" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Σάββατο 24 Αυγούστου 2024

Ὁ Elon Musk εἶναι ἀπειλή γιά τή δημοκρατία, λένε τά ΜΜΕ. Ἀλλά ἀξίζει νά σωθῇ αὐτή ἡ δημοκρατία; ( ἀνανεωμένο)


 Μετά τις εκλογές του 2020, έχουμε κατακλυστεί από παραμύθια για το πώς οι συντηρητικοί αποτελούν «απειλή για τη δημοκρατία» – Μια δημοκρατία στην οποία οι προοδευτικοί δεν πιστεύουν καν, όπως αποδεικνύει το πρόσφατο "πραξικόπημα του DNC" (ἐννοεῖ τήν πίεση πού ἄσκησε ἡ Ἐπιτροπή τοῦ κόμματος τῶν Δημοκρατικῶν κατά τοῦ Μπάϊντεν γιά ν᾿ἀποχωρήσῃ ἀπό τήν ὑποψηφιότητα )  κατά του Τζο Μπάιντεν.

Η τελευταία εξέλιξη στο αφήγημα για τη δημοκρατία είναι ότι η ελευθερία του λόγου (και πιθανώς η Ρωσία) είναι η ρίζα του κακού πίσω από τις εμφύλιες αναταραχές στις δυτικές χώρες. Η έννοια του εγκλήματος της σκέψης κάνει τον δρόμο της στην πρώτη γραμμή της εργαλειοθήκης του κατεστημένου και αυτό υποδηλώνει ότι εισερχόμαστε στο επόμενο στάδιο του αυταρχισμού – την ανοιχτή ποινικοποίηση του λόγου.

Ο Guardian στο Ηνωμένο Βασίλειο συμφωνεί πλήρως με αυτήν την εξέλιξη. Το μέσο ενημέρωσης βρίσκεται σε τροχιά πολέμου εναντίον του Elon Musk και του X (παλαιότερα γνωστού ως Twitter) αφού ο Musk αψήφησε Ευρωπαίους και Βρετανούς αξιωματούχους και τα αιτήματά τους για λογοκρισία. Σε ένα άρθρο με τίτλο «Η υποκίνηση ταραχών στη Βρετανία ήταν μια δοκιμασία για τον Elon Musk. Δείτε τι σχεδιάζει για την Αμερική », η πλατφόρμα ξεκινάει σε μια εκδήλωση παραληρητικών προοδευτικών σημείων συζήτησης, μια λέξη σαλάτα σχεδιασμένη να αποσπά την προσοχή από την πραγματικότητα ότι αυτό που στην πραγματικότητα ζητούν είναι ο θάνατος της ελευθερίας του λόγου.

φωτό
Ο Guardian υποστηρίζει:
«…Πίσω στις χρυσές μέρες του 2020, οι τεχνολογικές πλατφόρμες, που εξακολουθούσαν να κλονίζονται από τις αντιδράσεις του κοινού, έπρεπε τουλάχιστον να φαίνονται σαν να έδιναν την εντύπωση ότι νοιάζονται. Το Twitter απασχολούσε πάνω από 4.000 άτομα για «εμπιστοσύνη και ασφάλεια», επιφορτισμένα με την αφαίρεση επικίνδυνου περιεχομένου από την πλατφόρμα του και την ανίχνευση επιχειρήσεων ξένης επιρροής».

«Στη Βρετανία ο πληροφοριοδότης τραγούδησε για τα καλά . Αυτό το καλοκαίρι γίναμε μάρτυρες κάτι νέο και πρωτόγνωρο. Ο δισεκατομμυριούχος ιδιοκτήτης μιας τεχνολογικής πλατφόρμας που αντιμετωπίζει δημόσια έναν εκλεγμένο ηγέτη και χρησιμοποιεί την πλατφόρμα του για να υπονομεύσει την εξουσία του και να υποκινήσει τη βία. Οι καλοκαιρινές ταραχές του 2024 στη Βρετανία ήταν το δοκιμαστικό μπαλόνι του Έλον Μασκ»

«Οι προεδρικές εκλογές απέχουν τρεις μήνες. Κι αν ο δισεκατομμυριούχος αμφισβητήσει το αποτέλεσμα; Κι αν αποφασίσει ότι η δημοκρατία είναι υπερτιμημένη…;»

«…Αυτό που έκανε ο Musk – ο νέος αυτόκλητος Άρχοντας της αναταραχής – είναι να πετάξει τη μάσκα. Έχει δείξει ότι δεν χρειάζεται καν να προσποιείσαι ότι νοιάζεσαι. Στον κόσμο του Μασκ, η εμπιστοσύνη είναι δυσπιστία και η ασφάλεια είναι λογοκρισία. Στόχος του είναι το χάος. Και έρχεται.
Το πιο σημαντικό ερώτημα που ο Guardian και οι αριστεροί όμοιοί του δεν απαντούν ποτέ είναι το εξής: Αν μια δημοκρατία βασίζεται στη μαζική λογοκρισία και τις πολιτικές του εγκλήματος σκέψης για να λειτουργήσει, αν βασίζεται στην "προστασία" του κοινού από τις ατυχείς αλήθειες, τότε αξίζει πραγματικά να σωθεί;

Εγώ και εκατομμύρια άλλοι θα λέγαμε όχι Δεν αξίζει να σωθεί.

Αυτή η «δημοκρατία» είναι κατεστραμμένη και διεφθαρμένη και θα πρέπει να εξαλειφθεί από προσώπου γης προτού καταστρέψει τον ίδιο τον πολιτισμό που ισχυρίζεται ότι προστατεύει.

Η πολιτική αριστερά συνεχίζει να αποδεικνύει ότι είναι συναισθηματικά κουρασμένη και σε παράνοια, βασιζόμενη σε ψέματα και αυτοπροκαλούμενο τρόμο για να οδηγήσει τη βάση των υποστηρικτών της προς τα εμπρός στο μονοπάτι που προτιμούν οι παγκοσμιοποιητές. Αν έχετε προσπαθήσει ποτέ να βγάλετε άκρη με ένα νήπιο που ουρλιάζει επειδή ζητά να πάρει αυτό που θέλει, τότε ξέρετε πώς είναι να προσπαθείς να λογικεύσεις με αριστερούς.

Το υπερ-συναίσθημα της αριστεράς είναι ένας εύκολος μοχλός χειραγώγησης από τις ελίτ και δεν υποβιβάζεται στις ΗΠΑ. Έχουμε δει την ίδια τάση στην Ευρώπη και στο Ηνωμένο Βασίλειο. Υπάρχει ένας επιταχυνόμενος πανικός στη Βρετανία καθώς το κοινό της εργατικής τάξης (οι περισσότεροι πατριώτες) διαμαρτυρήθηκε μαζικά σε ολόκληρο το έθνος ενάντια στα ανοιχτά σύνορα. Σχεδόν το 70% του πληθυσμού του Ηνωμένου Βασιλείου είναι ενάντια στις τρέχουσες πολιτικές για τη μαζική μετανάστευση, ειδικά από τον τρίτο κόσμο. Η ψηφοφορία για το Brexit βασίστηκε κυρίως στην αντίθεση του κοινού του Ηνωμένου Βασιλείου στην ατζέντα της αναγκαστικής μαζικής μετανάστευσης της ΕΕ.
(φωτό ἀριστερά) 

Ωστόσο, οι αυτοαποκαλούμενοι «υπερασπιστές» της δημοκρατίας δεν ενδιαφέρονται για τη δημόσια διαμαρτυρία. Ενδιαφέρονται μόνο για τις ανησυχίες της πλειοψηφίας εάν αυτές συμφωνούν με την ατζέντα τους.

Αυτή η άρνηση να ληφθούν σοβαρά υπόψη οι ανησυχίες του κοινού για τους μετανάστες του τρίτου κόσμου, σε συνδυασμό με το συνεχιζόμενο σύστημα αστυνόμευσης δύο επιπέδων που επιδιώκει να κρύψει τις στατιστικές του εγκλήματος των μεταναστών, οδήγησε άμεσα στις διαμαρτυρίες και τις ταραχές που είδαμε τον περασμένο μήνα. Ας είμαστε ξεκάθαροι: Οι κυβερνητικοί αξιωματούχοι στο Ηνωμένο Βασίλειο ευθύνονται για τη βία. Αυτοί είναι οι ένοχοι.

Το ίδιο ισχύει και για τις ταραχές της 6ης Ιανουαρίου, μια εκδήλωση που ξεκίνησε ειρηνικά και στη συνέχεια πυροδοτήθηκε να αντιδράσει βίαια αφού η αστυνομία του Καπιτωλίου άρχισε να πυροβολεί το πλήθος με σφαίρες από καουτσούκ και να πετάει δακρυγόνα ανάμεσά τους. Μπορείς να τσιγκλάς την αρκούδα για τόσο πολύ καιρό πριν η αρκούδα ξυπνήσει και σου βγάλει τα νύχια.

Φυσικά, όταν η αρκούδα κάνει επίθεση, παίξτε το θύμα και φροντίστε να μην πείς σε κανέναν πώς το προκάλεσες. Είναι το είδος των καυτηριασμών που αντιμετωπίζουν οι συντηρητικοί και οι πατριώτες για όλη τη διάρκεια και τα τελευταία γεγονότα στο Ηνωμένο Βασίλειο δείχνουν ότι δεν πρόκειται να τελειώσει σύντομα.

Ο Guardian, κατά κάποιο τρόπο, δοκιμάζει τα νερά του ολοκληρωτισμού απομακρύνοντας την παλιά σχολή του «μεγάλου καλού». Το θίγουν εν συντομία, αλλά το βασικό τους επιχείρημα εδώ είναι ότι το σύστημα είναι ιερό όσο διεφθαρμένο κι αν είναι. Αυτοί που βρίσκονται στην εξουσία και οι πολιτικές τους δεν μπορούν να επικριθούν ή να δεχθούν διαμαρτυρίες επειδή, λοιπόν, είναι οι ελίτ και πρέπει απλώς να εμπιστευόμαστε ότι ξέρουν τι είναι καλύτερο για εμάς.

Αν τους παρεμποδίζουμε, με οποιονδήποτε τρόπο, θα συμβεί η κατάρρευση και το χάος θα κυριαρχήσει. Και δεν το θέλουμε αυτό, τώρα, έτσι δεν είναι;

Αλλά ίσως το κάνουμε. Ίσως ήρθε η ώρα να πέσει το σύστημα έτσι όπως είναι σήμερα. Ίσως θα έπρεπε να σταματήσουμε να επιτρέπουμε στους δικαιούχους του συστήματος δύο επιπέδων να κρύβονται πίσω από το προκάλυμμα της δημοκρατίας. Άλλωστε, η εκδοχή τους για τη δημοκρατία είναι απλώς μια σταδιακή τυραννία. Έχουν αποδείξει ότι αυτό είναι το τελικό παιχνίδι στο Ηνωμένο Βασίλειο (σε περίπτωση που κάποιος είχε προηγούμενες αμφιβολίες).

Εν τέλει, δεν είναι δουλειά των όμιλων Big Tech ή των κυβερνητικών αξιωματούχων να αστυνομεύουν τον δημόσιο λόγο. Οι θέσεις τους βασίζονται εξ ολοκλήρου στην ικανότητά τους να υπηρετούν το δημόσιο συμφέρον και αυτό περιλαμβάνει ΟΛΟ το κοινό, όχι μόνο τους προοδευτικούς. Από ό,τι έχω δει μέχρι στιγμής, η περιφρόνηση του Έλον Μασκ είναι μια φυσική αντίδραση στην ασυμβίβαστη κυβέρνηση. Ο Musk είναι σύμπτωμα μεγαλύτερης κίνησης, όχι η αιτία.

Οι παγκοσμιοποιητές θέλουν να τα κάνουν όλα για έναν άνθρωπο ή μια χούφτα ανθρώπων. Θέλουν να εστιάσετε στον Μασκ ή στον Τραμπ, γιατί δεν θέλουν να παραδεχτούν την αλήθεια: Ότι η πραγματική απειλή που θέλουν να εξουδετερώσουν είστε ΕΣΕΙΣ, μαζί με εκατομμύρια άλλους συντηρητικούς και ανεξάρτητους. Είστε ο μεγάλος κίνδυνος για την ατζέντα τους.

Εάν μια συγκεκριμένη πολιτική ηγεσία δεν είναι σε θέση να προσφέρει ένα καλό επιχείρημα για το γιατί θα έπρεπε να υπάρχουν, τότε ίσως δεν θα έπρεπε να υπάρχουν καθόλου. Εάν ένα σύστημα πρέπει να αντικατασταθεί, τότε θα γίνει και δεν μπορούν να κάνουν τίποτα γι' αυτό οι προοδευτικοί χειροκροτητές και οι παγκοσμιοποιητές από το Νταβός. Δεν είναι απαραίτητοι. Δεν είναι το μέλλον. Είναι για εμάς μόνον εμπόδιο .

Ἀπό : alt-market.us

Μεγαλώνει τό κύμα ἀντιδράσεως. Αὐξάνει μέ πολύ καλούς ῥυθμούς ἡ Ἀφύπνησις ! Ἐάν δέν κάνουν νά συμβῇ ( οἱ γνωστοί) κάτι συγκλονιστικό, τότε αὐτός ὁ χρόνος, μέχρι τίς ἀμεριακνικές ἐκλογές, θά μετρᾷ ἀντίστροφα γι᾿αὐτούς. Κι᾿ὅταν πάρουν ὅ,τι τούς ἀξίζει θά τρέχουν νά βροῦν τρῦπα νά κρυφτοῦν. Θά ὐπάρχῃ ὅμως ; .................

Καί εἴδατε; Πρίν στεγνώσει τό μελάνι ἀπό τό ἀνωτέρῳ θέμα : 



Ο Pavel Durov συνελήφθη στο αεροδρόμιο Paris-Le Bourget, σύμφωνα με το τοπικό τηλεοπτικό δίκτυο LCI

Ο Durov, ο οποίος απέκτησε γαλλικό διαβατήριο προ 3ετίας ...είναι επίσης πολίτης των ΗΑΕ, του Saint Kitts and Nevis και της πατρίδας του Ρωσίας...
............οι γαλλικές αρχές εξέδωσαν ένταλμα σύλληψης για τον τεχνολογικό επιχειρηματία στο πλαίσιο προκαταρκτικής έρευνας. Το Παρίσι πιστεύει ότι η ανεπαρκής παρέμβασις του Telegram, τα εργαλεία κρυπτογράφησης του και η υποτιθέμενη έλλειψη συνεργασίας με την αστυνομία θα μπορούσαν να καταστήσουν τον Durov συνένοχο σε διακίνηση ναρκωτικών, αδικήματα παιδεραστίας και απάτη, ανέφερε.

Ο ραδιοτηλεοπτικός σταθμός TF1 ισχυρίστηκε ότι ο Durov πρόκειται να εμφανιστεί ενώπιον δικαστή απόψε. Μπορεί να αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης έως και 20 ετών, πρόσθεσε. Λόγω του ότι είναι Γάλλος πολίτης, ο ιδρυτής του Telegram ενδέχεται επίσης να αντιμετωπίσει κατηγορίες για παραβίαση των κυρώσεων που επιβλήθηκαν στη Μόσχα από την ΕΕ λόγω των επαφών του στη Ρωσία

Tucker Carlson«Ο Pavel Durov βρίσκεται σε μια γαλλική φυλακή απόψε, μια ζωντανή προειδοποίηση για κάθε ιδιοκτήτη πλατφόρμας που αρνείται να λογοκρίνει την αλήθεια κατόπιν εντολής των κυβερνήσεων και των υπηρεσιών πληροφοριών».




Ἡ Πελασγική

11 σχόλια:

  1. Ασχετον με το θέμα το σχόλιον μου αλλά αναγκαίον δι εμέ
    Έρχομαι δια τούτου να ευχαριστήσω τους
    αδελφούς και αδελφές ως η συνήθης παρ εμού προσφωνησις για την συμπαραστασιν που απηύθυναν προς εμέ
    Πολυτιμον είναι το γνωριζειν πως άλλοι άνθρωποι συμμετέχουν με λυπην είς την λυπην και με χαράν εις την χαράν ο καθείς προς τον άλλον


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θεοδώρα, ahoy,TT600s,ΕΑΦ και Πελασγικη θέλω όταν έλθει η ώρα τής ανταποδώσεως να μην είναι η λύπη σας πού να με λυπησει αλλά να είναι η χαρά σας πού να μου δώσει χαρά
    Χαρά να ζείτε και να χαίρομαι να το μαθαίνω
    Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ἐπεί ἐδῶ εἴμαστε μία παρέα ὅλοι κι᾿ὅλες. Ἐνδιαφερόμεθα ὁ εἷς γιά τόν ἄλλον. Καί ἀγαποῦμε ὁ εἷς τόν ἄλλον.
      Πέρασες δύσκολες στιγμές τίς τελευταῖες ἡμέρες. Εἴμαστε κοντά σου, νοερῶς, κάθε στιγμή, κάθε λεπτό...

      Τώρα,πού κάπως ἔχει περάσει ἡ βαριά ὥρα, ἔλα νά ἀπολαύσουμε τίς τελευταῖες ἡμέρες τοῦ ἐφετεινοῦ καλοκαιριοῦ, μέ λίγη ὡραῖα μελωδία . Ὄμορφα τραγούδια ἀπό ἐποχές πού δέν θά γυρίσουν ποτέ ξανά πίσω καί πού πῆραν μαζύ τους τούς δημιουργούς, τούς ἐρμηνευτές. Εὑτυχῶς πού ἔχομε αὐτή την μουσική κληρονομιά...

      Ἐδῶ, ἀγαπητέ ΑΚΜΩΝ,λίγο νά ξεχαστῆς...
      https://sxolianews.blogspot.com/2024/08/blog-post_25.html

      Σ᾿εὐχαριστοῦμε πολύ γιά τά καλά σου λόγια.

      Καλό ξημέρωμα ἀγαπητέ μου ΑΚΜΩΝ !

      Διαγραφή
    2. ΚΑΊ Έκ μέρους μου, αγαπητέ μας Αδερφέ Άκμονα, η Τιμή, η Χαρά κι η Ευχαριστία είναι Μεγάλες καί Τρανές κι άς βρίσκονται τρείς τήν ώρα οί Ψυχές ημών τών "ζώντων", σέ απόγνωσιν, φυσικά λόγω τής "παραφύσιν φύσεως" τού θανάτου, που όμως, θέλοντας καί μή, τόν έχουμε νά μάς τρομοκρατεί...

      Κι άν μού επιτρέπεις (αφτό ισχύει γιά όλους) Μνημόνευε! ... όχι τόσο μέ τό στόμα, όσο μέ τήν Ψυχή ! ...κι όλους! Όχι μόνον τά Πεθαμένα μας!

      ΌΛΕΣ ΟΙ ΨΥΧΈΣ ΑΙΣΘΆΝΟΝΤΑΙ!!!
      Καλή Δύναμη

      Διαγραφή
  3. Φίλη μου δικαία η αποψις ην εκφράζεις περί της παρέας
    Σκοπός μου βεβαιως είναι οι συμμετέχοντες σε μιαν παρέα να καθίστανται ει δυνατόν όχι απλώς φίλοι αλλά προοδευτικως συμπαραστάτες συνοδοιπόροι και τελικως όπου η χρεία το καλεί ΣΎΜΜΑΧΟΙ
    Μόνον μέσω ενώσεως υφίσταται ελπίς
    Πιστεύω πως θα επανέλθει το θέμα αυτό δι ο και άλλα δεν λέγω
    Μετ' εκτιμήσεως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εἶναι σωστά ὅσα λές. Εἶναι ...

      Ποιός τό φανταζόταν πώς θά ἐρχόταν στιγμή πού θά ζητούσαμε νά προστατευτοῦμε ἀπό τήν ...δημοκρατία ,ἀκόμη κι᾿ἄν ἐννοεῖται ἡ δική τους. Ποιός τό φανταζόταν !

      Πῆγε 2.30΄; Καί δέν ἔχω ὕπνο...

      Ξημερώνει ἡ Κυριακή...

      Καί δική μας ἡ ἐκτίμησις ἀγαπητέ μου ΑΚΜΩΝ !

      Διαγραφή
  4. .
    ΤΑ ΠΕΡΙ - ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ - ...
    .
    ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΡΥΨΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΝΤΥΝΕΙ ΜΕ ΛΕΞΕΙΣ..

    ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΑΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΕΙΝΑΙ

    ΜΟΝΟ ΘΑΝΑΤΟΣ, ΦΑΝΑΤΙΣΜΟΣ,

    ΚΑΙ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΛΟΓΙΚΗ...

    ΕΥΧΟΜΑΙ
    ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ...

    .
    Ο ΜΕΓΑΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΕΙΠΕ :

    ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ.

    ΤΟ ΚΑΛΟ , ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ,

    ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΣΗ !!!

    ΚΑΙ

    ΤΟ ΚΑΚΟ Η ΑΓΝΟΙΑ...

    ΑΦΟΥ ΜΑΘΕΤΕ ΤΙ ΕΣΤΙ ΙΣΛΑΜ ΤΟΤΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΨΗ...

    .
    Κοράνι οι 150 (πιο) θανάσιμες σελίδες! Κι όποιος αντέξει ας τις διαβάσει!
    (Μετά απ’ αυτό μην πεις ότι δεν ήξερες…)

    ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΕΔΩ...

    (215. «Οι πιστοί που θα εγκαταλείψουν την πατρίδα τους και θα πολεμήσουν για την πίστη μπορεί να ελπίζουν στην θεία ευσπλαχνία..») ....

    παραδέχονται
    ότι δεν σέβονται την θρησκευτική λατρευτική επιλογή του άλλου,
    παρά θεωρούν ότι τελεί εν αγνοία και πλάνη.

    Και δεύτερον, αποδέχεται ότι πολιτική τους ήταν και είναι η (παντοιοτρόπως)
    πίεση των απίστων (βλ. αλλόθρησκων) να ασπαστούν τον Ισλαμισμό.

    Δηλαδή, αλαζονεία και φιλοσοφικός - θρησκευτικός ρατσισμός

    Κοράνι οι 150 (πιο) θανάσιμες σελίδες! Κι όποιος αντέξει ας τις διαβάσει!
    (Μετά απ’ αυτό μην πεις ότι δεν ήξερες…)

    του Γιώργου Ανεστόπουλου

    Οι εκατόν πενήντα από τις περίπου τετρακόσιες σελίδες του Κορανίου είναι γεμάτες με Φλογερές προτροπές προς τους Πιστούς να συμβάλλουν…

    με κάθε μέσο – «ακόμη και χύνοντας το αίμα των Απίστων» –

    στην Δημιουργία ενός Παγκόσμιου Χαλιφάτου του Ισλαμ.

    .
    ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ....

    https://www.kozanilife.gr/2012/10/10/korani/

    .
    Υ.Γ. 1.

    ΑΛΟΙΜΟΝΟ Σ΄ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΞΑΡΜΑΤΩΤΟ

    ΠΑΠΠΑΦΛΕΣΑΣ !!!

    .
    Υ.Γ. 2.

    Η ΓΥΜΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΤΑΙ Ή ΝΑ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ

    ΠΟΣΑ ΜΙΛΙΟΥΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΕΜΕΙΣ...

    ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ
    ΤΙ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ ΕΝΑΝΤΙ ΟΟΟΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ._

    .
    ΕΧΩ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΛΛΑ ΣΑΣ ΑΦΗΝΩ ΝΑ ΤΗΝ ΒΡΕΙΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ...

    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απαντησις πρωτη απο: "THE BEST NAME"

      Θα ξεκινησω με μερικα ερωτηματα.
      Η Ρωσια με ποσα μουσουλμανικα (η αραβικα) κρατη εχει κανει πολεμο???
      ΚΑΝΕΝΑ!
      (ξαναλεω μουσουλμανικα η αραβικα, η τουρκαλαδες δεν ειναι τιποτα απο τα 2).
      Πριν ενα μηνα στο Ισλαμικο ΙΡΑΝ μια πινακιδα σε κεντρικο δρομο ειχε τον μυστικο δειπνο του Ιησου. Αν οι Ιρανοι θελανε να κανουνε μια δηλωση για τους Ολυμπιακους αγωνες , θα μπορουσε να πει 2 λογια καποιος αξιωματουχος και τελος, για να δειξουν στους Ρωσσους οτι ειδατε, ειμαστε συμμαχοι και το λεμε. Ομως οχι.... κοτσαρανε μια πινακιδα 15μ σε κεντρικο δρομο για να ΤΟΝ δουνε ολοι, αυτο στο ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΙΡΑΝ. Εκει που ολοι οι μουσουλμανοι θα βλεπανε φορα παρτιδα το Χριστο.
      Δειξανε τιποτα τα ΜΜΕ??? μουγκα, σαν να μην εγινε.
      Βαλε μεσα και τους τσετσενους με την εικονα του Χριστου που ειπες και εσυ.
      Αυτο που εκανε ο Πουτιν δεν ητανε προσκυνημα στο κορανι.
      Εδειξε σε ΟΛΟ τον μουσουλμανικο κοσμο και στους αραβες κυριως, οτι ΕΓΩ σας σεβομαι , οι Ρωσια Δεν ειναι εχθρος σας, οι Ορθοδοξοι Χριστιανοι ΔΕΝ ειναι εχθροι σας.
      Αλλος ειναι ο εχθρος σας, κοιταξτε δυτικα, κοιταξτε ανατ. ακτη μεσογειου, κοιταξτε δυτικη ευρωπη.
      ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΚΑΙ Η ΡΩΣΣΙΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΠΟΤΕ ΠΟΛΕΜΟ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΑΡΑΒΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ.
      Οποιος δεν πηρε χαμπαρι τη δηλωση τοτε δεν εχει ιδεα απο συμβολισμους.
      Ενας ηγετης υπεδυναμης χωρας ΔΕΝ κανει τετοια κινηση χωρις να υπαρχει λογος. Εγω θα ελεγα οτι μολις τους ειπε η με τους ΝΤΠ η με εμας.
      Και θα ελεγα οτι η προστασια που "υποσχεθηκε" σε οσους ειναι με τη Ρωσια θα σημανει χοντρα γεγονοτα σε λιγο καιρο.
      υ.γ οσο για τα τζιχαντια που κανουν οργια σε διαφορα μερη του πλανητη ειναι ΟΛΟΙ τους καπταγκονομενα τσιρακια της ΣΙΑ,ΜΟΣΣΑΝΤ,ΜΙ6 και τελευταια και της ΜΙΤ.

      Απαντηση δευτερη απο : Ahoy
      Διαβασα προσεκτικα ολα τα σχολια, δυο τρια πραγματα βγαζουν ματι.
      1. Παντελης απουσια γνωσης ιστοριας της Τσαρικης Αυτοκρατοριας
      2. Αλλο μουσουλμανος Ουσμπεκος και αλλο μουσουλμανος Σαουδικης Αραβιας
      Στο πρωτο δεν υπαρχουν φερετζεδες στο δευτερο υπαρχει ειδικη νομοθεσια δια την υποχρεωτικην επιβολη τους
      3. Περι Πουτιν τρια πουλακια καθονται

      Πετυχημενο το σχολιο της Αναστασιας, ομως στο ΄΄αβυσσαλεα βλακεια ΄΄ καλυτερη λεξη θα ηταν η αγνοια.

      Οσοι πιστευουν οτι η Ελλας μπορει να σωθει δι΄ιδιων δυναμεων απλως κοβουν βολτες
      στο διαστημα. Το προβλημα ειναι πλανητικον και η μονη δυναμις με την ισχυν ν΄αποσπασει τον πλαμητη απο τα νυχια του Σατανα ειναι η Αγια Ρωσσια.

      Καλησπερα σας,


      Απαντηση τριτη απο "Ελευθερία Αγωνιζομενη"
      Να ευχαριστήσω τον αγαπητό Ahoy για το σχόλιο του. Υπάρχει δυστυχώς άγνοια όχι μόνο ιστορίας αλλά και σχέσεων μεταξύ των λαών, επί παραδείγματι οι Άραβες έχουν μεγάλη υπόληψη στους Ελληνες, κάτι που κάνει τα αδύνατα δυνατά να σπάσει το ζαβοκουλι.

      Η Ρωσία είναι μαθητής, πραγματικός όχι της πλάκας, του Βυζαντίου που δεν είχε κανένα πρόβλημα να χρησιμοποιεί αλλοθρησκους αλλόφυλους στην πρώτη γραμμή, βλέπε Βαραγγειο φρουρά (σημειώστε ότι ανακάλυψαν πως από την εν λόγω φρουρά πέρασαν και κινεζακια).

      Να υπενθυμίσω ότι η χεζμπολαχ, όταν την έπεσαν στην Συρία και οι τουρκοι, άνοιξαν τα στρατόπεδα τους στους χριστιανούς εκεί για να εκπαιδευτούν (χτύπησαν και από ένα τατού το είδα Άη Γιώργη οι δικοί μας και βγήκαν στην μάχη).

      Δυστυχώς η λαίλαπα πατσοκ έκανε τεράστια ζημιά σε πολλά επίπεδα και ειδικά τις τελευταίες γενιές.



      Συρε........

      Διαγραφή
    2. Μπορεῖτε νά μοῦ πεῖτε τί ἀκριβῶς εἶναι ὅλο αὐτό ;

      ΕΑΦ, ἀπό ποῦ εἶναι τά συγκεκριμένα σχόλια ;

      Κι᾿ἐν κατακλείδι : Τί εἴδους ἐπεισόδια ἔχω χάσει; .....

      Καλησπέρα ἀγαπητέ ΕΑΦ !

      Διαγραφή
  5. Φαινεται εσυ εισαι οικοκυρα με ολη την σημασια της λεξεως. Κοιτας μονον τα του Οικου σου.
    Ενω εμεις οι μπερμπαντηδες κανουμε και καμμια τσαρκα στην μπλογκο-γειτονια.....

    Μπες εδω και δες.
    https://diodotos-k-t.blogspot.com/2024/08/blog-post_70.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστό αὐτό πού λές,ἀλλά ὄχι ἀκριβῶς. Κυττῶ τά δικά μου μέν,ἀλλά ἀπό κάπου πρέπει νά ἐνημερώνομαι δέ. Ἔ αὐτό ἐπιλέγω νά τό κάνω σέ ἱστοσελίδες ἐκτός τῆς Ἑλλάδος. Ἀκόμη καί ἑλληνικές τῆς ἀλλοδαπῆς ὅμως.
      Γιατί ; Ἔ νομίζω πώς τά εὐκόλως ἐννοούμενα παραλείπονται...

      Καλημέρα ἀγαπητέ ΕΑΦ !

      Διαγραφή