" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Πέμπτη 22 Αυγούστου 2024

Τί εἶναι στήν πραγματικότητα ἡ Τεχνητή Νοημοσύνη ;

Ψηφιακές ψευδαισθήσεις, ψεύτικες υποσχέσεις και μαζική επανεκπαίδευση

Του Μπράντον Σμιθ

Η έννοια της Τεχνητής Νοημοσύνης έχει λάβει μεγάλη δημοσιότητα τα τελευταία πέντε χρόνια, σε σημείο που η πρωτοκαθεδρία της αντιμετωπίζεται στα μέσα μαζικής ενημέρωσης ως μία αναπόφευκτη κατάληξη.  Το νόημα πως οι αλγόριθμοι μπορούν να «σκέφτονται» έχει γίνει ένας διαδεδομένος μύθος, μια επιστημονική φαντασία που ζωντανεύει. Η πραγματικότητα είναι πολύ λιγότερο εντυπωσιακή…

Ακούμε συνεχώς από τους παγκοσμιοποιητές στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ και άλλα ελιτιστικά ιδρύματα ότι η τεχνητή νοημοσύνη είναι ο καταλύτης για την «4η Βιομηχανική Επανάσταση» – μια τεχνολογική ιδιαιτερότητα που υποτίθεται ότι θα αλλάξει για πάντα κάθε πτυχή της κοινωνίας μας. Συνεχίζω να περιμένω τη στιγμή που η τεχνητή νοημοσύνη θα κάνει κάτι σημαντικό όσον αφορά την προώθηση της ανθρώπινης γνώσης ή τη βελτίωση της ζωής μας. Η στιγμή δεν έρχεται ποτέ. Στην πραγματικότητα, οι παγκοσμιοποιητές συνεχίζουν να μετακινούν τους στόχους για το τι είναι πραγματικά η τεχνητή νοημοσύνη.

Θα σημείωνα ότι οι ζηλωτές του WEF, όπως ο Yuval Harari, μιλούν για την τεχνητή νοημοσύνη σαν να είναι η άνοδος μιας πανίσχυρης θεότητας (γράφω για την παγκοσμιοποιημένη λατρεία της τεχνητής νοημοσύνης στο άρθρο μου «Τεχνητή Νοημοσύνη: A Secular Look At The Digital Antichrist» ). Ωστόσο, ο Harari υποβάθμισε πρόσφατα την τεχνητή νοημοσύνη ως νοημοσύνη. Υποστηρίζει ότι δεν χρειάζεται να επιτύχει αυτογνωσία ή συνείδηση ​​για να θεωρηθεί σούπερ ον ή ζωντανή οντότητα. Προτείνει μάλιστα ότι η δημοφιλής εικόνα ενός AI που μοιάζει με Terminator με ατομική υπηρεσία και επιθυμία δεν είναι δικαιολογημένη προσδοκία.

Με άλλα λόγια, η τεχνητή νοημοσύνη όπως έχει σήμερα δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένας ανόητος αλγόριθμος, και ως εκ τούτου, δεν είναι AI ( Τεχνητή Νοημοσύνη) . Αλλά, εάν κάθε πτυχή του κόσμου μας είναι σχεδιασμένη γύρω από ψηφιακές υποδομές και ο πληθυσμός διδαχθεί να πιστεύει τυφλά στο «αλάθητο» των αλγορίθμων, τότε τελικά θα γίνουν  οι θεοί ρομπότ  που επιθυμούν τόσο απεγνωσμένα οι παγκοσμιοποιητές. Δηλαδή, η κυριαρχία της τεχνητής νοημοσύνης είναι δυνατή μόνο εάν όλοι ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ότι η τεχνητή νοημοσύνη είναι νόμιμη. Ο Χαράρι παραδέχεται ουσιαστικά αυτή την ατζέντα στην ομιλία του « η Τεχνητή Νοημοσύνη στό Μέλλον τῆς Ἀνθρωπότητος ».

Η γοητεία της τεχνητής νοημοσύνης για τους μέσους ανθρώπους είναι η απόλυτη υπόσχεση της ελευθερίας από την ανησυχία ή την ευθύνη. Όπως συμβαίνει με όλους τους ναρκισσιστές, η παγκόσμια ελίτ λατρεύει να πλαστογραφεί το μέλλον και να αγοράζει τη δημοφιλή συμμόρφωση τώρα με ψεύτικες υποσχέσεις ανταμοιβών που δεν θα έρθουν ποτέ.

Ναι, επί του παρόντος χρησιμοποιούνται αλγόριθμοι για να βοηθήσουν τους απλούς ανθρώπους να κάνουν πράγματα που δεν μπορούσαν να κάνουν πριν, όπως η δημιουργία ιστοτόπων, η επεξεργασία δοκιμίων, η εξαπάτηση στις εξετάσεις κολεγίου, η δημιουργία κακών έργων τέχνης και περιεχομένου βίντεο, κ.λπ. Οι χρήσιμες εφαρμογές είναι λίγες και πολύ διαφορετικές. Για παράδειγμα, ο ισχυρισμός ότι η τεχνητή νοημοσύνη «φέρνει την επανάσταση» στην ιατρική διάγνωση και θεραπεία είναι τραβηγμένη. Οι ΗΠΑ, το έθνος που έχει αναμφισβήτητα τη μεγαλύτερη πρόσβαση σε εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης, υποφέρει επίσης από τη μείωση του προσδόκιμου ζωής. Θα σκεφτόσαστε ότι αν η τεχνητή νοημοσύνη είναι τόσο ισχυρή στην ικανότητά της να εντοπίζει και να θεραπεύει ασθένειες, ο μέσος Αμερικανός θα ζούσε περισσότερο.

Δεν υπάρχουν στοιχεία για ένα μεμονωμένο όφελος για την τεχνητή νοημοσύνη σε ευρύτερη κοινωνική κλίμακα. Το πολύ, φαίνεται ότι θα είναι καλό να αφαιρεί θέσεις εργασίας από τους προγραμματιστές ιστού και τους υπαλλήλους της McDonald's. Η παγκοσμιοποίηση ότι η τεχνητή νοημοσύνη πρόκειται να δημιουργήσει μια ρομποτική αναγέννηση της τέχνης, της μουσικής, της λογοτεχνίας και της επιστημονικής ανακάλυψης είναι απόλυτη ανοησία. Η τεχνητή νοημοσύνη έχει αποδειχθεί ότι δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένα εργαλείο μέτριας ευκολίας, αλλά αυτός είναι ο λόγος που στην πραγματικότητα είναι τόσο επικίνδυνος.

Υποψιάζομαι ότι το WEF έχει αλλάξει τις ιδέες του σχετικά με το τι θα έπρεπε να είναι η τεχνητή νοημοσύνη επειδή δεν ανταποκρίνεται στις παραληρηματικές φιλοδοξίες που είχαν αρχικά γι' αυτό. Περίμεναν ένα κομμάτι λογισμικού να ζωντανέψει και να αρχίσει να τους δίνει πληροφορίες για τη μηχανική του σύμπαντος και αρχίζουν να συνειδητοποιούν ότι αυτό δεν πρόκειται να συμβεί ποτέ. Αντίθετα, οι ελιτιστές στρέφουν το ενδιαφέρον τους όλο και περισσότερο στη συγχώνευση του ανθρώπινου κόσμου και του ψηφιακού κόσμου. Θέλουν να κατασκευάσουν την αναγκαιότητα της τεχνητής νοημοσύνης επειδή η ανθρώπινη εξάρτηση από την τεχνολογία εξυπηρετεί τους σκοπούς της συγκέντρωσης.

Πώς θα έμοιαζε όμως αυτό στην πραγματικότητα; Λοιπόν, απαιτεί ο πληθυσμός να συνεχίσει να γίνεται πιο χαζός, ενώ η τεχνητή νοημοσύνη γίνεται πιο αναπόσπαστο μέρος της κοινωνίας.

Για παράδειγμα, είναι ευρέως αποδεκτό σε αυτό το σημείο ότι μια κολεγιακή εκπαίδευση δεν αποτελεί ένδειξη ευφυΐας ή δεξιότητας. Υπάρχουν εκατομμύρια πτυχιούχοι που εισέρχονται στο εργατικό δυναμικό σήμερα που εμφανίζουν ένα ανησυχητικό επίπεδο ανικανότητας. Αυτό οφείλεται εν μέρει στο ότι οι εκπαιδευτικοί στα κολλέγια είναι λιγότερο ικανοί, ιδεολογικά προκατειλημμένοι και το μέσο πρόγραμμα σπουδών έχει υποβαθμιστεί. Αλλά, επίσης, πρέπει να αρχίσουμε να υπολογίζουμε τον αριθμό των παιδιών που περνούν στο σχολείο χρησιμοποιώντας το ChatGPT και άλλες παρόμοιες μεθόδους εξαπάτησης.

Δεν χρειάζεται να μάθουν τίποτα, ο αλγόριθμος και η κάμερα του κινητού τους τα κάνει όλα για αυτούς. Αυτή η τάση είναι ανησυχητική επειδή τα ανθρώπινα όντα έχουν την τάση να ακολουθούν τον πιο εύκολο δρόμο σε κάθε πτυχή της επιβίωσης. Οι περισσότεροι άνθρωποι σταμάτησαν να μαθαίνουν πώς να καλλιεργούν τρόφιμα επειδή η βιομηχανική γεωργία το κάνει για εμάς. Σταμάτησαν να μαθαίνουν πώς να κυνηγούν γιατί υπάρχουν σφαγεία και φορτηγά ψυγεία. Πολλοί Zennials σήμερα δεν είναι σε θέση να μαγειρέψουν μόνοι τους επειδή μπορούν να πάρουν φαγητό στην πόρτα τους όποτε θέλουν. Μετά βίας μιλούν στο τηλέφωνο ή δημιουργούν φυσικές κοινότητες πια επειδή τα γραπτά μηνύματα και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν γίνει οι μεσάζοντες στην ανθρώπινη αλληλεπίδραση.

Ναι, όλα είναι πιο «εύκολα», αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι καλύτερα.

Ο μεγάλος μου φόβος Το μέλλον που βλέπω να έρχεται στο δρόμο, είναι εκείνο στο οποίο τα ανθρώπινα όντα δεν μπαίνουν πλέον στον κόπο να σκεφτούν. Η τεχνητή νοημοσύνη μπορεί να θεωρηθεί ως η τελική συσσώρευση ανθρώπινης γνώσης. μια τεράστια βιβλιοθήκη ή ψηφιακός εγκέφαλος που κάνει όλη την αναζήτηση και τη σκέψη για εσάς. Γιατί να μάθετε οτιδήποτε όταν το AI «ξέρει τα πάντα». Μόνο που αυτό είναι ψέμα..

Το AI δεν τα ξέρει όλα. Ξέρει μόνο αυτό που θέλουν να γνωρίζει οι προγραμματιστές του. Σου δίνει μόνο τις πληροφορίες που θέλουν να έχεις οι προγραμματιστές του. Οι παγκοσμιοποιητές το καταλαβαίνουν αυτό και μπορούν να γευτούν τη δύναμη που θα έχουν εάν η τεχνητή νοημοσύνη καταστεί ύψιστης σημασίας ως εκπαιδευτική πλατφόρμα. Το βλέπουν ως έναν τρόπο να ξεγελάσουν τους ανθρώπους ώστε να εγκαταλείψουν την προσωπική ανάπτυξη και την ατομική σκέψη.

Δείτε το ως εξής: Αν όλοι στον κόσμο αρχίσουν να στρέφονται στην τεχνητή νοημοσύνη για απαντήσεις σε όλες τις ερωτήσεις τους, τότε σε όλους στον κόσμο θα δοθούν οι ίδιες ακριβείς απαντήσεις και θα καταλήξουν στα ίδια ακριβώς συμπεράσματα. Το μόνο που έχει να κάνει η τεχνητή νοημοσύνη είναι να λογοκρίνει ενεργά κάθε πληροφορία που έρχεται σε αντίθεση με την επίσημη αφήγηση.

Πήραμε μια γεύση από αυτήν την οργουελική κατάσταση κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορωνοϊού, όταν εταιρείες μεγάλης τεχνολογίας όπως η Google χρησιμοποίησαν αλγόριθμους για να θάψουν όλα τα δεδομένα που απέδειξαν ότι ο Covid δεν ήταν η απειλή που είπαν κυβερνητικοί αξιωματούχοι. Δεν θα μπορούσατε να πάτε στο YouTube για τουλάχιστον τρία χρόνια και να αναζητήσετε εναλλακτικές πληροφορίες για τον Covid ή τα εμβόλια. Ο αλγόριθμος ανάγκασε τους πάντες να περιηγηθούν σε μια μακρά λίστα πηγών εγκαταστάσεων, πολλές από τις οποίες προωθούν κραυγαλέα ψέματα σχετικά με την κάλυψη, την κοινωνική απόσταση, το ποσοστό θνησιμότητας από τον Covid και την ασφάλεια των εμβολίων.

Οι εξουσίες δεν χρειάζεται καν να λογοκρίνουν ή να αφαιρούν απευθείας πληροφορίες που δεν τους αρέσουν. Το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να αφήσουν τον αλγόριθμο να υπαγορεύσει τα αποτελέσματα αναζήτησης και να θάψουν την αλήθεια στη σελίδα 10.000 όπου κανείς δεν θα κοιτάξει.


Πώς θα επηρέαζε αυτό τον μέσο άνθρωπο; Ας πούμε ότι η τεχνητή νοημοσύνη είναι προγραμματισμένη να υπαγορεύει τον επιστημονικό λόγο. Τι θα συμβεί αν η τεχνητή νοημοσύνη πει ότι η ανθρωπογενής αλλαγή του κλίματος είναι μια αναμφισβήτητη πραγματικότητα και ότι η «επιστήμη έχει κατασταλάξει», ενώ δεν παρουσιάζει ποτέ το βουνό των αποδεικτικών στοιχείων για το αντίθετο; Κανείς δεν θα αναζητήσει τα πραγματικά δεδομένα γιατί η τεχνητή νοημοσύνη θα καταστήσει αδύνατη την εύρεση. Όλοι θα υποθέσουν ότι η τεχνητή νοημοσύνη τους λέει όλα όσα πρέπει να ξέρουν για το θέμα, αλλά γίνεται χειρότερο από αυτό…

Πολλοί αναγνώστες μπορεί να θυμούνται λίγους μήνες πριν, όταν το σύστημα Google AI "Gemini" προγραμματίστηκε να εξαναγκάσει το DEI (Ποικιλομορφία, ισότητα και ένταξη) στους χρήστες του. Κάθε φορά που ένα άτομο ζητούσε από την τεχνητή νοημοσύνη να δημιουργήσει μια ιστορική εικόνα, ο αλγόριθμος έκανε όλους μαύρους ή καφέ και συχνά γυναίκες. Οι απεικονίσεις λευκών ανδρών ήταν ύποπτα σπάνιες παρά την ιστορική ακρίβεια. Αυτό σήμαινε ατελείωτες εικόνες μαύρων και καφέ Highlanders στη Σκωτία, μαύρων Ιδρυτών Πατέρων στην Αμερική, γυναικών Καθολικών Παπών, Ασιατών ιπποτών στη Μεσαιωνική Ευρώπη και ξεκαρδιστικά, ακόμη και μαύρων Ναζί στη Γερμανία του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου.

Οι προγραμματιστές τεχνητής νοημοσύνης συχνά ισχυρίζονται ότι από τη στιγμή που δημιουργείται ένα AI δεν ελέγχουν πραγματικά τι κάνει και πώς μεγαλώνει. Το περιστατικό του "Gemini" αποδεικνύει ότι αυτό είναι ψέμα. Η τεχνητή νοημοσύνη μπορεί σίγουρα να ελεγχθεί ή τουλάχιστον να διαμορφωθεί με κωδικοποίηση για να προωθήσει οποιαδήποτε προπαγάνδα θέλουν να προωθήσει οι προγραμματιστές. Δεν υπάρχει αυτόνομο AI υπάρχει πάντα μια ατζέντα.

Συνοψίζοντας, οι παγκοσμιοποιητές θέλουν τη διάδοση της τεχνητής νοημοσύνης επειδή γνωρίζουν ότι οι άνθρωποι είναι τεμπέληδες και θα χρησιμοποιήσουν το σύστημα ως βάση για μεμονωμένες έρευνες. Εάν αυτό συμβεί σε μεγάλη κλίμακα, τότε η τεχνητή νοημοσύνη θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για να ξαναγράψει κάθε πτυχή της ιστορίας, να διαφθείρει τις ίδιες τις ρίζες της επιστήμης και των μαθηματικών και να μετατρέψει τον πληθυσμό σε ένα ανόητο μυαλό κυψέλης. ένα βουητό από εγκεφαλικά drones που καταναλώνουν κάθε διακήρυξη του αλγορίθμου σαν κάτι ιερό.

Με αυτόν τον τρόπο, ο Yuval Harari έχει δίκιο. Η τεχνητή νοημοσύνη δεν χρειάζεται να γίνει ενσυνείδητη ή να χειριστεί έναν στρατό από ρομπότ δολοφόνων για να κάνει μεγάλο κακό στην ανθρωπότητα. Το μόνο που έχει να κάνει είναι να είναι αρκετά βολική ώστε να μην χρειάζεται πλέον να σκεφτόμαστε μόνοι μας. Όπως το "Great and Powerful" OZ που κρύβεται πίσω από μια ψηφιακή κουρτίνα, υποτίθεται ότι αποκτάτε γνώσεις από έναν μάγο όταν πραγματικά σας χειραγωγούν παγκοσμιοποιοί κομπογιαννίτες. 

Ἀπό : alt-market.us


Ἡ Πελασγική

12 σχόλια:

  1. https://redskywarning.blogspot.com/2024/03/blog-post.html?m=1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ὤ ναί, ἕνα πολύ καλό ἄρθρο ἀπό τόν φίλτατο Κόκκινο Οὐρανό.

      Πολύ καλά ἔκανες καί τό παρέθεσες ἀγαπητέ μου ΑΚΜΩΝ,καί προτρέπω ὅλους τούς φίλους νά τό διαβάσουν.
      Ἐπίσης θέλω νά θυμίσω και ἕνα σχετικό δικό μας θέμα :

      Ἡ ἀντι-ύλη στόν κόσμο τῶν Λευκῶν
      https://sxolianews.blogspot.com/2023/10/blog-post_99.html

      Εὐχαριστῶ.

      Καλησπέρα ἀγαπητέ ΑΚΜΩΝ !

      Διαγραφή
  2. Eίναι κάτι σαν την "κλιματική αλλαγή" νεοταξιτίκες παπάρες. Την ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ την έχει ο άνθρωπος.Γιά αυτό και ο Θεός τον ξεχώρησε απο τά υπόλοιπα θηλαστικά. Εάν την τεχνιτή νοημοσύνη την προγραματίζει ο άνθρωπος,τί θα μπορούσε να είναι παραπάνω .Οτι αρλούμπα την έχουμε ακούσει ετούτα τα τελευταία χρόνια,ότι άρρωστο,ότι ανώμαλο,ότι διεστραμένο,και η παραπλάνηση και η απάτη πάει σύνεφο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. « Οτι αρλούμπα την έχουμε ακούσει ετούτα τα τελευταία χρόνια,ότι άρρωστο,ότι ανώμαλο,ότι διεστραμένο,και η παραπλάνηση και η απάτη πάει σύνεφο.»

    Ἔτσι ἀκριβῶς!
    Καί εἶναι αὐτό πού ἐξηγεῖ τό θέμα μας.

    Καλησπέρα ἀγαπητέ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Νά ένα μικρό δείγμα τών "δυνατοτήτων" τής "τ.ν."
    https://twitter.com/i/status/1825018415108821011

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θεέ μου ! Οὔτε γιά ἀστεῖο κάτι τέτοιο !!!

    Ξορκισμένο μέ τόν ἀπήγανο ...

    Καλησπέρα ἀγαπητέ ΤΤ600 !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλησπέρα κυρία Ευαγγελία και ομήγυρις !!!
    Πολύ καλό άρθρο , (το λέω ως έχων ειδίκευση επί του θέματος) ως προς το ότι αποδομεί τα ψέματα σχετικά το τι είναι η λεγόμενη 'Τεχνητή Νοημοσύνη' και που πράγματι πρόκειται απλώς για αλγόριθμους.
    Όσο πιο γρήγοροι γίνονται οι μικροεπεξεργαστές και όσο πιο πολλά τρανζίστορ μπορούν να χωρέσουν σε ένα τσιπάκι , τόσο μπορούν να φτιαχτούν αλγόριθμοι που ελέγχουν άλλους αλγόριθμους κ.ο.κ. και που τελικά χρησιμοποιούνται από τους 'περιπλούσιους' για να αποβλακώσουν τους ανθρώπους με την εικόνα και την ελεγχόμενη πληροφορία ή να τους αντικαταστήσουν σε διάφορες εργασίες με προγράμματα υπολογιστών(τους δημοσιογράφους πχ) ή ρομπότ.
    Υπάρχει και ισχύει από 1975 ο λεγόμενος νόμος του Μουρ(Moore) , που λέει ότι ο αριθμός των τρανζίστορ(κρυσταλλοτριόδων) ανά τετραγωνικό εκατοστό ενός μικροτσίπ( ολοκληρωμένου κυκλώματος) διπλασιάζεται κάθε περίπου δύο χρόνια.
    Οπότε έχουν βάσιμες ελπίδες ότι θα πετύχουν να 'κάνουν' τον μετά-άνθρωπο , στα μέτρα τους.

    Η μόνη ανάσχεση που βλέπω είναι ο χριστιανικός Υπέρ-Ανθρωπισμός της προσευχής , της νηστείας και της ελεημοσύνης , για υγιή νοημοσύνη.

    Να είστε καλά και μεθ' ημών ο Θεός !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. «Η μόνη ανάσχεση που βλέπω είναι ο χριστιανικός Υπέρ-Ανθρωπισμός της προσευχής , της νηστείας και της ελεημοσύνης , για υγιή νοημοσύνη.»

      Πῶς νά ΄το πῶ τώρα αὐτό ; Μεγάλη πίστις ; Χμμ...
      Ναί, θά μποροῦσε νά εἶναι αὐτό. Ἄλλως τε,ὅπως ἔχω ἐπανειλημμένως πεῖ, θαυμάζω ἀπεριόριστα τούς ἀνθρώπους μέ δυνατή πίστιν. Ναί !

      Καλησπέρα ἀγαπητέ Γεώργιε !

      Διαγραφή
  7. Μια ακομα προσπαθεια του "κου ...κουφιοκεφαλακη" να φτασει Τον Θεο.
    Δεν εμαθε απο τοτε, ξεχασε και ξαναφτιαχνει εναν καινουργιο πυργο της Βαβελ.

    Μου θυμιζει τοτε που καποιος μπιστημονας ειπε στον Θεο.
    Μπορω κι εγω να φτιαξω ανθρωπο.

    Κι εκει που εσκυψε να παρει χωμα και νερο ενιωσε κατι να τον χτυπαει στον ωμο.
    "Φιλε!
    Βρες δικο σου χωμα και δικο σου νερο".
    Ηταν Ο Θεος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ἡ ἀνοησία τοῦ ἀνθρώπου ὡς πρός τό αἰώνιο ( κατ᾿ἐμέ βλακώδες) ἐρώτημα περί τῆς ὐπάρξεώς του ἤ ὄχι ἔρχεται μέ τήν πιό σαφή ἀπόδειξιν : τῆς ίδίας του τῆς ὑπάρξεως. Ἀπό ἐκεῖ καί μετά τί μένει νά συυζητήσῃ κανείς σέ τέτοιες περιπτώσεις ;

      Ναί :
      "Φιλε! Βρες δικο σου χωμα και δικο σου νερο".

      Καλησπέρα ἀγαπητέ ΕΑΦ !

      Διαγραφή
  8. .....πρώτα ο Θεός , μετά τα μαθηματικά .....& ως εκ τούτου ( κατά την άποψή μου ) , εάν δεν μπουν ΟΛΟΙ οι παράγοντες μέσα στην εξίσωση αυτή τότε φυσικά δεν θα προκύπτει και το σωτό αποτέλεσμα ....όσο εύκολο και να φαντάζει στο μυαλό κάποιου , δεν είναι απλό να κατανοήσουμε την μοναδικότητα του κάθε ένα μας ...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. « δεν είναι απλό να κατανοήσουμε την μοναδικότητα του κάθε ένα μας ...........»

    Συνεπῶς ; Τί ἄλλο δέν μποροῦμε νά κατανοήσουμε σέ σχέσιν μέ αυτό ; Χμμ...

    Καλησπέρα ἀγαπητέ/ή ßή†α ™ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή