" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Σάββατο 24 Αυγούστου 2024

Τράμπ - Κέννεντυ μία συμμαχία κατά τῆς σπείρας ἐκμεταλλεύσεως τῆς ὑγείας

 «Θά κάνουμε τούς Ἀμερικανούς ὑγιεῖς ξανά… μέσα σέ τέσσερα χρόνια, ἡ Ἀμερική θά εἶναι ὑγιής».


Σε μια ρηξικέλευθη ανακοίνωση που έχει συγκλονίσει τις πολιτικές και ιατρικές κοινότητες, ο Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ αποκάλυψε το σχέδιό του να σχηματίσει μια ομάδα εμπειρογνωμόνων σε συνεργασία με τον Robert F. Kennedy Jr. για την αντιμετώπιση της ανησυχητικής αύξησης των χρόνιων ασθενειών στα παιδιά.

Αυτή η ανακοίνωση, που έγινε σε μια συγκέντρωση στο Glendale της Αριζόνα, σηματοδοτεί μια άμεση πρόκληση για τη Big Pharma, της οποίας η ανεξέλεγκτη επιρροή θεωρείται από καιρό ότι συμβάλλει στην κρίση υγείας που αντιμετωπίζει η νεολαία του έθνους.

Για χρόνια, η Big Pharma εισπράττει δισεκατομμύρια, ενώ τα ποσοστά χρόνιων ασθενειών, συμπεριλαμβανομένων των αυτοάνοσων διαταραχών, του αυτισμού και της παχυσαρκίας, έχουν εκτοξευθεί στα ύψη κυρίως μεταξύ των παιδιών.

Κατά τη διάρκεια της συγκεντρώσεως, ο Τραμπ επαίνεσε την αμείλικτη αφοσίωση του Κένεντι στην υπεράσπιση της υγείας και της ευημερίας των αμερικανικών οικογενειών, ιδιαίτερα των παιδιών.

«Θέλω επίσης να χαιρετίσω τις δεκαετίες δουλειάς του Μπόμπι ως συνήγορος για την υγεία των οικογενειών μας και των παιδιών μας. Κανείς δεν έχει κάνει περισσότερα», είπε ο Τραμπ.

«Εκατομμύρια εκατομμυρίων Αμερικανοί που θέλουν καθαρό αέρα, καθαρό νερό και ένα υγιές έθνος ανησυχούν για τις τοξίνες στο περιβάλλον μας και τα φυτοφάρμακα στα τρόφιμά μας. Γι' αυτό σήμερα επαναλαμβάνω τη δέσμευσή μου να δημιουργήσω μια ομάδα κορυφαίων ειδικών που θα συνεργάζονται με τον Μπόμπι για να διερευνήσουν τι προκαλεί την επί δεκαετίες αύξηση των χρόνιων προβλημάτων υγείας και των παιδικών ασθενειών», πρόσθεσε.

Η συμμαχία Τραμπ-Κένεντι είναι κάτι περισσότερο από μια απλή πολιτική συνεργασία. Είναι μια απόδειξη του τι μπορεί να επιτευχθεί όταν οι ηγέτες παραμερίζουν τις κομματικές διαφορές για να επικεντρωθούν στην ευημερία των πιο ευάλωτων πολιτών του έθνους.

Αυτό είναι μια μεγάλη αφύπνισις ! 


Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του RFK Jr. νωρίτερα, ανακοίνωσε επίσημα ότι θα συνεργαστεί με την κυβέρνηση του Προέδρου Τραμπ για την καταπολέμηση της  big pharma..

«Θα κάνουμε τους Αμερικανούς υγιείς ξανά… μέσα σε τέσσερα χρόνια, η Αμερική θα είναι υγιής».

Ο Κένεντι περιέγραψε επίσης πώς πλησίασε την Καμάλα Χάρις για να συζητήσει την κρίση υγείας στην Αμερική και άλλα θέματα – αλλά η Καμάλα δεν ενδιαφερόταν να μιλήσει.

«Ήμουν σκληρός επικριτής σε πολλές από τις πολιτικές κατά τη διάρκεια της πρώτης διακυβέρνησής του, και εξακολουθούν να υπάρχουν ζητήματα και προσεγγίσεις για τις οποίες συνεχίζουμε να έχουμε πολύ σοβαρές διαφορές», είπε νωρίτερα ο RFK Jr.

»Είμαστε όμως ευθυγραμμισμένοι μεταξύ μας σε άλλα βασικά ζητήματα, όπως ο τερματισμός των Forever Wars, ο τερματισμός των επιδημιών, παιδικών ασθενειών, η ασφάλεια των συνόρων, η προστασία της ελευθερίας του λόγου, η αποκάλυψη της εταιρικής σύλληψης των ρυθμιστικών μας υπηρεσιών, η απομάκρυνση της υπηρεσίας πληροφοριών των ΗΠΑ από το επιχείρηση προπαγάνδας και λογοκρισίας και παρακολούθησης των Αμερικανών και παρεμβολής στις εκλογές μας.

»Μετά την πρώτη μου συζήτηση με τον Πρόεδρο Τραμπ, προσπάθησα, ανεπιτυχώς, να ανοίξω παρόμοιες συζητήσεις με την Αντιπρόεδρο Χάρις. Η αντιπρόεδρος Χάρις αρνήθηκε να συναντηθεί ή ακόμη και να μιλήσει μαζί μου».

» Η αναστολή της υποψηφιότητάς μου είναι μια σκληρή απόφαση για μένα, αλλά είμαι πεπεισμένος ότι είναι η καλύτερη ελπίδα για τον τερματισμό του πολέμου στην Ουκρανία και τον τερματισμό της επιδημίας χρόνιων ασθενειών που διαβρώνει τη ζωτικότητα του έθνους μας εκ των έσω».


Τράμπ - Κέννεντυ μπῆκαν ἀπέναντι στήν σπεῖρα ἐκμεταλλεύσεως τῆς ὑγείας. Τώρα φοβᾶμαι μία ἐπανάληψιν τῶν δολοφονιῶν τῶν Κέννεντυ ...

Εἴθε οἱ φόβοι μου ν᾿ἀποδειχθοῦν λάθος καί νά πᾶνε ὅλα καλά καί γιά τούς Ἀμερικανούς καί γιά ὁλόκληρη τήν Ἀνθρωπότητα ! 


Ἡ Πελασγική

4 σχόλια:

  1. Οσο υπαρχει αυτη η μιαρη φαρα ακομα, κραταω μικρο καλαθι.
    Σημερα ας μην ξεχναμε οτι οι εβραιοι μαζι με τους αλβανους δολοφονησανμ Τον Αγιο Κοσμα Τον Αιτωλο.

    Χαιρετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θυμᾶσαι τόν Φριζῆ,τόν Μορδεχάϊ πού ομολόγησε δημοσίως πώ "Ναί, ἐμεῖς σκοτώσαμε τόν Κοσμᾶ τόν Αἱτωλό καί καλά κάναμε " :

      https://www.youtube.com/watch?v=ECYMB1-EAco

      Καί ἀμετανόητοι ἔτσι ;

      Δέν θά γίνουν ὅλα μέ τήν μία. Κάπου καί κάποιος πρέπει νά κάνῃ τήν ἀρχή. Ἐμεῖς εἴμαστε μέ αὐτόν/ούς πού ἔχουν βάλει τόν σκοπό νά τελειώνουμε μέ τήν καταραμένη ἐξουσιαστική σπεῖρα.

      Καλησπέρα ἀγαπητέ ΕΑΦ !

      Διαγραφή
  2. Τό μέλλον της ανθρωπότητας κρίνεται σε αυτές τίς εκλογές στήν Αμερική. όσοι μπορούν να το αντιληφθούν είναι με κομμένη την ανάσα. Εάν δέν δώσουν μάχη οι Αμερικάνοι να βγάλουν από πάνω τους τήν Εβραική χολέρα,πού έχει καπελώσει όλους τούς θέσμους,,(εισαγγελείς, "υπουργοί", δικαστές,δημοσιογράφοι,ακόμα και ηθοποιοί) είναι στρατευμένοι γιά την ΕΒΡΑΙΚΗ νίκη. Η θα τα χάσουν όλα η θα τά πάρουν όλα. Τεσσερα χρόνια να συνεχίσουν δέν θα μείνει πουθενά αντίδραση. Είναι έτοιμοι για την επόμενη ημέρα ήδη. Ολοι περιμένουν μετά τίς εκλογές για την Μ Ανατολή. Είτε χάσουν είτε "κερδίσουν"- ξανακλέψουν,εκεί θα τρέξουν . Οσο διαστημα έχουν γιά χρόνο. Μέχρι τον Ιανουάριο,που θα αναλάβει ο νικητής η "νικητής".. .
    Από ότι δείχνει,οι ίδιοι έχουν καταλάβει ότι πρέπει να δώσουν μάχη. Καλή κίνηση του Κένεντυ. Να φύγει η χολέρα τών Σιωνιστών ,και ύστερα να αρχίσει το κυνήγι της αλεπούς..
    Δύο μήνες έμειναν και είμαστε με κομμένη την ανάσα!. Πολύ δύσκολο να αφήσουν τον Τράμπ.πολύ δύσκολο εδώ που έφτασαν να "επιτρέψουν" στο τα χάσουν όλα.Αρα θα έχουμε μανούρες. Ηδη στήν Γαλλία άρχισαν τά όργανα. .Στην Βρετανία τούς απειλούν με εμφύλιο.. Τό ίδιο θα προσπαθήσουν και στην Αμερική..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. « ...Από ότι δείχνει,οι ίδιοι έχουν καταλάβει ότι πρέπει να δώσουν μάχη. Καλή κίνηση του Κένεντυ. Να φύγει η χολέρα τών Σιωνιστών ,και ύστερα να αρχίσει το κυνήγι της αλεπούς..»

      Ἄς εὐχηθοῦμε νά νικήσῃ ὁ Τράμπ, γιά νά ἀρχίσουν νά χάνονται τά φίδια μήπως καί σωθεῖ ὁλάκερος ὁ Πλανήτης.

      Τώρα ὅσοι εἶναι ἀπέναντι κι᾿ἔχουν τό τροπάρι "ὅλοι ἴδιοι εἶναι " ἔ προκοπή καί χαΐρι μή περιμένουμε. Πρέπει κάπου νά γίνῃ μία ἀρχή...
      Ἡ μάχη εἶναι ἐμπρός μας γιατί δέν εἶναι μόνον οἱ ΗΠΑ στό κάδρο. Εἶναι ὅλος ὁ κόσμος !

      Μέ πάθος ὅλοι μαζύ ὅπως καί ὅσο μποροῦμε νά τούς δώσουμε νά καταλάβουν πώς ἡ κυριαρχία δέν εἶναι πάντα...

      Καλησπέρα ἀγαπητέ !

      Διαγραφή