάβει και να προωθήσει εκείνους που μετά βίας πληρούν τις προϋποθέσεις και συχνά δεν μπορούν να πληρούν καθόλου. Και όταν συμβεί αυτό, χαμηλώστε τα «πρότυπα» (μόνο για τους ευνοούμενους και εκλεκτούς της ημέρας) και καθιερώστε συστήματα δύο ή τριών επιπέδων για να ανυψώσετε τη μετριότητα.

Πάνω απ' όλα, συντρίψτε το πνεύμα της Επιχείρησης, της Αξίας και του Επιτεύγματος που ήταν τα χαρακτηριστικά της κουλτούρας μας τους τελευταίους τέσσερις αιώνες, και αντίθετα διακηρύξτε δυνατά ότι οι Λευκοί είναι «ένοχοι» ακόμη και επειδή σκέφτονται ότι οποιαδήποτε μειονότητα πρέπει να τηρείται στα ίδια πρότυπα συμπεριφοράς.

Διαφθείρετε τις γονιδιακές δεξαμενές των πολιτισμών μας, έτσι ώστε να μην υπάρξει ποτέ ξανά μια ξεχωριστή ομάδα λαών και φυλών, έτσι ώστε οι απόγονοί τους να έχουν, στην καλύτερη περίπτωση, διχασμένη πίστη, και περισσότερο από πιθανό, καμία ρίζα, πίστη ή ιστορία σε καμμία συγκεκριμένη φυλή ή λαούς, καθιστώντας τους έτσι πολύ πιο εύκολο στο να συγχώνευθούν, να διαμορφωθούν και να ελεγχθούν.

Διότι ο έλεγχος είναι ο απώτερος στόχος όσων υποκινούν αυτή τη συνεχή διαμάχη και σύγκρουση. Και κανένας άνθρωπος δεν είναι πιο εύκολος στον έλεγχο από κάποιον που δεν έχει ρίζες, ιστορία, πολιτισμό και εθνικότητα.

Εάν πρόκειται να υπάρξει μια λύση σε αυτή τη στρέβλωση της κοινωνίας μας για να καλύψει τον χαμηλότερο κοινό παρονομαστή, πρέπει να ξεκινήσει με την συνειδητοποίηση ότι ο μόνος τρόπος που οι κοινωνίες και οι κουλτούρες μας μπορούν πραγματικά να "προχωρήσουν" είναι αν έχουμε συμφωνήσει σε αδιάλλακτα και άφθαρτα Πρότυπα Συμπεριφοράς που όλοι τηρούν.

Όλες οι μορφές ευνοιοκρατίας, φυλετικές και σεξουαλικές «ποσοστώσεις» πρέπει να εγκαταλειφθούν ως αντίθετες προς τη δημιουργία μιας πραγματικά ισότιμης κοινωνίας. Μια ισότιμη κοινωνία που βασίζεται σε ίσες ευκαιρίες για επίτευξη, ΟΧΙ ίσες ευκαιρίες αποτελέσματος, (το χαρακτηριστικό του σοσιαλισμού και του κομμουνισμού) θα εξελιχθεί μόνο εάν εγκαταλείψουμε εντελώς τον ψυχικό ιό της ενοχοποιημένης, πολιτικά ορθής, αμετάκλητα διεφθαρμένης μαρξιστικής προπαγάνδας που καταστρέφει τις κοινωνίες και τους θεσμούς μας από πάνω προς τα κάτω.   

ἀπό : thetruthseeker.co.uk

Δημοκρατία καί Πολιτιστικός Μαρξισμός,τό δίδυμο πού σκοτώνει τίς λευκές κοινωνίες...

Πολιτιστικός Μαρξισμός



Ἡ Πελασγική

17 σχόλια:

  1. https://enaasteri.blogspot.com/2024/08/614.html?m=1

    ΛΟΚΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ἕνα πολύ σημαντικό ἱστορικό θέμα.
      Μπράβο στό ἱστολόγιο.

      Βεβαίως τό συγκεκριμένο δέν τό γνώριζα,ἀλλά δέν εἶναι λίγες οἱ σφαγές πού ἔχουν διαπράξει ἱστορικῶς,οἱ "περιούσιοι" πού μᾶς παριστάνουν τά αἰώνια θύματα.

      Παλαιώτερα ἔχομε κάνει ἀνάλογες ἀναφορές :

      Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ (38-116 μ. Χ.)
      https://sxolianews.blogspot.com/2014/07/38-116.html

      ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ - ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ
      https://sxolianews.blogspot.com/2013/08/blog-post_1570.html

      Εὐχαριστοῦμε.

      Καλό ξημέρωμα ἀγαπητέ ΛΟΚΙ !

      Διαγραφή
  2. Μᾶλλον ὁ Ἠράκλειος τό 614, ὄταν ξεκίνησε τήν ἐκστρατεία ἐναντίον τῶν Περσῶν, ἄλλους ἔπρεπε νἀ ἐξοντώσει. Αὐτοί πιθανῶς ἄρπαξαν τόν Τίμιο σταυρό ἀπό τήν Ἰερουσαλήμ τότε καί εἰκάζω πώς ὁ Χοσρόης θά τόν μετέφερε στήν Κτησιφῶνα γιά νά Τόν προστατεύσει....Ἤξερε ἄραγε ὁ Ἠράκλειος ποιοί ἦταν οἱ πραγματικοί ἐχθροί του κράτους?? Δέν εἷναι τυχαῖο πού ἀμέσως μετά τή συντριπτική νίκη τοῦ Ἠρακλείου κατά τῶν Περσῶν, κάνει τήν ἐμφάνισή του τό ἰσλάμ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. «...Δέν εἷναι τυχαῖο πού ἀμέσως μετά τή συντριπτική νίκη τοῦ Ἠρακλείου κατά τῶν Περσῶν, κάνει τήν ἐμφάνισή του τό ἰσλάμ... »

      Έννοεῖται πώς μόνον τυχαῖον δέν θά μποροῦσε νά θεωρηθῇ αὐτό τό γεγονός πού ἄλλαξε ἤ πού δέν ἄφησε τήν Ἱστορία νά καταγράψῃ τό ἀπόλυτο ἑλληνικό ἀποτύπωμα.

      Ὁ Ἰωάννης Ἀντωνόπουλος στό βιλβίο του "Παγκόσμια Συνωμοσία" γράφει :

      « ...Ἐκ τῆς λαμπράς μελέτης καί ἐμβριθοῦς ἐρεύνης τοῦ Louis Daste ( La Bastille 1908) , ἀποδεικνύεται ὅτι ὁ Ἰσλαμισμός ἀναμφιβόλως ἐγεννήθη τῇ πρωτοβουλίᾳ τῶν Ἑβραίων. Αὐτοί γιά νά φέρουν ἀντιπερισπασμόν στόν σφριγῶντα Χριστιανισμόν, ὥθησαν τόν Μωάμεθ στήν δημιουργία νέας θρησκείας, ἡ ὁποία γιά νά έξουδετερώσῃ τήν θρησκεία τοῦ Χριστοῦ προεβη εἰς τήν ἀναγνώρισιν ἑνός καί μόνον θεοῦ ὡς καί τήν ἀποδοχήν τοῦ Μωϋσέως καί τοῦ Χριστοῦ ὡς προφητῶν.
      Ὁ Μπερνάρ Λαζάρ γνωστός ἑβραῖος συγγραφεύς λέγει ὅτι « ἡ ἐμφάνισις τοῦ Ἰσλάμ εἰς τήν Ἀραβίαν ἔθεσεν τέρμα εἰς τήν εξάπλωσιν τοῦ Χριστιανισμοῦ , ἀκριβῶς διότι σ᾿αὐτήν [τήν θρησκεία τοῦ Ἰσλάμ] ἔχουν ὑποβληθῇ ὅλες οἱ ἰουδαϊκές ἰδέες τῆς κυριαρχίας τοῦ κόσμου. Διά τοῦτο ἀκριβῶς ἐπαρουσιάσθη ὡς ἀντίπαλος τοῦ Χριστιανισμοῦ καί τέτοιος ὑπάρχει μέχρι σήμερον. Ὅταν ὁ Μωάμεθ ἐνισχύθη ἀρκετά ἡθέλησε νά ἀπαλλαχθῇ τῆς ἑβραϊκῆς κηδεμονίας. Γιά νά ἀποκλείσῃ κάθε περαιτέρω συνεργασίαν, ἐκήρυξε ἑαυτόν Μεσσίαν διά τῆς περιφήμου τοῦ Κορανίου δηλώσεως κατά τήν ὁποίαν εἷς ὑπάρχει θεός εἷς ὁ προφήτης αὐτοῦ ὁ Μωάμεθ καί οὐδείς μετ',αὐτόν» ...
      ( "Παγκόσμιος Συνωμοσία" Ἰωάννου Ἀντνοπούλου, σελ. 53.)

      Ἄλλως τε ἀκόμη καί μέχρι σήμερα τό ἄσβεστο μῖσος τους κατά τοῦ Χριστιανισμοῦ,τούς ὀδηγεῖ ἀκόμη καί στό νά παροτρύνουν τούς ὁμὀφυλούς τους νά μελετοῦν τὀ Ἰσλάμ παρά τόν Χριστιανισμό, παρ᾿ὅτι βρίσκονται σέ τόση μεγάλη διαμάχη μέ τόν ἀραβικό κόσμο :

      Ένας ραβίνος δηλώνει ότι «ο Ιουδαϊσμός είναι πιο κοντά στο Ισλάμ από οποιαδήποτε άλλη θρησκεία». Συνιστά στους Εβραίους να μελετούν το Ισλάμ παρά τον Χριστιανισμό όταν πρέπει να μελετήσουν μια άλλη θρησκεία... ( https://www.youtube.com/watch?v=Gy3t-UUQiyY )

      Καλό ξημέρωμα ἀγαπητή μου Θεοδώρα !

      Διαγραφή
    2. Υπαρχει ομως και η αποψη πως το ισλαμ ειναι "εργο" του βυζαντιου για να εξασφαλησει την ανατολικη πλευρα του. Αλλο.που στην πορεια στραβωσε το σεναριο...

      ΛΟΚΙ

      Διαγραφή
    3. Ἄχ, δέν μπορῶ νά τό σχολιάσω αὐτό.Μπορεῖ καί νά ξεφύγω...

      Ἀγαπητή Θεοδώρα, κᾶνε ἕναν κόπο καί δῶσε μία ἀπάντησιν, σέ παρακαλῶ...

      Καλησπέρα ἀγαπητέ ΛΟΚΙ !

      Διαγραφή
    4. Ἀγαπητέ ΛΟΚΙ, αὐτό πού ἰσχυρίζεσθε εἷναι ἰστορικά ἀνυπόστατο, δέν προκύπτει ἀπό καμμιά ἱστορική πηγή, οὔτε βυζαντινή, οὔτε ἀραβική, οὔτε δυτική. Εἷναι μιά ἄποψη αὐθαίρετη καί δέν ἀντέχει σέ καμμιά κριτική. Ἀλήθεια, πῶς θά ἐξασφάλιζε τήν ἀνατολική πλευρά του τό Βυζάντιο μέ τή δημιουργία τοῦ ἰσλάμ?

      Διαγραφή
    5. Ἔτσι !

      Καί ὑπό τό φῶς τοῦ Αὐγουστιάτικου φεγγαριοῦ...
      https://sxolianews.blogspot.com/2024/08/blog-post_94.html

      Καλό ξημέρωμα Κυριακῆς ἀγαπητή Θεοδώρα !

      Διαγραφή
  3. https://traianou.gr/2024/08/i_vretania_flegetai.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θά τό διαβάσουμε τό πρωΐ καί θά τό σχολιάσομε.

      Εὐχαριστοῦμε.

      Καλό ξημέρωμα ἀγαπητέ !

      Διαγραφή
    2. Ἐάν λοιπόν εἶναι ὅλα σχεδιασμένα καί ἔχουν σκοπό τήν καταστροφή τῶν κοινωνιῶν μέσῳ τῆς συγκρούσεως τῶν γηγενῶν μέ τά ἀφροασιανά ὄντα, τότε τί καί πῶς θά μποροῦσε ν᾿ἀντιδράσῃ ὁ Εὐρωπαῖος σ᾿ὅλο αὐτό πού ἀνέχθηκε στήν άρχή ( γιά τούς γνωστούς ... δημοκρατικούς - ἀνθρωπιστικούς λόγους ) ἀλλά τήν πικρή γεύσιν τῆς "διαφορετικότητος" πλέον δέν μπορεῖ νά καταπίνῃ καθώς βλέπει νά ἐξοντώνεται ὁ ἴδιος στά δικά του χώματα ;

      Λοιπόν,ὅσα καί νά λέγονται,ὅσα καί νά γράφονται καί πού βεβαίως θέλουν νά προβάλλουν τήν ἀνικανότητα ἤ τό ἀνίσχυρο πλέον τῶν Εὑρωπαϊκῶν πληθυσμῶν ἀπέναντι στό σχέδιο τῆς ὕπουλης λαθρομεταναστευσεως, προσωπικῶς πιστεύω ὄτι τόσο ὀ Εὑρωπαῖος, ὁ Ἀμερικανός καί ἐν τέλει ἡ Λευκή φυλή θά εἶναι ὁ τελικός κερδισμένος. Τό γιατί ἔχει νά κάνῃ μέ τήν Λευκή ὑπεροχή ( ἡ ὁποία εἶναι καί τό ἀκριβές θέμα πού πολεμᾶ μέ μανία ἡ φρανκφουρτιανή, φρανκιστική, σαμπατιανή συμμορία) ἡ ὁποία ἀποδεικνύει τήν ἀκατάπαυστον καί συνεχῆ παρουσία τῆς Λευκῆς Φυλῆς στόν πλανήτη πού εἶναι ἡ μόνη ἡ ὁποία ἐξελίσσεται ἀλλά καί ἐξελλίσει την ἴδια τήν ζωή μέσα ἀπό τήν ἀνάπτυξιν τοῦ Πολιτισμοῦ πού προέρχεται ἀποκλειστικῶς ἀπό αὐτήν.
      Ἡ φύσις γνωρίζει πολύ καλῶς τί προστατεύει,γιά τήν ἀέναον ὕπαρξίν της...

      Υ.Γ. Τό ἀνωτέρῳ θέμα πάντως τά λέει πολύ καλλίτερα καί πιό οὐσιαστικῶς περνῶντας μάλιστα στόν ἐπίλογό του τό σωστό μήνυμα πού οὔτως ἤ ἄλλως θά τό " πιάσῃ" ἡ Λευκή φυλή...

      Καλησπέρα ἀγαπητέ!

      Διαγραφή
  4. Καλημέρα έχω μια απορία. Έχω διαβάσει και σε εσάς και σε άλλα σάιτ ότι όλα αυτά γίνονται για να εξοντώσουν την δυτική λευκή οικογένεια που είναι κοστοβόρα. Και η απορία είναι ότι μπορεί να είναι επιδίωξη τους να εξοντώσουν τις δυτικές λευκές οικογένειες γιατί είναι κοστοβόρες αλλά την ίδια στιγμή τις αντικαθιστούν με μουσουλμανικές οικογένειες που είναι 4 και 5 φορές πιο κοστοβόρες. Πάρτε για παράδειγμα μια λευκή οικογένεια στην Γερμανία. Η μάνα δουλεύει, ο πατέρας δουλεύει, πληρώνουν φόρους, έχουν 1 παιδί ή το πολύ 2 παιδιά πόσο κοστίζουν στο γερμανικό κράτος; Ας πούμε 1000 ευρώ. Την αντικαθιστούν με μια μουσουλμανική οικογένεια. Η μάνα δεν δουλεύει, ο πατέρας δεν δουλεύει και όλη μέρα ξύνεται γιατί παίρνει τόσα επιδόματα και είναι όλα τζάμπα (σπίτι, φως, νερό, περίθαλψη) που είναι χαζομάρα να πάει να δουλέψει, δεν πληρώνουν φόρους, έχουν 4-5 παιδιά που πληρώνει το κράτος επιδόματα και σπουδές, η οικογένεια αυτή κοστίζει στο γερμανικό κράτος τουλάχιστον 4-5 χιλιάδες ευρώ. Δεν είναι παράλογο να θέλουν να εξαφανίσουν την λευκή οικογένεια που κοστίζει στο κράτος 1000 ευρώ και να την αντικαταστήσουν με την μουσουλμανική οικογένεια που κοστίζει στο κράτος 4 και 5 χιλιάδες ευρώ; Και μην μου πείτε ότι κάποια στιγμή θα κόψουν τα επιδόματα και θα βγάλουν τον μουσουλμάνο στην δουλειά γιατί οι μουσουλμάνοι δεν είναι λευκοί να σκύψουν το κεφάλι, άμα κόψουν τα επιδόματα και τα τζάμπα όλα οι μουσουλμάνοι θα βγάλουν τα μαχαίρια και θα τους σφάξουν όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάτσε, νομίζω πώς ἔχεις μέ κάποιο τρόπο μπερδέψει τά πράγματα. Ἤ δέν ξέρω ποῦ μπορεῖ νά διάβασες περί ἐξοντώσεως τῆς λευκῆς φυλῆς λόγῳ κόστους ! Καμμία σχέσιν.
      Ἡ λευκή φυλή τούς εἶναι ἐμπόδιο διότι ἀνέκαθεν ἦταν ἡ φυλή πού δημιουργοῦσε τόσο στόν ὑλικό τομέα ὅσο καί στόν πνευματικό. Ἦταν ἡ φυλή πού ἔστησε τόν Πολιτισμό στόν πλανήτη καί ὡς ἐκ τῶν δυνατοτήτων της συμπαεραίνεται καί ἡ δύναμίς της. Ἐκεῖ εἶναι τό θέμα μέ τήν λευκή φυλή γιά τήν ἐξουσιαστική κλίκα.

      Ἐάν ἐξαφανίσουν τήν λευκή φυλή, κάτι πού ἐπιδιώκουν μέ κάθε τρόπο κυρίως ὅμως διά τῆς προσμίξεώς της μέ τά διάφορα ἀφραοασιανά ὄντα πού κουβαλοῦν στήν Εὑρώπη κι᾿ἀντιστοίχως τούς λατίνο στίς ΗΠΑ, ὅταν λοιπόν ἐπιτύχουν τόν ἀφανισμό της ἡ ὑπόθεσις μέ τίς λοιπές φυλές θά εἶναι παιχνιδάκι. ( Ἐάν θές ἕνα παράδειγμα κῦττα τί γίνεται ἐδῶ καί σχεδόν 40 χρόνια μέ τό AIDS στήν Ἀφρική. Ἐπίσης ἐσχάτως μέ τήν εὐλογιά τῶν πιθήκων...)

      Τό πρόβλημα τοῦ ἄς ποῦμε κόστους ὅπως τό ἀναφέρεις ἔχει νά κάνῃ μέ τόν γενικότερο παγκόσμιο πληθυσμό,τό ὁποῖο ὀνομάζουν "ἄχρηστοι τρώγοντες" , ἐξάλειψιν δῆλα δή αὐτῶν πού θεωροῦνται ὡς ἄχθος ἀρούρης ( ἡλικιωμένους, ἄτομα μέ ψυχικές ἤ ἄλλες ἀρρώστειες πού τούς καθιστοῦν μή παραγωγικούς ἀνθρώπους).

      Καί ἄλλα ὅπως αὐτά πού περιέγραφε ὁ Ζάκ Ἀτταλί ἤ ὁ Χένρυ Κίσσινγκερ σ᾿ἐκείνη τήν περιβόητη ἔκθεσιν τοῦ 1974 μέχρι τό "ὄνειρο " τῶν εὐγονιστῶν...

      Καλημέρα ἀγαπητέ !

      Διαγραφή
  5. Καλημέρα !!!
    Ο Θεός που αποκαλύφθηκε αρχικά στους Εβραίους και μετά στα έθνη μέσω των ιουδαίων και των Ελλήνων που πίστεψαν , δεν ξεγελιέται ούτε πειράζεται , Αυτού το σχέδιο να κοσκινίσει τα έθνη υλοποιείται. Τα έθνη που είναι η λέξη από το έθος , ήθη και έθιμα και συνήθειες , δύσκολα
    θα καταλάβουν ότι είναι ακριβώς αυτό , ο δίχως Θεό , δίχως Χριστό, τρόπος ζωής που δίνει δύναμη στο θηρίο.

    Πως είναι δυνατόν , δλδ , κάποιος να έχει μελετήσει τα πρωτόκολλα των 'περιπλούσιων'
    και να μην έχει διαβάσει αυτό που γράφουν καθαρά , ότι δλδ η λεγόμενη γαλλική επανάσταση και ο διαφωτισμός είναι έργο των περιπλούσιων , αλλά
    να καυχιέται ότι :
    .... αυτή η όμορφη γη που κάποτε ήταν ο πολιτιστικός λύχνος του δυτικού πολιτισμού και του διαφωτισμού - η Αγγλία - ....

    Είναι οξύμωρο αλλά είναι και η διαπίστωση ότι η διανόηση των εθνών , αφού δεν πίστεψαν στον Χριστό να τους φωτίσει , είναι χειραγωγημένη από τους περιπλούσιους και ποτέ δεν αφυπνίζει , αλλά και μάλλον αρνητική διαφήμιση τους κάνει , αφού ποτέ δεν μιλάει για την αλλαγή του τρόπου ζωής που πρέπει να κάνουν τα έθνη για να παταχθούν οι περιπλούσιοι.
    Καμία κοσμική διανόηση δεν μιλάει , για νηστεία , προσευχή και ελεημοσύνη ως όπλα κατά των
    περιπλούσιων τραπεζιτών , κι όμως είναι αυτά τους τσακίζουν , επειδή ακριβώς είναι αντίθετα με το πνεύμα της ηθικής κατάπτωσης που επιδιώκουν.

    Να είστε καλά !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πρόσεξε γιά νά μήν γίνεται παρεξήγησις. Ὅταν λέγει :
      « ...αυτή η όμορφη γη που κάποτε ήταν ο πολιτιστικός λύχνος του δυτικού πολιτισμού και του διαφωτισμού - η Αγγλία - »
      Ἐννοεῖ τήν πολιτιστική ἀναπτυξιν πού ἐπῆλθε μέσῳ τῆς καλλιέργειας τῶν ἀναλόγων ἐπιστημῶν. Ἀλλά ἀκόμη καί ἐκείνης πού ἀφοροῦσε τόν τεχνολογικό καί τεχνικό τομέα μέ ἀποτέλεσμα τήν καλιτέρευση τοῦ βιοτικοῦ ἐπιπέδου. Καί αὐτό δέν μπορεῖ νά τό ἀμφισβητήσῃ κανείς. Ὅπως ἐπίσης καί τήν μεταφορά καί ἐξέλιξιν τῶν ἀξιῶν αὐτῶν στήν Νέα Γῆ ( Ἀμερικανική ἤπειρον). Τό αὐτό ἰσχύει γιά τίς ἀξίες τοῦ Χριστιανισμοῦ.

      Ἄς μήν ὑποτιμοῦμε τά πάντα. ὑπάρχουν ἀξίες ἀδιαμφισβήτητες πού γεννοῦν τόν Πολιτισμόν. Τώρα ἐάν κάποιοι θέλησαν καί "ἐργάστηκαν" ἐντατικῶς ὥστε νά βρομίσουν ὅλο αὐτό ( βλέπε φρανκιστική, σαμπατιανή, φρανκφουρτιανή συμμορία) ὥστε σήμερα νά λέγομαι δύσιν καί νά μᾶς προκαλῇ ἀποστροφή,ἄς τό σκεφθοῦν καλά οἱ ἀφελεῖς πού θέλουν νά ὑπερασπίζονται τίς δημοκρατικές-ἀνθρωπιστικές "ἀξίες" πού τί σύμπτωσις,τίς γέννησε ἡ ἴδια ἀκριβῶς συμμορία...

      Καλησπέρα ἀγαπητέ Γεώργιε !

      Διαγραφή
  6. Ἀγαπητέ Ἀνώνυμε 8.09 π.μ, ἀκριβῶς ὄπως τά λέει ἡ Πελασγική εἷναι! Τό πρόβλημά τους δέν εἷναι τό κόστος τῆς λευκῆς οἰκογένειας (ἄλλο θέμα ἄν τό ἐπικαλοῦνται -μήπως πότε λένε τήν ἀλήθεια? ), χρήματα ἔχουν ὅσα θέλουν. Τό πρόβλημά τους εἷναι ἡ παγκόσμια κυριαρχία τήν ὁποία μπορεῖ νά ἔχουν ἐπιτύχει στό οἰκονομικό πεδίο ἀλλά χωρίς τήν πνευματική καί πολιτισμική ὑπεροχή δέν εἷναι δυνατόν νά κυριαρχήσουν. Αὐτός εἷναι καί ὁ λόγος τοῦ λυσσαλέου μίσους ἐναντίον τοῦ ἑλληνισμοῦ καί ὄ,τι αὐτός ἐκφράζει! Τό εἴδαμε στό Παρίσι, τή μέκκα τοῦ ἐκφυλισμοῦ καί τῆς ἀνωμαλίας, τό βιώνουμε καθημερινά στήν πατρίδα μας ἀπό τά ἐγχώρια πιόνια τους. Ὅσον ἀφορᾶ τά ἀφροασιανά πλήθη, αὐτά εἷναι πολύ χαμηλῆς νοημοσύνης καί πανεύκολα διαχειρίσιμα. Μέ αὐτούς ξεμπερδεύουν τάχιστα μέ ἕναν θανατηφόρο ἰό, μέ θανατηφόρους ὑποχρεωτικούς ἐμβολιασμούς ἀλλά καί μέ ἀπλά μέτρα καταστολῆς.
    Θυμήθηκα τώρα, ὅταν ἔκανα τό μεταπτυχιακό μου πρίν χρόνια στό ΑΠΘ, ἕνα κεφάλαιο τῆς ἐργασίας μου ἀναφερὀταν σέ μιά ἐξέγερση τοῦ πλήθους τῆς Κωνσταντινούπολης ἐναντίον τοῦ Ἀ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Επειδη ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ:
    ΤΙ φοβηθησαν οι εβραιοι και κουβαληθηκαν αρον-αρον ασθμαινοντες απο Ευρωπας και Αμερικας για να πιεσουν το Σαμαροσκυλο να κυρηξει την ΧΑ "εγκληματικη οργανωση" και να βαλει τους εκλεγμενους βουλευτες της στην φυλακη;

    Καλησπερα σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή